Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΠΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ....

Λυσσομανούν οι υποστηρικτές των δολοφόνων των αγέννητων παιδιών

   


Αφότου η Ιερά Σύνοδος καθιέρωσε ημέρα υπέρ της Ζωής του Αγέννητου Παιδιού βγήκε το ΚΙΝΑΛ να υποστηρίξει ότι : «Στην Ελλάδα η συζήτηση για τις αμβλώσεις έχει τελειώσει μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, για την τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης και την προστασία της υγείας της γυναίκας. Και αυτό το δικαίωμα της γυναίκας δεν αμφισβητείται σε μια σύγχρονη κοινωνία.
Η απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία υιοθετεί πρόταση ακραίων οργανώσεων για το «αγέννητο παιδί», συνιστά επιστροφή σε οπισθοδρομικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις, που πολέμησαν οι προηγούμενες γενιές.
Καλούμε την Ιερά Σύνοδο να ακυρώσει μια απόφαση που όχι μόνο προσβάλλει τις γυναίκες, αλλά και αποκόπτει τη θρησκεία από τις σύγχρονες κοινωνικές αντιλήψεις.» 
Δεν γνωρίζουν άραγε ότι η απόφαση αυτή δεν προσβάλλει την γυναίκα αλλά περιφρουρεί την ζωή ενός ανυπεράσπιστου παιδιού! Δεν γνωρίζουν ότι αυτή είναι η θέση της Εκκλησίας ανά τους αιώνες!


http://orthodoxostypos.gr/%ce%bb%cf%85%cf%83%cf%83%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf/