Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ιδού, αγαπητέ αναγνώστη, που κατήντησε την Ορθόδοξη Εκκλησία ο Οικουμενισμός: ΜΙΚΤΟΙ ΓΑΜΟΙ Η ευλογία μιας αμαρτίας...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΜΙΚΤΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ;
ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

ΜΙΚΤΟΙ ΓΑΜΟΙ
Η ευλογία μιας αμαρτίας

Ένα τέτοιο γάμο, από τους πολλούς που γίνονται στις τοπικές εκκλησίες που τελούν υπό την δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, περιγράφει κα το περιοδικό «ΣΤΙΓΜΕΣ» της Λαρίσης (τεύχος 13, Οκτώβριος 1987). Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα αυτό, το οποίο αναδημοσίευσε και το αγωνιστικό Ορθόδοξο περιοδικό «Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης, τεύχος 145, Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 1994), η ορθόδοξη Χριστιάνα Κάλλιου, που κατάγεται από την Λάρισα, ήλθε εις γάμο με τον προτεστάντη Σέργκεϊ Σαμσούλα, στο Λίντς της Αυστρίας, το καλοκαίρι του 1987. Οι κουμπάροι ήταν παπικοί!. Το «μυστήριο» τελέστηκε στον Προτεσταντικό ναό του  «αγίου» Λουθήρου από τον τότε βοηθό και σήμερα μητροπολίτη Αυστρίας Μιχαήλ και τον προτεστάντη επίσκοπο της πόλεως Χ. Καρτσέλ! Το δε δημοσίευμα συνοδεύουν  και σχετικές φωτογραφίες που βεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ιδού, αγαπητέ αναγνώστη, που κατήντησε την Ορθόδοξη Εκκλησία ο Οικουμενισμός. Ορθόδοξος(;) επίσκοπος να ευλογή μικτό γάμο Ορθοδόξου με Προτεστάντη, με κουμπάρους Παπικούς, από κοινού με τον Προτεστάντη «επίσκοπο» μέσα σε προτεσταντικό ναό!!! Ο Οικουμενισμός σε όλο του το μεγαλείο!
Είναι αδύνατον να φανταστή κανείς τους αγίους και θεοφόρους Πατέρες της Εκκλησίας μας και τους γνωστούς αιρεσιάρχες της εποχής των Οικουμενικών Συνόδων, να στέκωνται ο ένας δίπλα στον άλλο και να ευλογούν από κοινού τους γάμους Ορθοδόξων και αιρετικών. Σήμερα όμως όλα είναι δυνατά. Ακόμη και τα αδύνατα και τα απαγορευμένα γίνονται δυνατά και αποδεκτά. Πως; «Κατ’ οικονομίαν»!
Τα αποτελέσματα της αυθαίρετης αυτής οικονομίας, που με αχαλίνωτη διάθεση εφαρμόζουν οι οικουμενιστές σήμερα, προβάλλοντας εκκλησιαστικούς και ποιμαντικούς δήθεν λόγους, στην πραγματικότητα όμως εξυπηρετώντας τα καταχθόνια σχέδια της Οικουμενιστικής κινήσεως, φαίνονται σε όλη τους την έκταση στο κεφάλαιο που ακολουθεί…

(«ΜΙΚΤΟΙ ΓΑΜΟΙ  Η ευλογία μιας αμαρτίας» Χρήστου Κων. Λιβανού.  Σελ. 160-161)