Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ!!! " Όλα αυτά που βλέπωμεν δεν είναι τίποτε παραπάνω από μίαν προετοιμασίαν δια να έλθει ο Αντίχριστος!"



Πατήρ Σάββας Αχιλλέως ''Ο Οικουμενισμός - Νέα Εποχή ''


   (5:27) « Όλα αυτά που βλέπωμεν δεν είναι τίποτε παραπάνω από μίαν προετοιμασίαν δια να έλθει ο Αντίχριστος! Το λένε καθαρά οι Πατέρες της Εκκλησίας μας ότι όταν θα δείτε τον «άντρα» και την «γυναίκα» και δεν θα μπορέσετε να τους ξεχωρίσεται, λέγουν, τότε είναι το τέλος του κόσμου (5:49).
Τα λέγουν οι Πατέρες της Εκκλησίας! Ακούωμεν κηρύγματα! Ποιός τα λαμβάνει υπόψιν; Και δεν είναι μόνον τούτο.  Το λυπηρόν είναι ότι βλέπεις την μητέρα η οποία εκκλησιάζεται καθ’ εκάστην ημέραν, να κρατά το παιδί της, αν είναι κοριτσάκι ντυμένο με τα παντελόνια, να βλέπεις το γιο να τον κρατεί από το χέρι και να έχει τα μαλλιά όπως την γυναίκα, ναείναι δηλαδή ανώμαλο, θηλυπρεπές παιδί (ενν. ομοφιλόφυλο;) και το καμαρώνει! Μα αυτό είναι του Αντιχρίστου. Δεν το ξεύρει;  (6:32).

Αδελφοί μου,
Οι Οικουμενιστές χριστιανοί, ποιοί είναι αυτοί που φωνάζουν - φώναξε ο Πάπας ότι πρέπει να ενωθούν οι «εκκλησίες»- και φωνάζουν οι Οικουμενιστές χριστιανοί ότι «πρέπει να ενωθούν οι εκκλησίες»!

      Πολύ ευχαρίστως! Με μία διαφορά όμως: πρέπει να φύγει η αιτία που διαχωρίζει αυτό το οικοδόμημα της «εκκλησίας» (ενν. από εμάςτους ορθοδόξους) κι έπειτα εμείς (οι Ορθόδοξοι) να θέλουμε να ενώσουμε τις «Εκκλησίες»!!! (7:10).
Εάν έλθει ο Πάπας και παραδεχτεί ότι ‘’όλα τούτα που έχω είναι όλα λάθος και τα διώχνω, τα αποκηρύττω», τότε θα γίνει και η «ένωσις» της Εκκλησίας. Εάν όμως ο Πάπας κηρύττει ότι «εγώ είμαι ο αλάθητος, που δεν κάνω λάθος» - διότι μόνον ο Θεός δεν κάνει λάθη-, εάν εγώ (ο Ορθόδοξος) κηρύττω ότι στο Σύμβολο της Πίστεως που αναφέρεται και στο Άγιον Πνεύμα και στην Αγίαν Γραφήν: «Και εις το Πνεύμα το Άγιον…, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον»  λέει (ή όχι) το «εκ του Πατρός εκπορευόμενον»; (Όμως) ο Πάπας τι λέει;…

ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Αλλά και ο Βαρθολομαίος, ο μεγαλύτερος αιρεσιάρχης όλων των ήδη αιώνων τι έπραξε στην Κρήτη και τι ήδη έκανε στην Ουκρανία; Δεν ονόμασε στην ψευδοσύνοδο τις αιρέσεις «Εκκλησίες» και έπειτα δεν ενώθηκε δια του «Ποτηρίου» με τους αμετανόητους-σχισματικούς και αφορισμένους Ουκρανούς;  Αυτό τώρα τι μας λέει; Αν τώρα περάσει η κακοδοξία του αυτή, δηλαδή η δίχως μετάνοια  επιστροφή και «δωρεάν» αποκατάσταση σχισματικών και αιρετικών «εκκλησιών» τότε τι; Ποιό θα 'ναι το εμπόδιο – πλην του αληθινού Θεού- του αιρεσιάρχη και αλάθητου Βαρθολομαίου που επιδιώκει ΑΡΧΙΚΆ να ενώσει όλες τις Οικουμενιστικές Εκκλησίες με αυτήν των σχισματικών Ουκρανών; Αν ο Βαρθολομαίος καταφέρει να ενώθούν οι "Οικουμενιστές χριστιανοί" με την σχισματική ουκρανική Εκκλησία τότε τι; Γιατί θα πρέπει να μας ενώσει με τον Πάπα ή με τον Παπισμό εφόσον ο ίδιος καθίσταται Πάπας και αλάθητος και Πρώτος, και Προτεστάντης και Ισλαμιστής και Γκουρού και Ιούδας; 

Υ.Γ
Αλήθεια ο Πάπας τι να λέει;