Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ, Η ΟΜΠΡΕΛΑ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ) ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ... ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

 


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΙΟ:

Παρακαλούμε τους εν Χριστώ αδελφούς να αποστείλουν στο e-mail: imflope@gmail.com

του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (τηλ.: 2385028862) την εν λόγω φωτογραφία ντοκουμέντο. Μην ξεχνούμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε:

 «Έχω την διαβεβαίωση, ότι δεν θα ‘χει άρματα, ότι δεν θα ‘χει άσεμνα, ας το πούμε άσεμνες εικόνες και φυσιογνωμίες και φιγούρες, λοιπόν άρματα όπως λέγονται. Και να πω και κάτι που κάθε νοήμων άνθρωπος θα το καταλάβει! Αν δεν δω κάτι, δεν μπορώ να το κρίνω. Θα το κρίνω σε δεύτερο χρόνο, και στο δεύτερο χρόνο θα είμαι επιθετικός! Νομίζω, γίνομαι αντιληπτός…»   

https://www.youtube.com/watch?v=AG3Figi04AQ

Και πάλι: «Συναντήθηκα με τον δήμαρχο, με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο, τους είπα την άποψή μου ως επίσκοπος, πήρα διαβεβαιώσεις για κάποια πράγματα, αλλά ως άνθρωπος δεν θα κρίνω ποτέ κάτι χωρίς να το δω. Θα δω τι θα γίνει και μετά, όχι με τους τρόπους που κάποιοι θέλουν και νομίζουν ότι βρισκόμαστε 50 χρόνια πίσω, με σεβασμό θα δω αν διαφωνώ. Να δούμε όμως, γιατί έχω τη διαβεβαίωση ότι θα είναι παραδοσιακό, ότι δεν θα έχει άσεμνα θεάματα, ότι δεν θα έχει άρματα…»

https://e-ptolemeos.gr/mitropolitis-eirinaios-os-episkopos-den-mporo-na-eimai-pote-thetikos-me-karnavalikes-ekdiloseis-den-epikoinono-me-anoiktes-epistoles-den-taftizomai-pote-me-methodous-laikismou

 

                                       "Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΑ ΜΑΣ", έλεγε η Αγία Σοφία της Κλεισούρας

 

ΠΗΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ): https://www.youtube.com/watch?v=wJUm43qdXu0