Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:  ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Πλησιάζουν Χριστούγεννα, και στον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας, σε πλατεία, απέναντι ακριβώς απο το Δημαρχείο, υπάρχει αναρτημένη μεγάλη αφίσσα με το πρόσωπο του σατανά με τα κέρατα, και την λέξη ''hell'' που σημαίνει στα Ελληνικά κόλαση. Πρόκειται για το περίπτερο στο κέντρο της πλατείας στο οποίο έχει αναρτηθεί η εν λόγω αφίσσα. (βλέπε σχετική φωτογραφία)
Μετά από επανηλλειμένες οχλήσεις μας και άλλων συμπολιτών μας εδώ στο Μουζάκι, προς τον περιπτερά, ότι μας προσβάλλει και μας θίγει την θρησκευτική μας συνείδηση, αυτός δυστυχώς δηλώνει άθεος και ότι δεν προτίθεται να την βγάλει αυτή την αφίσσα που την έχει αναρτήσει στο περίπτερό του σε κοινή θέα, από αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται περί διαφημίσεως του διαβολοποτού ''hell'', που το πίνουν περισσότερο μικροί αλλά και μεγάλοι ''ορθόδοξοι χριστιανοί'' και χάνουν το βάπτισμά τους, κοινωνούντες με τον σατανά τον οποίο είχαν αποταχθεί στο βάπτισμά τους: ''απετάξω σατανά; απεταξάμην και συντάσσει τω Χριστώ; Συνεταξάμην”, ομολογεί ο Νονός ή η Νονά στην βάπτιση για λογαριασμό του παιδιού που βαπτίζεται. Τώρα πίνει το σατανικό ποτό (που ποιός ξέρει τι άλλο περιέχει, ειδωλό-θυτα, ή αίμα ζώων ή και ανθρώπων που θυσιάζουν οι σατανολάτρες στον τραγόμορφο θεό τους) και εμμέσως πλήν σαφώς λέει το παιδάκι ή ο μεγάλος: “αποτάσομαί σοι Χριστέ και συντάσσομαί σοι σατανά”. Και δαιμονίζονται !!

Δυστυχώς με τέτοια ή παρόμοια ποτά, έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα. Τα βλέπει κανείς να φυγουράρουν στα ψυγεία των Σ/Μ, των περιπτέρων, των ψιλικατζίδικων και γενικά όσων καταστημάτων πωλούν αναψυκτικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις.   
Υπεύθυνο πρώτα το Υπουργείο Εμπορίου που έδωσε άδεια στην σατανιστική αυτη εταιρία να εμπορεύεται το διαβολοποτό αυτό με τα σατανικά σύμβολα, στην ορθόδοξη Χριστιανική χώρα μας και να προσβάλλει βάναυσα την θρησκευτική συνείδηση μεγάλου μέρους του Ελληνικού Χριστιανικού λαού του οποίου το Σύνταγμα αναφέρεται στην Αγία Τριάδα. Για τους εποίκους αλλοδαπούς αλλοθρήσκους κόπτονται οι βο(υ)λευτές να μην τους μυρίσει τσίκνα ψημένου χοιρινού και ότι προσβάλλεται η θρησκευτική τους συνείδηση. Για τους Έλληνες, (που κακώς τούς ψήφισαν), δεν τους νοιάζει άν καταπατείται η θρησκευτική τους συνείδηση με το να δίνουν τέτοιες άδειες.
Εχουν βέβαια προλάβει εδώ και ένα περίπου χρόνο να αποποινικοποιήσουν την βλασφημία, για να μην μπορεί κανείς που θίγεται, να υποβάλλει μήνυση σε τέτοιες ή παρόμοιες καταστάσεις. 
Καταγγέλλω και τον υπεύθυνο Δήμαρχο Μουζακίου που έδωσε άδεια στον εν λόγω περιπτερά, να αναρτήσει αυτήν την σατανοαφίσσσα και να προσβάλλει την Χριστιανική συνείδηση των πολιτών του Μουζακίου, αλλά και άν δεν έδωσε τέτοια άδεια, όφειλε να αναγκάσει τον περιπτερά να την κατεβάσει την αφίσσα, μετά από τίς επανηλλειμμένες οχλήσεις μας.
Δυστυχώς μας ενέπαιξε ο Δήμαρχος Μουζακίου λέγοντάς μας ότι είναι ιδιωτική επιχείρηση το περίπτερο, και ότι δεν έχει αρμοδιότητα, αλλά παρόλα αυτά μας είπε ότι θα του μιλήσει συμβουλευτικά του περιπτερά ότι κάποιοι ενοχλούνται, μηπως φιλοτιμηθεί και κατεβάσει το λάβαρο με την μορφή του διαβόλου. Πλήροφορηθήκαμε όμως εκ των υστέρων, από Δικηγόρο παρ’Αρείω Πάγω, που έψαξε την νομολογία, ότι υπεύθυνος για την αφίσσα είναι ο Δήμος, ο οποίος δίνει και την σχετική άδεια στον κάθε επαγγελματία για να αναρτήσει  την κάθε διαφήμιση στην οποία υπόκειται μάλιστα και σε τέλη διαφήμησης, τα οποία οφείλει να καταβάλλει στον Δήμο.
Αντίθετα ο Δήμαρχος Μουζακίου, αντί να ενεργήσει, ώστε να κατέβει αυτή η βλάσφημη αφίσσα από το σημείο που είναι ανατρημένη σε κοινή θέα και μάλιστα απέναντι ακριβώς από το Δημαρχείο, (λέμε βλάσφημη, γιατί ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, ήρθε στην γή και ενανθρώπισε, έπαθε, Σταυρώθηκε, απέθανε και Αναστήθηκε τριήμερος,  για να διαλύσει τα έργα του σατανά, και να σώσει τον άνθρωπο, από την αιώνια κόλαση, ανοίγοντάς μας συγχρόνως τον Παράδεισο. που είχε κλείσει η παρακοή των πρωτοπλάστων.  Αυτός λοιπόν που προβάλει την μορφή του σατανά, δεν κάνει τίποτε άλλο παρά προσβάλει και βλασφημεί κατ’ευθείαν τον ίδιο τον Χριστό), αντίθετα, έστησε ο Δήμαρχος Μουζακίου, μια σατανιστική παράσταση σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου στο Μουζάκι, που παριστάνει ένα δένδρο, τα φύλλα του οποίου αγκαλιάζουν την υδρόγειο, και δεξιά και αριστερά δύο μορφές καλικατζάρων, ή εξωτικών, δηλαδή δαιμονίων, που με ένα πριόνι προσπαθούν να κόψουν το δένδρο που στηρίζει την γή. (βλέπε σχετική φωτογραφία).
Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί βεβαίως, γνωρίζουμε, ότι αυτός που στηρίζει και συντηρεί τα σύμπαντα, και την ζωή πάνω στην γή, είναι ο Χριστός, ευδοκία του Πατρός,  διά του Αγίου Πνεύματος. Αυτή λοιπόν η παράσταση είναι καθαρή βλασφημία κατά του Χριστού, και μάλιστα κατ’αυτές τις Άγιες Ημέρες που εορτάζουμε την Γέννηση του Σωτήρα μας.           
Ολοι όσοι θεωρούμε τον εαυτό μας ότι είμαστε Χριστιανοί, πρέπει να αγωνιστούμε να φύγουν  αυτά τά βδελύγματα  που βλασφημούν κατάφορα το Πρόσωπο Του Χριστού μας, ο οποίος Γεννήθηκε στην φάτνη και Σταυρώθηκε για να μάς απαλλάξει απο τον σατανά και τα έργα του.   

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας, ότι είστε χριστιανοι εσείς που διαχειρίζεστε τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να το βγάλετε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, για να πάψει αυτή η βάναυση προσβολή της θρησκευτικής συνείδησης του χριστιανικού λαού.

Ο απλός λαός, θα πρέπει να διαμαρτυρόμαστε πρώτα σ’αυτόν που αναρτά τέτοιες αφίσσες, ότι μας προσβάλλει την θρησκευτική μας συνείδηση και να του δηλώσουμε ότι δεν πρόκειται να ψωνίσουμε στο μέλλον από το κατάστημά του τίποτα, όσο χρόνο εμπορεύεται τα σατανιστικά αυτά αναψυκτικά και πόσο μάλλον όταν αναρτά αφίσσα που τα διαφημίζει. Επίσης να διαμαρτυρόμαστε και στον Δήμαρχο, που δίνει την άδεια για την ανάρτηση τέτοιων σατανιστικών διαφημίσεων και να του δηλώσουμε ότι στις επόμενες εκλογές θα τον μαυρίσουμε! Μόνο αυτό δυστυχώς τους ενδιαφέρει, τα κουκιά. Άς χρησιμο-ποιήσουμε λοιπόν αυτή την δυνατότητα που μας δίνει το ψευτοδημοκρατικό  (μάλλον ολιγαρχικό θα έπρεπε να λέγεται) πολίτευμα που έχουμε.  
Σε αντίθετη περίπτωση εάν δεν δώσουμε την πρέπουσα σημασία, πράγμα που απεύχομαι, κινδυνεύουμε να γεμίσει η Ελλάδα μας με τέτοιες ή παρόμοιες αφίσσες και παραστάσεις, του υπ’αριθμ.1 εχθροῦ του ανθρωπίνου γένους και να αντικρύζουμε παντού όχι την Εικόνα του Σωτήρα Χριστού, αλλά την εικόνα του καταστροφέα διαβόλου (βλέπε και παρόμοιες παραστάσεις καλικατζάρων του Δήμου Αιγίου και άλλού. Και αυτό θα είναι η τελική καταστροφή όλων των Ελλήνων είτε πιστῶν, είτε απίστων.
Όχι μόνο αντίσταση για την διαφύλαξη της Μακεδονίας μας, αλλά πολύ περισσσότερο για την διαφύλαξη της πίστεώς μας, που κάποιοι σατανιστές, ή τρόφιμοι ανίερων στοών, έχουν βαλθεί να ξεθεμελιώσουν στην Ορθόδοξη Ελλάδα και σε άλλες Ορθόδοξες χώρες.
Όμως άς γνωρίζουν όλοι αυτοί, ότι ο Χριστός ήρθε για να νικήσει και θα νικήσει, τον διάβολο και όλα τα όργανά του, (τους ανθρώπους που χρησιμοποιεί αυτός ο τρισκατάρατος). Μπορεί να φαίνεται ότι νικάει προς στιγμήν, αυτός και τα όργανά του που μοχθούν και αγωνίζονται ασταμάτητα για να φέρουν τον αρχηγό τους αντίχριστο, αλλά στο τέλος νικητής θα είναι το Εσφαγμένο Αρνίο και τα παιδιά του και αλίμονο στους αντίθετους κατά την κρίση στην Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, (που έρχεται ταχύ. «Ἀμήν, ναι, ἒρχου, Κύριε Ἰησοῦ» Αποκάλυψη Ιωάννου ΚΒ’ 20).     

Υ/Γ Υπενθυμίζω την καταστροφή του καλοκαιριού φέτος στο Μάτι. Διαβάσαμε στο διαδίκτυο ότι τρείς ημέρες πρίν την λαίλαπα, σατανιστές και οπαδοί αυτών, σε γήπεδο στο Μάτι, λάτρεψαν τον πατέρα τους τον σατανά με μουσικές σατανιστικού συγκροτήματος. Επακολούθησε η καταστροφή, και μετά από λίγο καιρό οι ίδιοι μαζεύτηκαν πάλι να λατρέψουν τον σατανά και να τον ευχαριστήσουν για την καταστροφή που επέφερε στους κατοίκους στο Μάτι.  
Ας αντισταθούμε λοιπόν είτε θέλουμε να αποκαλούμαστε χριστιανοί, είτε όχι, γιατί όλοι μας κινδυνεύουμε, πρώτα πνευματικά, αλλά και σωματικά      

Ορθόδοξοι Χριστιανοί Μουζακίου Καρδίτσας