Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Θα Αγκαλιάσουμε... Τα Παιδιά Μας;

ΣΧΟΛΙΟ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΣΟ ΑΠΟ ΑΝΘΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ"(Α' Κορ. β' 16)!!! 

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: «Θα Αγκαλιάσουμε Τους Αλλοεθνείς. Θα Παντρευτούν Τα Παιδιά Μας. Θα Αλλάξουμε Και Σύμβολα»

Ένα Κήρυγμα εντελώς διαφορετικό, που στο μεγαλύτερο μέρος του αναφέρεται στους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας, επέλεξε να κάνει την Κυριακή 29/12/2019 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμος.

Σε αυτό, ο Σεβασμιότατος απευθύνει συστάσεις και προτροπές σε όσους αντιδρούν ή εκφράζουν φόβους για αλλοίωση της πατρίδας μας από την παρουσία και εγκατάσταση χιλιάδων αλλοεθνών, πως θα πρέπει να… αλλάξουν απόψεις και μυαλά. Όπως λέει μάλιστα χαρακτηριστικά: “Θα αγκαλιάσουμε τους Αλλοεθνείς θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας”. Όμως ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως λέει και άλλα, που σίγουρα θα συζητηθούν, για την μόνιμη εγκατάσταση αλλοεθνών στον Έβρο και στην Ελλάδα γενικότερα.

Όπως ότι θα τροποποιηθούν στα σχολεία τα μαθήματα της ιστορίας και των θρησκευτικών, προφανώς για να μην “ενοχλούνται” οι νέοι μας αλλοεθνείς συμπολίτες, αλλά και οι εθνικές γιορτές και παρελάσεις θα τροποποιηθούν από λίγο έως πάρα πολύ. Προφανώς θα καταργηθούν για να μην “ενοχλούν” και αυτά. Το ίδιο επισημαίνει και για τα σύμβολα, χωρίς να αναφέρει αν εννοεί την ελληνική σημαία ή τον σταυρό. Όπως λέει ο Σεβασμιότατος κ.Άνθιμος:

-Τα μαθήματα στα σχολεία (κυρίως της Ιστορίας και των Θρησκευτικών), θα τροποποιηθούν, από πολύ μέχρι και άρδην

-Οι εθνικές γιορτές και παρελάσεις, οι εθνικές αργίες και τα σύμβολα, επίσης θα τροποποιηθούν, από πολύ μέχρι και άρδην

-Θα μεγαλώσουν οι πόλεις μας, θα κατοικηθούν τα έρημα χωριά μας και θα γεμίσουν παιδικές φωνές οι χορταριασμένες αυλές των σχολείων μας.

-Στην ηπειρωτική Ἑλλάδα, η εγκαταλελειμμένη σήμερα χέρσα γη, θα καλλιεργείται από νιόφερτους γεωργούς που θα αξιοποιούν τα εύφορα χώματα μας.