Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Έκκληση για βοήθεια από υγειονομικό σε αναστολή





Αγαπητοί φίλοι

Αρχικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη που δημοσιεύουμε επανειλημμένως εκκλήσεις για βοήθεια. Γνωρίζουμε ότι πολύς κόσμος πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης και δεν είναι σε θέση όχι μόνο να βοηθήσει άλλους αλλά ούτε να τα φέρει βόλτα ο ίδιος.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο ούτε να προσπεράσουμε τις εκκλήσεις συνανθρώπων μας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε όμως, ότι οι περιπτώσεις που δημοσιεύουμε είναι τσεκαρισμένες και δεν πρόκειται για απάτες.

Επίσης ότι ήδη έχουμε λάβει ευχαριστήρια μηνύματα από τις προηγούμενες κυρίες που ζήτησαν βοήθεια, πράγμα που σημαίνει, ότι ο οβολός σας έπιασε τόπο.

Σήμερα πρόκειται πάλι για μια υγειονομικό σε αναστολή. Ζει στη Βέροια και εκτός των οικονομικών προβλημάτων όντας απλήρωτη επί μήνες, αντιμετωπίζει και προβλήματα του τριπλοεμβολιασμένου συζύγου της, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με θρομβώσεις.

Ως εκ τούτου ζητά όχι μόνο να τη συνδράμουμε οικονομικά αλλά και αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην περιοχή της (κατά προτίμηση αγγειολόγος) που θα μπορούσε να βοηθήσει το σύζυγό της.

Τα στοιχεία της κυρίας είναι:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΗΛ. 6975109850
ΙΒΑΝ: GR9101104250000042551271069
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

΄Αννα Παγκράτη