Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Τα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα καταλύονται, εν ονόματι και χάριν της δημόσιας δήθεν υγείας...τα κίνητρα τους, είναι εωσφορικής επίνευσης

 

Κατά την ταπεινή υποκειμενική μου γνώμη, αυτά τα οποία άπαντες ανεξαιρέτως βιώνουμε αποτελούν σημεία των καιρών...


                                                                 Ανασασμός Ανάνηψης


Χαράλαμπος  Β. ΚατσιβαρδάςΔικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.

Η κατάστασις τείνει άκρως επιδεινούμενη και επαληθεύθηκε η πιθανολόγησή μας, ότι ήδη βαίνουμε ολοταχώς προς μία νέα πραγματικότητα, μία δεινή νέα τάξη πραγμάτων, όπου η κανονικότητα, την οποία μέχρι τούδε γνωρίζαμε συνιστά ανυπερθέτως ένα παρελθόν.

Η επανεκκίνηση του κόσμου, παραμένει εις τις βασικές προτεραιότητες της ελίτ των κοσμο-εξουσιαστών οι οποίοι αποβλέπουν προς την αναδιάταξη του κόσμου.

Ήδη αυτό δρομολογούταν επί πολλά έτη, εάν θυμηθούμε την εθνική αποδόμηση, την συκοφάντηση της Εκκλησίας, την παραχάραξη της ιστορικής μνήμης, την προαγωγή του αφελληνισμού, την επιβολή μία μαρξιστικής παιδείας και νοοτροπίας, διαστρεβλώνοντας άρδην της εθνικής μας ιδιοπροσωπία.

Η νοοτροπία και ο πολιτισμός του Σιδηρούν Παραπετάσματος ως μία στυγνή ολοκληρωτική οιονεί αυτοκρατορία, επιβάλλεται εμμέσως πλην σαφώς σήμερα, όπου οι αστικές δημοκρατίες υποχωρούν, τα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα καταλύονται, εν ονόματι και χάριν της δημόσιας δήθεν υγείας.

Το φόβητρο της δημόσιας υγείας, απολυτοποιείται, ανάγεται αυθαιρέτως σε αυτοσκοπό και με θεραπαινίδα την ολοκληρωτική νοοτροπία του ερυθρού ολοκληρωτισμού, επιδιώκουν την πλήρη τιθάσευση των λαών και την επιδίωξη της εξάρτησης της ελευθερίας των πολιτών από την ισχυρά και αδιαμφισβήτητη αυθεντία του εκάστοτε Κράτος.

Η έννοια της Δημοκρατίας έχει καταβαραθρωθεί, διότι κοινοβουλευτικό πολίτευμα, άνευ κοινωνίας, άνευ δικαιωμάτων και άνευ δικαιοσύνης, ήτοι των ακρογωνιαίων πυλώνων της εύρυθμης λειτουργίας μίας πολιτείας, η οποία σήμερον κλυδωνίζεται και ακρωτηριάζεται, ολισθαίνουσα προς μία πρωτόφαντη στυγνή δικτατορία.

Ως εκ τούτου, τα έθνη κράτη καταλύονται, αναδύεται μία παγκόσμια δικτατορία με θεμέλια τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες καθώς και την πτωχοποίηση και οικονομική εξαθλίωση των πολιτών.

Εν άλλοις λόγοις προκειμένου να επιβληθεί η μη αναστρέψιμη αυτή παγκόσμια δικτατορία, μετέρχονται την εργαλειοποίηση της υγείας, ούτως ώστε, δια της διαχύσεως του φόβου και την αγεληδόν χειραγώγηση της βοσκηματώδους μάζας, να εγκαθιδρύσουν ακριβώς μία παγκόσμια ωσεί αυτοκρατορία, όλου του κόσμου, με τα εξής χαρακτηριστικά :

Ένας πολιτισμός, ένα ενιαίο κράτος, μία κεντρική εξουσία, μία θρησκεία, και πλήρης οικονομική εξάρτηση της συντριπτικής πλειονοψηφίας των πολιτών, ενός άμορφου, δίχως πολιτισμικά και εθνικά γνωρίσματα προλεταριάτου, το οποίο θα έχει αλληλεγγύη ως προς το βιοτικό του γίγνεσθαι, δοθέντος οι μισθοί, θα είναι γλίσχροι ως προς όλους, διότι, εξειλημμένου του έθνους, θα πρυτανεύει μία πολυπολιτισμική κοινωνία, με την ανάλογη ετερόκλητη βουλή των αντιπροσώπων Διοίκηση.

Ο πολιτικός παραλογισμός τον οποίο ζούμε συνιστά την υλοποίηση της υφιστάμενης αυτής καταστάσεως την οποία άπαντες σήμερον βιώνουμε, δίχως ουδεμία μορφή αντίστασης.

Εις την νεοπαγή και καινοφανή δικτατορία, ενώ θα ονομάζεται δημοκρατία θα κυριαρχεί μία επίφαση ελευθερίας, παν άσκηση δικαιώματός μας θα εξαρτάται υπό την αίρεση εγκρίσεως υπό το Κράτος, το οποίο, δεδομένης της εσκεμμένης πτωχοποίσησης θα ποδηγετεί απολύτως τον εκάστοτε πολίτη.

Η προπαρασκευή αυτού του σχεδίου ήδη τεκταίνεται, απλώς επιβάλλεται εμμέσως δια του εργαλείου της δημόσιας υγείας, δια του «φοβήτρου-του μπαμπούλα» αυτού, ο οποίος αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο εις την ενστάλαξη και εγχάραξη υποβολιμαίων και υπόρρητων εντολών προς το υποσυνείδητο, οι οποίες κατατείνουν αποκλειστικώς και μόνον εις τον άρδην εξανδραποδισμό των πολιτών και την αιχμαλωσία της συνείδησής τους.

Η ολιστική αυτή επίθεση την οποία δεχόμεθα θύραθεν, δηλονότι ότι μεταβαίνουμε προς έναν νέο κόσμο όπου οι μέχρι τούδε θεσμοί, καθίστανται ανενεργοί, ο νομικός κόσμος έχει εξουδετερωθεί, το Σύνταγμα έχει ποδοπατηθεί και καθολικώς καταλυθεί, όλο το κράτος ερείδεται δήθεν εις το αφήγημα του ιού.

Η δόλια θέσμιση μίας μόνιμης κατάστασης εξαίρεσης, όπου το κράτος, δεν λειτουργεί, η οικονομία έχει καταβαραθρωθεί, το έθνος απαξιώνεται και τα εξωνημένα Μ.Μ.Ε, το προπύργιο της διαφθοράς και η κραταιά βακτηρία-θεραπαινίδα του συστήματος, διαμορφώνει ευχερώς την υπνώττουσα κοινή γνώμη, η οποία καθεύδει τον νήδυμον ύπνο.

Δια της τηλοψίας εθίζουν τον κόσμο εις τον παραλογισμό και ως προς την παρά φύσιν κατάσταση την οποία βιώνουμε, με αποτέλεσμα οσημέραι να συνηθίσουμε προς έναν τρόπο ζωής, κατ’ απόκλιση από τον φυσιολογικό και από την κανονικότητά μας.

Η ζωή μας αλλοτριώνεται, στοιχειωδώς, μας στερείται το δικαίωμα ανάπτυξης της προσωπικότητάς μας, και μας επιβάλλεται δια του κοινωνικού φαινομένου του «μιθριδατισμού»  η λήθη της κανονικότητας, διότι τα κίνητρα τους, είναι εωσφορικής επίνευσης, επιδιώκουν να πλήξουν βαθιές ανθρώπινες αξίες και ιδίως να εξαλείψουν την ελευθερία του προσώπου.

Τρανή απόδειξις τούτου καθίσταται η ψηφιοποίηση των πάντων, η οποία κατ’ ουσίαν δεν υπηρετεί τον άνθρωπο, όλως τουναντίον δε, εξικνείται πέραν του πεδίου συνεπικουρίας διότι έχει αναγορευθεί ως αυτοσκοπό, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να υπηρετεί την τεχνολογία και όχι το αντίθετο.

Η αλαζονεία του ανθρώπου και οι κοσμοθεωρίες ορισμένων, αποτελούν την γενεσιουργό αιτία πολλών δεινών, πρόκειται δια τους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν Χριστό εις την Καρδιά τους και δρουν με την πλάνη της πρόσκαιρης ναρκισσιστικής τους ψευδαίσθηση.

Η κατάσταση αυτή είναι δεδομένη, ουδέποτε θα επανέλθουμε εις την κανονικότητα, διότι ζούμε απλώς πόλεμο με ειρηνικά μέσα, και ημείς ανήμποροι απλώς καταλήγουμε σε διαπιστώσεις.

Οι αλλεπάλληλοι εγκλεισμοί μας, με αναστολή της επαγγελματικής μας δραστηριότητας, με επίσπευση εκδικάσεως του Νόμου Κατσέλη, με ψήφιση του Πτωχευτικού Κώδικα, πλην όμως με την επιβολή, σωρείας φόρων, ασφαλιστικών εισφορών, Φ.Π.Α, ασφυκτικών προθεσμιών, παντού μεροληπτικά και άλογα μέτρα τα οποία αποβλέπουν αποκλειστικά προς την πλήρη εξουδετέρωσή μας ως ανθρώπους, της ολική σύνθλιψη και ώθησή μας προς την συλλογική κατάθλιψη.

Αντιμετωπιζόμαστε ως μία υδαρή άμορφη μάζα, όπου μία δήθεν ευφυής ελίτ, προγραμματίζει τις ζωές μας δια εμάς πριν ημάς, πλην όμως η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας δεν αφυπνίζεται ευθυγραμμίζεται στανικά προς τα κελεύσματα των υπό κατάρρευση αυτών συστημάτων, ούσα εγκλωβισμένοι εις τις ονειρώξεις της προηγούμενης 20 ετίας περί ανακάμψης και ανάνηψης ως χώρα.

Δέκα χρόνια, υποστήκαμε τρία αλλεπάλληλα μνημόνια, πλην όμως, τίποτε δεν επανήλθε εις την τότε οικονομική κανονικότητα, υπό την έννοια και υπό την έποψη, ότι η μέγγενη της οικονομικής υφέσεως βαθαίνει συν την δήθεν πανδημία, με αποτέλεσμα να έχουμε αποδυναμωθεί και απενεργοποιηθεί, ράθυμοι αμήχανοι, πελιδνοί και καθημαγμένοι αναμένοντας ένα θαύμα.

Το ζήτημα είναι ότι οι διαπιστώσεις, ή εκ τους ασφαλούς κρίσεις και αξιολογήσεις καθίστανται ιδιαζόντως θελκτικές εντούτοις όμως, βιώνουμε μία ζοφερή πραγματικότητα μία απαιτητική ζωή με πολλαπλές και ετερόκλητες υποχρεώσεις και το φυόμενο εν προκειμένω ερώτημα έγκειται, εις το τι μέλλει γενέσθαι, τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα αυτή.

Κατά την ταπεινή υποκειμενική μου γνώμη, αυτά τα οποία άπαντες ανεξαιρέτως βιώνουμε αποτελούν σημεία των καιρών, σκληρές δοκιμασίες όπου οι εγκάθετοι, τα έμμισθα φερέφωνα- Δούρειοι ίπποι πολιτικοί μας προωθούν δια την εξυπηρέτηση ογκωδών αλλότριων εξω-εγχώριων συμφερόντων τους πρέπει να τα ερμηνεύουμε με την ορθή διάστασή τους.

Καταρχάς να προσευχόμαστε, παντί τρόπω, να καταδυθούμε εις την ελληνο-ορθόδοξη παράδοση μας, να θωρακίσουμε ως γνήσιοι θεματοφύλακες και κληρονόμοι τις αρχές και τις αξίες, διότι όλα τα προηγούμενα συνιστούν το οιονεί «προζύμι» και το νάμα εκείνο όπου δυνάμεθα οποτεδήποτε δει, να ξαναοικοδομήσουμε εκ της στάχτης της αυτήν την πατρίδα, η οποία εκ του μη όντως δημιουργήθηκε επειδή έβαλε την σφαργίδα του ο Θεός.

Εν κατακλείδι, Πίστη προς το Θεό, μελέτη της Ιστορίας, εκμάθηση της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας και στρατηγική σκέψη, ούτως ώστε να είμεθα έτοιμοι όταν σιωπηρώς ο Θεός μας φωτίσει και μας δείξει την κατάλληλη χρονική συγκυρία να προτάξουμε το στήθος δια να επανακτήσουμε την Πατρίδα μας, το Έθνος μας να είμεθα ήδη έτοιμοι δια αστραπιαία καταδρομική επίθεση κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

http://aktines.blogspot.com/2021/02/blog-post_43.html#more