Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οι Λουθηρανοί της Σουηδίας κοροϊδεύουν τον Χριστό μας! ΑΙΣΧΟΣ.

ΑΙΣΧΟΣ! Οι Λουθηρανοί της Σουηδίας κοροϊδεύουν τον Χριστό μας!

Biskopsvigning_2015-09-06_001.jpg 

Τι λέει η Ορθόδοξη Μητρόπολη και ο κ. Κλεόπας που τους «ευγνωμονεί»;
Μας έχουν βομβαρδίσει το τελευταίο διάστημα οι οικουμενιστές με την προπαγάνδα συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού των διαφόρων δογμάτων. Ειδικά σε κάποιες χώρες που η Ορθοδοξία δεν είναι διαδεδομένη, όπως σε αυτές της Σκανδιναβίας, βομβαρδιζόμαστε κυριολεκτικά από αναφορές για την «αγαστή συνεργασία» των ομολογιών.
Μέχρι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος που βρέθηκε πρόσφατα στην Ισλανδία τέλεσε Λειτουργία σε ναό των Λουθηρανών και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την γυναίκα Επίσκοπό τους.
Αυτό όμως που συνέβη στην Σουηδία όπου ο «πατριαρχικός» Ορθόδοξος Μητροπολίτης Κλεόπας δήλωνε σε πρόσφατη συνέντευξή του ευγώμων στους Λουθηρανούς είναι άνευ προηγουμένου!
Χάριν «αστεϊσμού» η Λουθηρανοί πόσταραν στο twitter τον Χριστό μας να κάνει… κολπάκια!
Δείτε το βίντεο:
Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο.
Οι Λουθηρανοί προσπαθούν να απαντήσουν ισχυριζόμενοι πως «Ο Θεός έχει χιούμορ».
«Είναι σημαντικό για μας το χιούμορ. Η θρησκεία και το χιούμορ πρέπει να ανήκουν μαζί. Η θρησκεία αφορά αυτό που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με τις αισθήσεις μας και το χιούμορ μας βοηθά να ανοίγουμε νέες πόρτες στο μυαλό μας και να κάνουμε νέους συνδυασμούς. Όποτε προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε το χιούμορ στα κοινωνικά μέσα», λέει η γραμματέας του δικτύου των Λουθηρανών Charlotte Frycklund.
«Φυσικά είναι τρομερά λυπηρό το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν δυσαρεστηθεί, δεν πιστεύαμε ότι η ιδέα θα ήταν ότι οι άνθρωποι μπορεί να προκληθούν από αυτό. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το χιούμορ είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να σκεφτείς ποιος είναι ο Θεός και ποιος είναι ο άνθρωπος» συμπληρώνει.
Αυτά απαντούν οι Σουηδοί Λουθηρανοί, αυτά κάνουν οι ίδιοι που μέχρι ομοφυλόφιλη γυναίκα Επίσκοπο έχουν!