Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ "ΤΟΥΣ ΣΠΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ"!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ :

Ευχαριστούμε και τους δύο αγαπητούς, τους ιατρούς που πριν απ’ τον Ανδρέα, πριν τον πατέρα Ανδρέα, μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για τα θέματα της βιολογικής μας υγείας.

[ΠΡΩΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΣΠΙΛΟΙ]

Σπίλοι

Οι σπίλοι, κοινώς γνωστοί ως “ελιές”, αποτελούν την κλινική εκδήλωση καλοήθους πολλαπλασιασμού κυττάρων που βρίσκονται φυσιολογικά στο δέρμα μας.
Κάποιοι παρουσιάζονται από τη γέννηση (συγγενείς), ενώ κάποιοι άλλοι αναπτύσσονται τις πρώτες δεκαετίες της ζωής του ανθρώπου (επίκτητοι).  Ο αριθμός και το είδος των σπίλων εξαρτάται από γενετικούς-κληρονομικούς παράγοντες, ενώ η έκθεση στον ήλιο μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή τους, γεγονός που εξηγεί γιατί η συχνότητα εμφάνισής τους είναι αυξημένη στα μέρη του σώματος που είναι εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΣΧΟΛΙΟ:

(...)



ΣΧΟΛΙΟ: Αδελφοί μου, ένα πράμα είναι σίγουρο, ότι τον πατέρα Ανδρέα δεν τον πρωτοαπασχολεί το αν οι ακροατές του είναι βαπτισμένοι ή όχι! Αν η πίστη όλων των ακροατών του είναι η Πίστη των Αποστόλων ή δεν είναι!  και το αν οι Ορθόδοξοι που συμπεριλαμβάνονται τηρούν ή όχι τις εν Χριστώ υποσχέσεις-όρκους  τους! Ακόμη δεν τον πρωτοαπασχολεί το αν κάποιος από τους ακροατές απεμπολεί αυτόν τον μεγάλο θησαυρό λόγω των ανομιών του ή ένεκεν της αποστασίας του... Εξάλλου "ο Θεός μας αγαπάει όλους"! Δηλαδή, βαπτισμένους και μη βαπτισμένους! Δηλαδή ανεξαρτήτως αν οι ακροατές του έχουν "λάβει" δια του διπλού μυστηρίου "την Πίστη των Αποστόλων"! Να γιατί δεν κάναμε ούτε προσευχή, εννοείται στην αρχή αλλά και στο τέλος! Αλήθεια η εκδήλωση έγινε στο όνομα του Κονάνου; Γιατί ούτε μία φορά δεν ακούστηκε από τα χείλη του το "υπέρ παν Όνομα", δηλ. ΙΗΣΟΥΣ; Αλήθεια: Τι θέλει ο Κύριος, ο Υιός του Θεού; Θέλει οι Μαθητές του να είναι μαζί Του στην Ουράνια Βασιλεία ή θέλει «ΟΛΟΙ» ανεξαρτήτως θρησκείας και πίστης να είναι μαζί Του;


Αλήθεια: Τι θέλει ο Κύριος, ο Υιός του Θεού από τους Πτολεμαϊδιώτες;...