Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοί και επίσημοι (VIP) εμβολιάζονται με εικονικό φάρμακο. Το έχουν προτείνει και σε μένα»!

 




Ο Αλεσάντρο Μελούτσι, καθηγητής Πανεπιστημίων, γιατρός, ψυχίατρος, εγκληματολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας, πολιτικός (βουλευτής και Γερουσιαστής γιαδύο κοινοβουλευτικές περιόδους)... σοκάρει την Ιταλία και τη διεθνή κοινή γνώμη!

Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα την "Ενεργή Υγεία" στον Άγιο Μαρίνο, ο Αλεσάντρο Μελούτσι δεν μάσησε τα λόγια του: «Στους πολιτικούς και VIP [Very Important Person] τα εμβόλια είναι πλαστά (placebo - πλασέμπο = εικονικό φάρμακο), μου το έχουν προτείνει και σε μένα...»!

Μιλώντας στην εκδήλωση (το σχετικό βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας: Meluzzi. Da una certa sfera sociale in su i vaccini sono falsi, l’hanno proposto anche a me), για την πονηριά προώθησης του «θαυματουργού ορού» επισήμανε επίσης: «Από μια συγκεκριμένη κοινωνική σφαίρα και πάνω, χορηγούνται πλαστά εμβόλια. Μόνο ο "λαουτζίκος" πρέπει να είναι ως ινδικό χοιρίδιο για γεννετικούς ορούς που δεν προκαλούν κανένα όφελος, όπως στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέχρι σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χιλιάδες θάνατοι και σχεδόν δύο εκατομμύρια με παρενέργειες εκ των οποίων το 50% σοβαρές παρενέργειες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.».
Ο Alessandro Meluzzi τονίζει επίσης: «Αυτή η πρακτική είναι πρωτοφανούς σοβαρότητας, με ποινικές κατηγορίες, αφού αυτές οι "προνομιούχες ομάδες" γνώριζαν ότι λάμβαναν το εικονικό φάρμακο με τη βεβαιότητα ότι θα γλιτώσουν από τυχόν αρνητικές επιπτώσεις ή ακόμα και θάνατο.
Αλλά ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι αυτές οι προνομιούχες ομάδες χωρίς να έχουν δοκιμάσει το πειραματικό εμβόλιο στο σώμα τους βγαίνουν στην τηλεόραση για να καθησυχάσουν τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι "ασφαλές και αποτελεσματικό", επειδή το έκαναν (πλασματικά), εγκρίνοντας έτσι την υιοθέτηση του διακριτικού "πράσινου πάσο" (Green pass) την οποία σίγουρα κατέχουν. Θέματα για τα οποία η δικαστική εξουσία οφείλει να ερευνήσει σε βάθος και ευρύ φάσμα».