Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΥΝ συμβουλές να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση «μετάβασης» λόγω φύλου, αφού “διαγνωστεί” ως τρανσέξουαλ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ Δ/ΒΑΘΜΙΑ;


ΣΧΟΛΙΟ: 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ"....."να τους προστατεύουμε, ΛΕΝΕ, από τη λήψη μη αναστρέψιμων αποφάσεων", ΠΟΙΟΥΣ; ΤΟΥΣ 15χρονους! ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΙΩΝΙΑ"; ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ";

ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ; 


ΙΔΟΥ: 


Η Liz Truss, η Υπουργός Γυναικών και Ισότητας του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για να απαγορεύσει στα παιδιά να υποβάλλονται σε τέτοιες χειρουργικές επεμβάσεις, πριν από την ηλικία των 18 ετών!!!!!!

Η βρεττανική κυβέρνηση θα απαγορεύσει τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε παιδιά


Η βρετανική κυβέρνηση επιδιώκει να απαγορεύσει τις χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου για παιδιά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Η κυβέρνηση, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ανησυχεί για τον αυξανόμενο αριθμό ανηλίκων που δέχεται συμβουλές να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση «μετάβασης» λόγω φύλου, αφού “διαγνωστεί” ως τρανσέξουαλ.

Η Liz Truss, η Υπουργός Γυναικών και Ισότητας του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για να απαγορεύσει στα παιδιά να υποβάλλονται σε τέτοιες χειρουργικές επεμβάσεις, πριν από την ηλικία των 18 ετών, σύμφωνα με το The Telegraph.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει σημειώσει μια ανησυχητική αύξηση στα παιδιά που έχουν δηλωθεί με δυσφορία φύλου τα τελευταία χρόνια.
Προς το παρόν, τα παιδιά κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να ξεκινήσουν «μετάβαση» αρκεί να έχουν γονική άδεια, αλλά η Truss δήλωσε τώρα ότι η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον σκοπεύει να απαγορεύσει την «ανάπλαση των γεννητικών οργάνων» προκειμένου να τα «προστατεύσει» από τη λήψη αυτών των μη αναστρέψιμων αποφάσεων»- τουλάχιστον έως ότου μεγαλώσουν.
Οι ομάδες των τρανσέξουαλ αντιδρούν, ισχυριζόμενες ότι το να εμποδίζονται τα παιδιά να πάρουν μια απόφαση που θα υπαγορεύει την πορεία της υπόλοιπης ζωής τους προτού τους επιτραπεί να πίνουν, να καπνίζουν ή να ψηφίσουν, εισάγει «μια νέα μορφή ανισότητας στα Βρετανικά ιατρική πρακτική.”
Ένας εκπρόσωπος της τρανς ομάδας “Γοργόνες”, μια οργάνωση που ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει τα “τρανσέξουαλ παιδιά”, δήλωσε ότι αυτή η ανισότητα είναι προφανής λόγω του γεγονότος ότι μια τέτοια απαγόρευση θα «αντιμετωπίζει στην πράξη τους εφήβους τρανσέξουαλ ως λιγότερο ικανούς από τους συνομηλίκους τους». Αυτή η κριτική μάλλον δεν στέκει, καθώς πιθανώς αυτή η απαγόρευση θα απέτρεπε άτομα κάτω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το πώς επιλέγουν να δηλώνονται, να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.
Ευτυχώς, η κυβέρνηση φαίνεται να απορρίπτει αυτήν την άποψη, με την Truss να δηλώνει ότι η νομοθετική πρωτοβουλία είχε ως στόχο «να διασφαλίσει ότι τα άτομα κάτω των 18 ετών προστατεύονται από αποφάσεις που θα μπορούσαν να λάβουν, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες στο μέλλον… Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ενήλικες πρέπει να έχουν την ελευθερία να ζήσουν τη ζωή τους όπως θεωρούν κατάλληλο, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, ενώ οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους για λήψη αποφάσεων, να τους προστατεύουμε από τη λήψη μη αναστρέψιμων αποφάσεων”.