Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ"





ΑΙΤΗΣΗ
ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Κυρ. Διευθυντά, κυρίες και κύριοι,
Στις 20 Σεπτεμβρίου όλοι μας πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι και το «Πρόγραμμα Σπουδών» του Γαβρόγλου καταδικάστηκε από το ΣτΕ ως αντισυνταγματικό και όχι μόνο.
Σας παρακαλώ,
να πράξετε το αυτονόητο λαμβάνοντας επίσης υπόψη τα δύο άρθρα που επισυνάπτω στην παρούσα αίτηση, το πρώτο με τίτλο «Ας θυμηθούμε τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας» (Άρθρο 120, παρ.2), και το δεύτερο: «Να εφαρμοσθούν άμεσα από το Υπουργείου Παιδείας οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά».

ΜΕ ΤΙΜΗ


Ημερ/νια

Κοινοποίηση:  Γραφείο Δ/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης Νομού...



Ας θυμηθούμε τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας

«Εφόσον λεγόμαστε και νιώθουμε Έλληνες, έχουμε ως Έλληνες εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις. Η βασική μας υποχρέωση απέναντι στο Σύνταγμα είναι να αντιστεκόμαστε στην καταστρατήγηση του.
Ας θυμηθούμε τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας:
ΤΜΗΜΑ Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
 1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» [1]

Να εφαρμοσθούν άμεσα από το Υπουργείου Παιδείας οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά
του Λυκούργου Νάνη
ΣτΕ: Αντισυνταγματικά τα προγράμματα σπουδών Γαβρόγλου για τα Θρησκευτικά
To αμαρτωλό Υπουργείο οφείλει να εφαρμόσει ΠΑΡΑΥΤΑ την απόφαση του ΣΤΕ όπως διαλαμβάνει η σχετική συνταγματική επιταγή (άρθρο 95 παρ.5) με βάση την οποία «η διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής γεννά ευθύνη για κάθε αρμόδιο όργανο όπως νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της διοίκησης».
Η εν λόγω απόφαση αποτελεί ισχυρό ράπισμα στην επηρμένη παρειά των ολετήρων της εθνικής μας Παιδείας Φίλη και Γαβρόγλου, των καιριτών πρωτουργών της εκτρωματικής μεταλλάξεως του πολύπαθου μαθήματος καθώς και των υποστηρικτών τους, ψευτοδιανοούμενων και δημοσιογραφίσκων της συμφοράς και της παρακμής. Επίσης αποτελεί δεινό κόλαφο και για το σαθρό σκεπτικό ενίων α-νόμων νομικών.
Ήλθε η ώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να απαλλαγούμε από το έκτρωμα που διδάσκονται αυτή τη στιγμή οι μαθητές μας.
Υ.Γ.1: Για μία ακόμη φορά ο μητροπολίτης Πειραιώς διέσωσε το κύρος της Εκκλησίας της Ελλάδος καταφεύγοντας στη Δικαιοσύνη εν εντιθέσει με την ηττοπαθή και συμβιβαστική στάση του αρχιεπισκόπου και άλλων μητροπολιτών και της τριμελούς εξ αρχιερέων επιτροπής που κυριολεκτικά χαντάκωσε την ιερή αυτή υπόθεση.
Υ.Γ.2: Οι διάφοροι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι άρχισαν να γράφουν για αντιδράσεις στην απόφαση του ΣΤΕ. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί καμία ψευτο-ανεξάρτητη αρχή χωρίς αρχές να παρεμποδίση την εφαρμογή της μνημειώδους δικαστικής αποφάσεως. Τα κοάσματα των διαφόρων ψευτοπροοδευτικών βατράχων το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν θυμηδία και δίκαιη αγανάκτηση για την περίσσεια του θράσους που τους χαρακτηρίζει» [2]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ"
Πτολεμαΐδα 21 Σεπτεμβρίου 2019

[1] https://www.tilestwra.com/ti-lei-arthro-120-tou-syntagmatos-pou-oli-prepi-na-gnorizoun/
[2] https://katanixi.gr/2019/09/21/%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF/