Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! Να ποία είναι η Βλασφημία του Βαρθολομαίου και ποιοι την πλερώνουν με το αίμα τους.


Αποτέλεσμα εικόνας για πρασινος ΠατριαρχηςΑποτέλεσμα εικόνας για Αυστραλία: 103 εκ. στρέμματα έχουν γίνει στάχτη στην Αυστραλία



  






ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ:  

"ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ"
(Αφήνουμε για λίγο το τι λένε οι κοσμικοί άνθρωποι, οι εκτός Εκκλησίας, για την «αιτία» της φωτιάς!)
Ο πράσινος Βαρθολομαίος είπε πως αυτός και οι όμοιοί του θα σώσουν το περιβάλλον. Ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος μάς είπε από τα μέσα του ’90 ότι μοιάζουν τα πράματα της Εκκλησίας με ένα καλάθι που μπάζει από παντού νερά και πως ο καθένας μας ας φροντίσει για τη σωτηρία του. Να μην περιμένουμε τίποτα από ράσο αρχιερέα… Και ο εικονιζόμενος δημοσιογράφος τι λέγει; ότι «πολλές περιοχές και πολλοί κάτοικοι έχουν λάβει το μήνυμα: Είναι πολύ αργά να εγκαταλείψετε την περιοχή σας, λάβετε (ενν. βρείτε) καταφύγιο όπως μπορείτε και σωθείτε»!
Να ποία είναι η Βλασφημία του Βαρθολομαίου και ποιοι την πλερώνουν με το αίμα τους.
Ο Θεός να τους/μας ελεήσει!
Αν τώρα θέλουμε έναν πρόχειρο ορισμό του όρου Αποτείχιση (που σηματοδοτεί τη διακοπή της μνημόνευσης του ονόματος του παν-αιρετικού Βαρθολομαίου) ας έχουμε υπόψη αυτά τα λόγια του δημοσιογράφου που υπάρχουν στο 0:54 λεπτό, δηλαδή: «πολλές περιοχές και πολλοί κάτοικοι έχουν λάβει το μήνυμα: Είναι πολύ αργά να εγκαταλείψετε την περιοχή σας, λάβετε (ενν. βρείτε) καταφύγιο όπως μπορείτε και σωθείτε»! (Εννοείται εντός ιερού Ναού που δεν μνημονεύετε το ‘άτιμον έως τώρα’ όνομα του ποικιλοτρόπως παν-βλάσφημου Πατριάρχου μας)