Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Η δυνατότητα! Ο άνθρωπος να βρει (πρώτα) τον εαυτό του..."Κι αν βρει τον εαυτό του να συναντήσει και να βρει και τον Θεό" (π. Αυγουστίνος Αυξωνίδης)


π ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 26-9-2019






ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 

Αποτέλεσμα εικόνας για π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΥΞΩΝΙΔΗΕίναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά σήμερα για την πόλη της Πτολεμαΐδος και για την Μητρόπολή μας όπου έχουμε κοντά μας έναν εκλεκτό εργάτη του Ευαγγελίου, του λόγου του Θεού, τον π. Ανδρέα Κονάνο… Ο οποίος όσο και άγνωστος να είναι, είναι γνωστός ελέω του διαδικτύου και της τεχνολογίας. 
Να μην θεωρούμε ότι είναι δαιμονική η τεχνολογία και η πρόοδος, αρκεί να γίνεται καλή χρήση κι έτσι είναι ηλεκτρονικός άμβωνας σήμερα το διαδίκτυο με τις ομιλίες και τις παραινέσεις όλων αυτών που δαπανούν χρόνο από την ζωή τους για να μπορέσουν να ωφελήσουν ανθρώπινες ψυχές. Γι’ αυτό λοιπόν χαιρόμαστε ιδιαίτερα πατέρα Ανδρέα, που σας έχουμε κοντά μας και είστε μέρος της καρδιάς όλων των πιστών ανθρώπων που ήλθαν να σας ακούσουν για να μεταδώσετε το λόγο του Θεού και την δυνατότητα' ο άνθρωπος να βρει τον εαυτό του. Κι αν βρει τον εαυτό του να συναντήσει και να βρει και τον Θεό.

Με μεγάλη χαρά και υπομονή περιμένουμε να σας ακούσουμε. Καλωσήρθατε! 
Μεταφέρουμε και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και ο Θεός να ευλογεί το έργο και την πορεία σας.

Ευχαριστούμε και τους δύο αγαπητούς, τους ιατρούς που πριν απ’ τον Ανδρέα, πριν τον πατέρα Ανδρέα, μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για τα θέματα της βιολογικής μας υγείας.

Καλή επιτυχία, να είστε καλά.