Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ‘’ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ’’ [ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ]


ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ‘’ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ’’

<<Ο κόσμος, δεσπότη μου….. δεν πίστεψε ποτέ του στα λόγια>> 
(ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ!)



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Οι 8 αυτές λέξεις: <<Η πρώτη σχισματική φατρία, ηπρώτη σχισματική ομάδα>> , αποτελούν μέρος  του κειμένου του Αρχιμανδρίτη  Χρυσόστομου Τσίρη (ΔΕΣ ΕΔΩ),  που ζήλεψε τον ρόλο του ‘’Μπροστάρη της  Ορθοδοξίας’’ , μιας και είναι ο πρώτος κρυφο-οικουμενιστής  Ιερέας που αξιώθηκε να γράψει τις παρακάτω 153 σαρωτικές  λέξεις. Ας είναι! Του ευχόμαστε να πάρει άριστα στο μεταπατερικό μεταπτυχιακό του!


 Φίλοι και φίλες των Φίλων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού,

Ο γνωστός μας π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΙΡΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ (ίσως  και με την συμβουλή του γνωστού  Αρχιοικουμενιστή, του « Και Γέροντος ημών Ελπιδοφόρου» Προύσης!) είπε, την Τετάρτη  31 Αυγούστου 2016 και ώρα  14:46 ( δηλ. 10 ώρες και  14 λεπτά πριν την λήξη της παλαιάς εκκλησιαστικής χρονιάς), τα εξής λόγια: <<Ημέρες θλίψης ζούμε όλοι στην αγωνιστική Φλώρινα, της οποίας οι αγώνες τείνουν να γίνουν η κατάρα της. Η πρώτη σχισματική φατρία*, η πρώτη σχισματική ομάδα προέρχεται από τη δικαιοδοσία του όντως Αγίου Φλωρίνης Θεοκλήτου, επενδυμένη με Θεολογία του εν Αγίους Πατρός ημών Αυγουστίνου Καντιώτου. Από Τη Μονή Αγίου Γρηγορίου Παλαμά και τον Ηγούμενο της Παίσιο Παπαδόπουλο, που ζήλεψε τον ρόλο του μπροστάρη της Ορθοδοξίας!!! Άνθρωποι αγνώμονες, απομονωμένοι, κλεισμένοι σε φανταστικούς κόσμους, βλέπετε εχθρούς, διώκτες, κινδύνους και αιρέσεις. Δεν είστε οι διωγμένοι, είστε οι διώκτες, δεν είστε οι κυνηγημένοι, είστε οι κυνηγοί, δεν είστε οι αντιαιρετικοί, είστε μία αίρεση από μόνοι Σας. Φονιάδες και σύμμαχοι των Τούρκων στην εξολόθρευση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.... ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ αδελφοί. Έξω από την Εκκλησία, ο θάνατος και όχι η ομολογία, Η Ομολογία βρίσκεται πάνω στην Αγία Τράπεζα, Ευαγγέλιο και Θεία Κοινωνία λέγεται και είναι!!!
Καλή δύναμη Γέροντα Θεόκλητε, στα πολλά προβλήματά σου άλλο ένα και μεγάλο!>> [http://www.eordaia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=39762:2016-08-31-11-50-00&catid=2254:31 ].

Αγαπητοί εν χριστώ αδελφοί, αφού ευχαριστήσουμε και συγχωρήσουμε προχωρούμε και λέμε ότι,

Ένας αδελφός άκουσε σε κήρυγμα πως η πίστη μας είναι «πίστη των λεπτομερειών»! Η διαφύλαξη της πίστης αυτής είναι πράγματι πολύ λεπτή δουλεία ή καλύτερα (όπως θα δούμε και παρακάτω)… είναι μια δουλειά που μπορεί να την κάνει και ο κάθε αγράμματος! Είναι λοιπόν,
 «Δουλειά του κάθε αγραμμάτου»!

«Δουλειά του κάθε αγραμμάτου»!

Αυτό που εξ αρχής θέλω να σας κάνω γνωστό είναι ότι όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά το θέμα της «Προδοσίας της Πίστεώς μας», καθώς και ότι « Δουλειά του κάθε αγραμμάτου» είναι να ομιλεί και να εκφράζει την καλή του αγωνία για τα πράγματα της Εκκλησίας που βαίνουν κατά κρημνών!
Σε κάθε γραπτή κατάθεσή μας, εσείς οι αδελφοί μας, θα πρέπει να αναζητάτε  την αλήθεια του Πράγματος, δηλαδή αν τα όσα λέγονται από την ομάδα μας,  αποτελούν «Αληθινές μαρτυρίες».  Φυσικά! και υπάρχει ο κίνδυνος, λόγω έλλειψης θεολογικών πτυχίων, να αστοχήσουμε ως προς τα «Ψιλά» γράμματα της Πίστης. Ο φόβος όμως αυτός είναι ανύπαρκτος μιας και απαίτησή μας είναι να παραμείνουμε όλοι μαζί, πρώτα «Λογικοί» (εν σχέση με το «Πιστεύω» της Εκκλησίας μας), κι έπειτα «Άκρος Θεο-λογικοί»!
[ΣΧΟΛΙΟ: ΕΔΩ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ!]… ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
Συνεχίζουμε και λέμε πως πρέπει το θέμα αυτό  όλοι εμείς οι λαϊκοί, έτσι  ‘’να το λογαριάζουμε’’, αλλά και οι αρχιμανδρίτες μας, ακόμη δε και ο Δεσπότης μας… έτσι πάλι!  <<Να το λογαριάζει (ως) δουλειά του κάθε αγραμμάτου>>!!!

Αδελφοί, <<ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ>>!!!
Την φιλολογία του κ. Χρυσοστόμου Τσίρη, την περί:  << Έξω από την Εκκλησία, ο θάνατος και όχι η ομολογία, Η Ομολογία βρίσκεται πάνω στην Αγία Τράπεζα, Ευαγγέλιο και Θεία Κοινωνία λέγεται και είναι!!!>>, εμείς και ως λαϊκοί δεν την κατανοούμε, όπως πάλι δεν κατανοούμε και το πόσο μπορεί να είναι στο σκοτάδι των Οικουμενιστών ιερέων και αρχιερέων μας (του 21ου αιώνα).

Αυτό που θέλουμε όμως να σας κάνουμε γνωστό είναι  ότι,

-  Καλύτερα «Μέσα στην Εκκλησία με πλανεμένους», παρά «Μέσα στην Εκκλησία και πλανεμένος» , όπως αρχικά μας είπε ο π. Νίκων ο Αγιορείτης στον ιερό ναό Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας!
 Καλύτερα μέσα στην Εκκλησία με τους << δήθεν πλανεμένους>>  λαϊκούς και κληρικούς αδελφούς, όπως τον π. Παΐσιο και την ‘’Ομάδα’’ μας, παρά μ’ αυτούς που κοντεύουν να βρεθούν έξω από την οδό της Σωτηρίας και εννοώ των Αγίων μας και των Οικουμενικών Συνόδων τους… που εδώ και μία χιλιετηρίδα έφραξαν με λόγια και με έργα, αλλά και με τα άγια μαρτύριά τους την «Πόρτα του προδότη». Όσο για το πως, λέμε απλά, ότι αυτοί φρόντιζαν να κρατούν μακριά από τις αυλές των Εκκλησιών τους, πρώτα τις «Κοκκινοσκουφίτσες», αλλά και όλους τους νοητούς ''προτεσταντικούς'' λύκους: της υπερηφάνειας , της πλάνης, και με τρεις λέξεις: Της εσφαλμένης αγάπης!
Καλύτερα λοιπόν «Μέσα στην Εκκλησία με πλανεμένους», και σίγουρα «Έξω» από την ‘’Εκκλησία’’ των αιρετικών, και τότε...Και «Σωστός» και σωσμένος!

Αλήθεια αδελφοί, θυμάστε εσείς, αλλά θυμούνται και οι άγιοι ιερείς μας, τα λόγια του γέροντα  Νίκων του Αγιορείτη που είπε (σε κήρυγμά του μέσα στην κατανυκτική περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2016):  <<Καλύτερα πλανεμένος και μέσα στην Εκκλησία παρά έξω από την Εκκλησία και σωστός>>; Και αλήθεια, που και πότε και ποίος από εμάς  άκουσε κάπου κάποιο σχόλιό τους για την παραπάνω θέση του Μοναχού; 
 Αλλά έτσι είναι! πάψαμε να είμαστε και «Απλά λογικοί». Τι κι αν λέει ο απόστολος Παύλος, ότι και εγώ ο ίδιος, κάποια στιγμή, αν σας κηρύξω  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙΤΕ… Να καταραστείτε και εμένα αλλά και  Άγγελο ακόμη! Πότε; Όταν σας κηρύξει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!
Πω, πω, πως  ομιλεί ο Απόστολος αλλά και όλοι οι άγιοι της Εκκλησίας μας, και πως ομιλούν οι «Ανυπόμονοι του Φαναρίου» που «Συν-ουσιάζονται» εκεί στο Π.Σ.Ε! Και πάλι πως ομιλεί και ο αγαπητός νεαρός και άπειρος ιερέας της Μεταμορφωμένης Μεταπατερικής Αθεολογίας του Οικουμενισμού (Μ.Μ.Α.Ο.)!

Ο π. Χρυσόστομος είπε: <<Άνθρωποι αγνώμονες, απομονωμένοι, κλεισμένοι σε φανταστικούς κόσμους, βλέπετε (μας είπε) εχθρούς, διώκτες, κινδύνους και αιρέσεις>>!!!
Αλήθεια είδατε να γράφει κάποιος ποιμένας της Μητροπόλεώς μας , τα τελευταία 10 χρόνια, και να φανερώνει, να ξεσκεπάζει τους <<εχθρούς, (τους) διώκτες, (τους) κινδύνους και (τις σύγχρονες) αιρέσεις (του 21ου αιώνα)>> μας!!! ΟΧΙ. Όχι, γιατί απλά στο όνομα της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ βάπτισαν τους πάντες (όλες τις Προτεσταντικές ομάδες!) σε «Εκκλησία», και κανένας τους δεν μιλάει! και μόνο εμάς ως ομάς, μας χαρακτήρισαν: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ», «ΠΡΩΤΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ», «ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ»! Και λέμε αυτά σύμφωνα με τα εξής λόγια του Αρχιμανδρίτη που έγραψε: <<Ημέρες θλίψης ζούμε όλοι στην αγωνιστική Φλώρινα, της οποίας οι αγώνες τείνουν να γίνουν η κατάρα της. Η πρώτη σχισματική φατρία*, η πρώτη σχισματική ομάδα προέρχεται από τη δικαιοδοσία του όντως Αγίου Φλωρίνης Θεοκλήτου, επενδυμένη με Θεολογία του εν Αγίους Πατρός ημών Αυγουστίνου Καντιώτου>>…

Αλήθεια τώρα πόσοι τέτοιοι ιερείς μας , με τα Μεταπατερικά Μεταπτυχιακά τους, δεν έχουν βεβαρημένους τους οφθαλμούς τους και πλέον δεν ΒΛΕΠΟΥΝ και δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι γίνονται βοηθοί «Λυκοποιμένων» ή αλλιώς παπικών Δεσποτάδων...  και  πάλι δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι καταντούν, <<Άνθρωποι αγνώμονες, απομονωμένοι, κλεισμένοι σε φανταστικούς κόσμους>>  που βλέπουν ως <<εχθρούς, (και) διώκτες>>  όλους εμάς (ως ομάς);;; Ενώ αντίθετα δείχνουν αγάπη σ’ αυτούς που προσβάλουν με τα όσα λένε και πράττουν, και την Αγία Πίστη μας και κατ’ επέκταση και όλους τους ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ που έζησαν και έδρασαν την τελευταία, μετά το σχίσμα, χιλιετηρίδα!

Αλήθεια πάλι και πάλι, πόσοι τέτοιοι ιερείς μιλούν και καταριούνται όλους εμάς που λέμε πως:  η Εκκλησία του Χριστού είναι η αληθινή Εκκλησία και ότι αυτή είναι «Μία» και «Μοναδική» και δεν είναι <<Μία και Οικουμενική>> ή <<Πολλές και κατά τόπους>>... που θυμίζει κάτι από την Αποκάλυψη (δηλ. για τον αντίχριστο που έρχεται και περιέρχεται από τόπο σε τόπο, για να δείξει ότι είναι <<ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ!>>).

 Αλήθεια τώρα πόσοι  ιερείς μιλούν και καταριούνται όλους εμάς την στιγμή  που κλείνουν τα μάτια-για να μην πω το μάτι και πάρω καμιά αμαρτία- σ’ όλους όσους λένε τα αντίθετα, δήθεν για χάρη ''ειρήνης και ομόνοιας''; Βλέπουν έτσι, από την μια πλευρά, μέσα στα όρια της Μητρόπολής μας τους  <<κινδύνους και (τις) αιρέσεις>>, και από την άλλη πλευρά, δηλαδή μέσα στα όρια της «Μίας, αγίας, καθολικής και αποστολικής Εκκλησίας» δεν βλέπουν τίποτε το κακό!

Το θέμα όμως αδελφοί μου είναι αν εσείς ΒΛΕΠΕΤΕ; Αλήθεια, ΒΛΕΠΕΤΕ  ότι εμείς που μιλάμε και γράφουμε είμαστε <<Άνθρωποι αγνώμονες, απομονωμένοι, κλεισμένοι σε φανταστικούς κόσμους, (μας) βλέπετε (ως) εχθρούς, (και) διώκτες, (επι-)κινδύνους και αιρέσει(άρχε)ς>>; Αλήθεια και πάλι μέσα στις 153 λέξεις του ιερέα είδατε ή ακούσατε να διατυπώνονται, οι λόγοι των συμπερασμάτων του; Που, πότε και τι είπαμε ή τι γράψαμε και ξαφνικά γίναμε από πρόβατα, «λύκοι» και «φονιάδες»;  Και εν τέλει πως ΒΛΕΠΕΤΕ εσείς, τα της ΠΙΣΤΕΩΣ μας; ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;…Την φωνή του π. Αυγουστίνου Καντιώτη που λέει ότι "Η αλήθεια δεν είναι ύβρις" την αναγνωρίζετε;

 Και για να τα πούμε λίγο ΩΜΑ,
-          Καλύτερα με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Φιλώτα, παρά με τους «Νικωνιότες» που υποστηρίζουν πως: «Καλύτερα πλανεμένος και μέσα στην Εκκλησία παρά έξω από την Εκκλησία και σωστός», και πάλι καλύτερα με την <<χριστιανική ομάδα>> παρά με το παράφωνο  πνεύμα του  π. Νίκωνα και του ιερέα μας, που μας λένε (με μια μικρή παραλλαγή) ότι:  <<ΑΝ δεν ξέρεις να μαγειρεύεις  δεν γίνεται καλό φαΐ. ΑΝ δεν ξέρεις να σημαδεύεις δεν σκοτώνεις πέρδικα, κι ΑΝ δεν μάθεις χασαπική, δεν μπορείς να σφάξεις πετυχημένα και να γδάρεις  ένα ζωντανό.  Και όταν τέτοιες δουλείες θέλουνε τέχνη και γνώση- λέγει ο Φαρμακίδης - πόσα  πρέπει να κατέχει εκείνος που θα κηρύξει το λόγο του θεού; Πόσο ταπεινή ιδέα θα πρέπει να έχει κανείς γι’ αυτό το έργο, για να το λογαριάζει δουλειά του κάθε αγραμμάτου; Μιλώ σωστά;>>!!!

ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΛΕΜΕ ΜΕ ΣΤΕΘΕΡΗ ΦΩΝΗ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ…  Έτσι και  αλλιώς, πάλι  λέμε:  <<Όχι, άγιε αρχιμανδρίτη... Όσο πιο ταπεινή είναι μια δουλειά, τόσο πιο χρειαζούμενη είναι η γνώση. Ο λόγος του Χριστού δεν είναι ούτε τέχνη, ούτε γνώση, αλλά φως. Αν είν’ αλήθεια, πως το λόγο του Χριστού μονάχα οι γραμματιζούμενοι και οι σοφοί μπορούνε να τον κηρύξουνε, τότε θα πρέπει νάναι γραμματισμένος κανείς και σοφός και για να τον δεχτεί και για να τον νιώσει. Ο λόγος όμως του Χριστού δεν έπεσε από τον ουρανό για να θρέψει μονάχα τους γραμματισμένους, αλλά και τους αγραμμάτους. Κι αν είν’ αλήθεια αυτό που λέω, και μπορεί ο σπόρος του Χριστού να καρπίσει και στο μυαλό του αγραμμάτου, τότες γιατί Αυτός ο αγράμματος, πούναι αγαθή γης, δεν μπορεί να μοιράσει και σε άλλους τον καρπό αυτής της καλής σποράς;>> (Ο ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ,  13Η ΕΚΔΟΣΗ, ΣΕΛ. 192,193).

Και  τελειώνουμε με «λίγα λόγια»,  για  κάποιες  «Μισές Αλήθειες», πολλών  Δεσποτάδων μας! Λένε και ξαναλένε ότι ‘’Τα μυστήρια όποιου δεν μνημονεύει τον επίσκοπο και τον πατριάρχη είναι άκυρα’’….
 Καλό λοιπόν  είναι δεσπότη μου  να πεις (στον λαό που απόμεινε να σέβεται τα μαύρα μόνον  ράσα) ολόκληρη την αλήθεια, δηλαδή πως:
      - Τα μυστήρια  του Ιερέα, που ΑΝ, δεν μνημονεύει τον επίσκοπο και τον πατριάρχη είναι άκυρα, ναι, εκτός όμως  ΑΝ, αν ένας από τους δύο  κηρύττει  με «γυμνό το κεφάλι», ΑΙΡΕΣΕΙΣ*!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή, «διεστραμμένα δόγματα» ή αλλιώς ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ… και τι να λέμε όταν κηρύττονται κακοδοξίες που ήδη έχουν καταδικάσει προηγούμενες Οικουμενικές Σύνοδοι ,  όπως π.χ. η 4η Οικουμενική! που καταδίκασε τους Μονοφυσίτες, τους οποίους ο πατριάρχης μας … τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ,  ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!!!) [  http://www.impantokratoros.gr/CC748E31.el.aspx ].

Υ.Γ.
Όσον αφορά τα  «λόγια»  του Υπερσυνοδικού  Κριτή- Ιερέα της  Μητροπόλεώς  μας που δημόσια έγραψε (και δεν ξέρω αν εκφράζουν τους άλλους σιωπούντας ιερείς μας):
-          «του εν Αγίους Πατρός ημών Αυγουστίνου Καντιώτου»
-           «του όντως Αγίου Φλωρίνης Θεοκλήτου» 
-          <<Δεν είστε οι διωγμένοι, είστε οι διώκτες, δεν είστε οι κυνηγημένοι, είστε οι κυνηγοί, δεν είστε οι αντιαιρετικοί, είστε μία αίρεση από μόνοι Σας. [Είστε] Φονιάδες και σύμμαχοι των Τούρκων>>…
 Απαντούμε με τα εξής λόγια: <<Ο κόσμος, δεσπότη μου, αποκρίθηκε ο γέροντας, και στα παλιά τα χρόνια και στις μέρες μας, δεν πίστεψε ποτέ του στα λόγια, μακάρι να βγαίνανε από των πιο σοφών τα χείλη. Ο κόσμος πιστεύει μονάχα στον άνθρωπο που πιστεύει ο ίδιος. Ο κόσμος πιστεύει τον άνθρωπο που με την ζωή του γίνεται παράδειγμα και τον φωτίζει. Ο Χριστός μας  Άγιε Δέσποτα , δεν αποζήτησε τους σοφούς να παν σιμά του, αλλά τα παιδιά. Ή μήπως λαθεύουμαι;>> ;>> (Ο ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ,  13Η ΕΚΔΟΣΗ, ΣΕΛ. 193).

ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ (π.χ. ο Αρχιμανδρίτης  π. Παΐσιος, ο π. Σάββας Λαυριώτης, π. Νικόλαος Μανώλης κ.α.) ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΜΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ… ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗ!!

 ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

 ΟΜΑΔΑ <<ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ>>

*1.[Φατρία*  (θηλυκό) ομάδα ενταγμένη τυπικά σε ένα σύνολο με συγκεκριμένους στόχους, η οποία όμως επιδιώκει τους δικούς της ιδιοτελείς σκοπούς…. φατρία κομματική, φατρίες σε δημόσιες υπηρεσίες, φατρίες στο συνδικαλισμό].

*2.[Βλέπετε σχετικά στην  παρακάτω ηλ. Διεύθυνση όπου μιλάει ένας αδικο-αφορισμένος από τον πατριάρχη της αγαπολογίας, τον κ. Βαρθολομαίο: https://www.youtube.com/watch?v=zF4DZaBK_Rk) ]


Γράφει ο Δημήτριος Β. Εμμανουήλ, μέλος της  ομάδας «Φίλοι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού». ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016