Τρίτη 9 Αυγούστου 2022



Η ομογένεια απαιτεί την παραίτηση του Ελπιδοφόρου!


 Την παραίτηση του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου ζητούν ομογενείς στην Αμερική, σημειώνοντας ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρέπει να λάβει μέτρα για την απομάκρυνσή του.

Με πρωτοβουλία της Μαρίας Πρασσάκου, οι ομογενείς καλούν σε ψήφισμα τους πολίτες, να υπογράψουν την αίτηση παραίτησής του στο change.org.

Οι ομογενείς στρέφονται κατά του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής σημειώνοντας ότι αφού παρέλασε με κομμουνιστές κακοποιούς της BLM, πήγε στα εγκαίνια του Τουρκικού Οίκου στη Νέα Υόρκη και συμμετείχε στη γιορτή του Ερντογάν, προσβάλλοντας την Ελληνοαμερικανική κοινότητα και το ελληνικό έθνος.

Μάλιστα, κάνουν αναφορά στην βάπτιση των παιδιών του του Ευάγγελου Μπούση και του συζύγου του Πήτερ Ντούντας στην Βουλιαγμένη, την οποία πραγματοποίησε παραπλανώντας τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιο.

Όπως αναφέρει ο Fr. Ο Benigno Pardo σε επιστολή του προς τον Αρχιδιάκονο Ιωάννη Χρυσαυγή, «Οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις είναι μόνο μια διαστροφή, όπως ξεκαθαρίζει η Αγία Γραφή (π.χ. Ρωμαίους 1:20-32· Λευιτικό 20:13). Ναι, τα παιδιά δικαιούνται να βαφτιστούν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, η πιο βασική από τις οποίες είναι η υπόσχεση των γονέων και των νονών ότι το παιδί θα ανατραφεί με πίστη, και μόνο οι ορθόδοξοι χριστιανοί μπορούν να δώσουν μια τέτοια υπόσχεση. Αυτή η απαίτηση δεν εκπληρώθηκε σε αυτήν την περίπτωση… Αυτή ήταν μια ιερόσυλη κατάχρηση του Βαπτίσματος.»

Οι ομογενείς ζητούν την παραίτησή του, σημειώνοντας ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επιλέγει επιβάλλει ό,τι καινοτομία ευχαριστεί τους παγκοσμιοποιητές αφέντες του…


ΠΗΓΗ: https://www.newsbreak.gr/kosmos/365494/i-omogeneia-apaitei-tin-paraitisi-toy-elpidoforoy/