Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο: Βρέφος στην Ινδία γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια



ΣΧΟΛΙΟ:
Ως πότε θα μας ανέχεται ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός;
Αδελφοί, αυτή η είδηση είναι "απίστευτη", δηλαδή δεν την πιστεύουμε [όχι ότι δεν μπορεί αυτή η Σύλληψη και Γέννα να είναι φυσιολογική!], διότι μάλλον έχει σχέση με τις επιστημονικές απίστευτες αποτυχίες στην εξωτερικής γονιμοποίησης ή έχει σχέσει με τα "ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ" πειράματα Ευγονικής των υλιστών επιστημόνων του ΚΑΙΡΟΥ μας!!! Προσοχή! Όταν λέμε "φυσιολογική γέννα" ή "φυσιολογικά πράματα" ή "φυσιολογικές συνήθειες" και τα όμοια να μην ξεχνούμε το ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ μετά την πτώση μας από τον Παράδεισο! ζούμε ΟΛΟΙ μας στο "ΚΑΤΑ ΦΥΣΙν" αλλά και το "ΠΑΡΑ ΦΥΣΙν", ό,τι δηλαδή πρόκειται να δείτε! Αλήθεια, σήμερα τα intersex άτομα που σε εγκεκριμένα βίντεο  (από το Υπουργείο, το "Πολύχρωμο σχολείο", και το ΙΕΠ) υποστηρίζουν ότι θα πρέπει οι επιστήμονες να μην παρεμβαίνουν (ενν. με χειρουργικό τρόπο) στο σώμα που έχει διπλά όργανα (ενν. ανδρικά και γυναικεία!) ποιο μήνυμα περνούν εις την Κοινωνία (Ακόμη και μέσα στην Σχολική κοινότητα!); Μήπως, ‘’Ότι θα πρέπει και το εν λόγω πλάσμα να μείνει ως έχει’’; Επιτέλους το σύνθημα "ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ" που ξεστομίζουν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί όταν επισκέπτονται σχολεία ή το " ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ" όταν μιλούν στα παιδιά για τα σεξουαλικά όργανά τους -εντός σχολείου-  είναι σωστό; Ποιοι θα τους σταματήσουν και ποιος θα τους κόψει τον ομφάλιο λώρο με το Υπουργείο Παιδείας και δήθεν Θρησκευμάτων απ' όπου και οι επίσημες Άδειες τους; Ποιος, ποιοι, πότε; Και το πιο φοβερό ποιο είναι; Το δικαίωμα στην ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ή αλλιώς το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! Ο Νο1 κίνδυνος αυτού του παιδιού λόγω του ασφαλιστικού κόστους ή λόγω της άποψης που έχουν οι γονείς του για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της εμφάνισης του παιδιού τους στο υπόλοιπο της ζωής του! Ο Θεός να βάλει το Χέρι Του....
Δ.Β.Ε.

Απίστευτο: Βρέφος στην Ινδία γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια

Απίστευτο: Βρέφος στην Ινδία γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια


Mε τέσσερα πόδια και τρία χέρια ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στη Ινδία, στο κρατίδιο Ρατζαστάν. Ωστόσο, το δίδυμο αδελφάκι της γεννήθηκε, κανονικά, με τέσσερα άκρα.

Ενώ το αγόρι γεννήθηκε υγιές, το κορίτσι είχε δύο επιπλέον πόδια και ένα τρίτο χέρι που κάλυπτε ολόκληρο το στήθος και την κοιλιά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, oι γιατροί πιστεύουν ότι η 24χρονη μητέρα κυοφορούσε τρίδυμα, αλλά κατά τη διάρκεια της κύησης δύο από τα τρία έμβρυα ενώθηκαν.
«Το αρσενικό παιδί είναι φυσιολογικό, αλλά το θηλυκό είναι περίπτωση συζευγμένων δίδυμων. Είχε μικρό πρόβλημα αναπνοής. Τη βάζουμε στην υποστήριξη οξυγόνου και τα ζωτικά της είναι σταθερά τώρα. Θα την παραπέμψουμε σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στο Τζαϊπούρ για περαιτέρω θεραπεία και παιδιατρική επέμβαση. Η κατάσταση της μητέρας και του αγοριού είναι σταθερή», δήλωσε ο δρ Rohitesh Meena, ο χειρουργός που πραγματοποίησε τη γέννα.
Οι γονείς, οι οποίοι είναι αναλφάβητοι, δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα και αγνοούσαν ότι περίμεναν δίδυμα.
«Δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα. Ανησυχούσαν μετά τη γέννηση του κοριτσιού», πρόσθεσε ο Δρ Rohitesh Meena.
Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα πρόσθετα άκρα του βρέφους θα μπορούσαν να απομακρυνθούν με χειρουργική επέμβαση.