Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της ματάβασης στην Ψηφιακή ΣΧΟΛΙΚΗ Εποχή (στην εποχή του Αντιχρίστου);

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου: "Ένα σημείο των καιρών είναι και η τηλεόραση. Εντός ολίγου θα κλείσουν όλα τα σχολεία. Ύστερα από πενήντα χρόνια δεν θα υπάρχουν σχολεία. Θα θεωρείται καθυστερημένος αυτός που πηγαίνει στο σχολείο. Θ’ αλλάξουν επάγγελμα οι δάσκαλοι."





«Η Ψηφιακή Εποχή μία πραγματικότητα για όλους με την Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών». Μιχάλης Γ. Παπαδόπουλος Βουλευτής Ν. Κοζάνης


Η Κυβέρνηση κερδίζει και το στοίχημα της μετάβασης στην Ψηφιακή Εποχή. Γιατί δεν αρκεί μόνο να ψηφιοποιείς τις Υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου, πρέπει και όλοι οι πολίτες να μπορούν χωρίς αποκλεισμούς να τις χρησιμοποιούν.
Από σήμερα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους πολίτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, η Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών, μέσω του gov.gr.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής διακυβέρνησης που υλοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Υφυπουργού κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλου και συγκεντρώνει σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα (nationaldigitalacademy.gov.gr) δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, ελεύθερα διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες.