Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Πατὴρ Σάββας Ἀχιλλέως, Πρέπει να έχουμε σφραγισμένους, λέει, τους ανθρώπους και να ξέρουμε που πηγαίνουν και που έρχονται!

  «Αίμα εξέχεαν δε οι άνθρωποι, αίμα θα πιώσι»


Συμβουλές για το σφράγισμα - Πατὴρ Σάββας Ἀχιλλέως


(13:22)
Επροσέξατε ότι είπεν: Θα πλησιάσει ο καιρός που ο κόσμος όλος θα με αρνηθεί και θα περιμένουν έναν «Άλλον» (ενν. Μεσσία-Σωτήρα του κόσμου) να έλθει αντί Εμού. Κι «Αυτός», ο «Άλλος» γράφει η Αποκάλυψη ότι δεν είναι κανείς άλλος παρά ο Αντί-Χριστός, ο Αντί του Χριστού, ο Αντίχριστος. Θα έρθει αυτός, λέγει, και τότε θα αρχίσουν να τελειώνουν τα πάντα. Ένα από εκείνο το οποίο θα τελειώσουν είναι η τροφή στον άνθρωπο, δεν θα έχετε να φάτε, λέει!

Και τότε θα εμφανιστεί «Αυτός» και θα λέγει: ‘’εάν πάρεις την σφραγίδα μου θα σου δώσω ψωμί να φας, θα σου δώσω νερό να πιεις, θα σου δώσω ό,τι χρειάζεσαι, μόνο να πάρεις τη σφραγίδα μου’’.

Ας προσέξουμε εδώ να δούμε ένα φοβερό πράμα. Είπεν τούτα τα λόγια ο Θεός:  «Αίμα εξέχεαν δε οι άνθρωποι, αίμα θα πιώσι» [1].  Ξέβρετε, στον κόσμον ολόκληρο αυτή τη στιγμή που μιλάμε πόσα αθώα παιδάκια σκοτώνουν οι άνθρωποι; Σ’ όλον τον κόσμο, πάρτε’τον  όλον τον κόσμον, όχι ένα τόπο μόνο, εφόσον εις την Ελλάδα μόνο φονεύονται το χρόνο 1.000.000 παιδάκια! Στην Ελλάδα μόνο το χρόνο, διότι εξέδωκαν Νόμο, αυτοί οι κρατούντες  οι προηγούμενοι, ήρθαν οι δεύτεροι (και) δεν τον ακύρωσαν, σαν ήρθαν οι τρίτοι δεν τον ακύρωσαν, και υπάρχει ο Νόμος αυτός. Τι Νόμος; Όσες γυναίκες, λέει, θέλουν να κάνουν εκτρώσεις είναι ελεύθερες (15:36). Και όχι μόνο να σκοτώνουν τα παιδιά τους, να τους πληρώνουν κιόλας!


Το αίμα αυτό το αθώο που πηγαίνει; Σε ποιον, σε ποιου τη κεφαλή πέφτει αυτό το αίμα; Λέγει ο θεός «Αίμα εξέχεαν δε οι άνθρωποι, αίμα θα πιώσι»! Πως θα πιούνε το αίμα; Μ’ ένα νεύμα του ο Θεός, και όλο το νερόν πάνω στη γη έγινε αίμα! Μ’ ένα νεύμα. Τσακ, όπως κλείνεις τα ματάκια σου και τα ανοίγεις, πόση ώρα κάνει; Ε, κλάσμα δευτερολέπτου. Ε, έτσι να πει ο Θεός και όλο το νερό της γης έγινε αίμα. Πήγαινε να πιεις αίμα τώρα, λοιπόν, πήγαινε να μαγειρέψεις με το αίμα, πήγαινε να λουστείς με το αίμα!  Το είπεν ο Θεός, θα γίνει αυτό! Θα γίνει αυτό, και τότε θα έλθει ο Αντίχριστος και θα λέει: ‘’Πάρε τη σφραγίδα μου και θα σου δώσω εγώ νερό’’. Και όταν πας και του λες: ‘’Δώσε μου νερό’’, θα απαντήσει: ‘’Δεν το κρατώ εγώ το νερό. Εκείνος το κρατεί. Εκείνος το ‘χει στα χέρια Του’’! ‘’Θα πάρεις μόνο την σφραγίδα μου’’, λέει. Όταν λέει ο Αντίχριστος ότι θα σου δώσω την σφραγίδα μου, τι εννοεί; Άλλο θέμα!

Ο Αντίχριστος έκανε και δημιούργησε «εξέλιξη» της επιστήμης. Επιστήμη μεγάλη, πρόοδος φοβερά [2]. Και προσπαθεί, λέγει, η επιστήμη να δώσει αυτή τη σφραγίδα στον άνθρωπον, και βρίσκουν αιτία, πως θα πολεμήσουμε, «πως θα πολεμήσουμε, λέγει, την τρομοκρατία;». Πως θα πολεμήσουμε την «Τρομοκρατία»! Πρέπει αμέσως…, εφεύρανε: Τρομοκρατία, τρομοκρατία [3]. Αφήνουν του κλέφτες και κλέβουν αβέρτα, ανοίγοντας Τράπεζες., κλέβουν τον κόσμο. Αφήνουν τον κόσμο να σκοτώνει ο ένας τον άλλον, αφήνουν τον κόσμο και γίνονται όλα τα κακά, (και) σου λέει: ‘’Αυτή είναι «τρομοκρατία», πρέπει να την πολεμήσουμε. Πώς να την κυνηγήσουμε, με ποιον τρόπο; Πρέπει να έχουμε σφραγισμένους, λέει, τους ανθρώπους και να ξέρουμε που πηγαίνουν και που έρχονται! Και αυτό το σφράγισμα δεν είναι τίποτε άλλο, η μη μόνο ένα μικροτσίπ το οποίο σε εμφυτεύει ή στο μέτωπο ή στο δεξί το χέρι! Προσέχετε τα λόγια της Αγία Γραφής [4].
Αλλ’ έρχεται ο Θεός και λέγει: «Προσέχετε μη πλανηθείτε»! Μην σας πλανήσει ο Διάβολος και δεν το πάρετε μυρουδιά και σας σφραγίσει. Αυτό που είπεν ο Θεός, δεν είπε πολλά λόγια. Προειδοποιεί ο Θεός∙ «Προσέχετε μη πλανηθείτε»! Τελείωσε, έως εκεί (19:16).

(…)

Σ’ αυτήν την περίπτωση πρέπει να γίνουμε αγριοκάτσικα. Το αγριοκάτσικο δεν στέκει, που δεν μπορείς να το πιάσεις. Έτσι να γίνουμε. Μα μην μας πιάσει ο Αντίχριστος (23:27)

                                                                   

[1] ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ :  «Και ο τρίτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αύτου εις τους ποταμούς και εις τας πηγάς των υδάτων· και έγεινεν αίμα.  Και ήκουσα τον άγγελον των υδάτων λέγοντα· Δίκαιος είσαι, Κύριε, ο ων και ο ην και ο όσιος, διότι έκρινας ταύτα· επειδή αίμα αγίων και προφητών εξέχεαν, και αίμα έδωκας εις αυτούς να πιώσι· διότι άξιοι είναι.» (Αποκ. 16, 4-6)

[2] ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ :  «και εθαμασεν όλη η γη οπσω του θηρου. 4 και προσεκνησαν τω δρκοντι τω δεδωκτι την εξουσαν τω θηρίῳ, και προσεκνησαν τω θηρίῳ λγοντες· τις όμοιος τω θηρίῳ; τις δναται πολεμήσαι μετ᾿ αυτού;» (Αποκ. 13,3)

[3] Στις ημέρες μας δεν τρομοκρατούν τον κόσμο με τον γνωστό «κορωνοϊό»;…

[4] ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ :  « κα ποιε πντας, τος μικρος κα τος μεγλους, κα τος πλουσους κα τος πτωχος, κα τος λευθρους κα τος δολους, να δσωσιν ατος χραγμα π τς χειρς ατν τς δεξις  π τν μετπων ατν,  κα να μ τις δνηται γορσαι  πωλσαι ε μ  χων τ χραγμα, τ νομα το θηρου  τν ριθμν το νματος ατο.» (Αποκ. 13, 16-17)