Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Προπαγάνδα για τις μεταμοσχεύσεις στο λογαριασμό της Δ.Ε.Η.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (ΙΑΤΡΟΙ)  ΑΓΙΟΙ

«Δωρεά Οργάνων:Μια συζήτηση που πρέπει να γίνει»! με την συνείδηση μου, με τον πνευματικό μου, με την Πίστη μου, δηλ. με τον Ιησού Χριστό, τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων υμών ! αν τέλος οι Ιατροί δεν μπορούν να θεραπεύσουν κάποιες ασθένειες ή κάποια μέλη του ανθρώπινου σώματος ας ψάξουν όχι για μεταπτυχιακό στην ιατρική επιστήμη αλλά στη θεολογική! ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ  Α Ν Α Ρ Γ Υ ΡΟ Ι  "ΑΓΙΟΙ"... ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ  ΕΠΙΡΡΟΉ ΤΩΝ "ΟΡΓΑΝΩΝ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ 


Υ.Γ

ΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (ΙΑΤΡΟΙ) ΑΓΙΟΙ :Μια συζήτηση που πρέπει να γίνει!
..............................................................



Προπαγάνδα για τις μεταμοσχεύσεις στο λογαριασμό της Δ.Ε.Η.

41469743_1435268859961018_3018802980439719936_n

katanixis.gr: Η νέα εποχή προπαγανδίζει ένα ουμανιστικό αξιακό μοντέλο ζωής, χωρίς τον αληθινό Θεό, με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της.
Για το θέμα των μεταμοσχεύσεων, η Κατάνυξη ιστορικά έχει σταθερή θέση ΚΑΤΑ των μεταμοσχεύσεων. Τούτο όχι γιατί δεν αγαπούμε τον πλησίον ή άλλα τέτοια φαιδρά που προπαγανδίζει το νεοεποχίτικο και μασονοκίνητο κατεστημένο, αλλά επειδή πρόκειται για τη νομιμοποίηση ενός εγκλήματος κατά του ανθρώπου με διαστάσεις παγκόσμιες.
Από τη μία ο εγκεφαλικός θάνατος αποτελεί επινόηση νοσηρών εγκεφάλων (βλέπε εδώ , εδώ και εδώ) και η αφαίρεση της ζωής ενός ανθρώπου αποτελεί βαρύτατο αμάρτημα απέναντι στο νόμο του Θεού, από την άλλη όποιος πιστεύει ακόμα πως δεν υπάρχει λαθρεμπόριο οργάνων σώματος, είναι ή υπάλληλος της νέας τάξης ή ανόητος.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για άλλη μια φορά προδίδει τον Χριστό στον πιστό λαό και αντί να οδηγεί και να εμπνέει, μπερδεύει και διχάζει τον πιστό λαό του Θεού.
Διαβάστε στη συνέχεια πως μπορείτε να αντισταθείτε στη επιβαλλόμενη νέα τάξη, θέσεις και αναλύσεις των αγωνιστών και ομολογητών πατέρων πρωτ.Νικολάου Μανώλη και πρωτ. Θεοδώρου Ζήση (ομοτ.καθηγητού Α.Π.Θ) επί του ζητήματος αυτού, τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ Καρακατσάνη και άλλες αξιόλογες θέσεις και αποκαλύψεις της Κατάνυξης.
Καλή μετάνοια
Καλή Φώτιση
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ!
Είναι η σημαντικότερη πρωτοβουλία της ΣΚΥΤΑΛΗΣ και πιθανώς η μεγαλύτερη καμπάνια για τη δωρεά οργάνων στην ιστορία της χώρας μας! Εδώ και λίγες ημέρες μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ έρχεται κι ένα ειδικό φυλλάδιο για τη Δωρεά Οργάνων που ετοιμάσαμε μαζί με τους ανθρώπους του ΕΟΜ και της ΔΕΗ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το μήνυμα «Δωρεά Οργάνων:Μια συζήτηση που πρέπει να γίνει» θα φτάσει σε κάθε ελληνική οικογένεια και σε κάθε ελληνική επιχείρηση που είναι πελάτης της ΔΕΗ, συνολικά 7.35 εκατομμύρια αποδέκτες! Όταν πριν λίγους μήνες παρουσιάσαμε την ιδέα στη ΔΕΗ λάβαμε μια πολύ θερμή ανταπόκριση αλλά δεν περιμέναμε ότι θα ολοκλήρωναν όλες τις εσωτερικές διαδικασίες έγκαιρα ώστε το φυλλάδιο να αποσταλεί τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο προετοιμάζοντας την 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια ημέρα για την Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις.Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ΔΕΗ που αμέσως υιοθέτησε την προσπάθεια, στο Ιδρυμα Ωνάση που ανέλαβε το οικονομικό κόστος εκτύπωσης των φυλλαδίων και στους προέδρους του ΕΟΜ και του ΩΚΚ για την ολόπλευρη στήριξη που προσέφεραν στην όλη προσπάθεια. Η καμπάνια θα έχει και άλλες πτυχές που θα παρουσιαστούν στο επόμενο διάστημα.Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι.Κι ως τότε, από τα βάθη της καρδιάς μας, σας παρακαλούμε να διαφημίσετε αυτή τη δράση με κάθε τρόπο ώστε κάθε ελληνική οικογένεια να αφιερώσει λίγο χρόνο για να συζητήσει για τη δωρεά οργάνων.