Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Ο Άγιος Παΐσιος μας προειδοποίησε πως θα έρθει εμβόλιο υποχρεωτικό και όποιος το κάνει θα τον «σφραγίζουν»!!!

Απάντηση στον π. Στέφανο Αναγνωστόπουλο από μία ευσεβή γυναίκα που διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ: «Θα είσαι αναπολόγητος στην άλλη ζωή, την αληθινή!, για όσους εμβολιαστούν εξαιτίας σου και χάσουν την ψυχή τους!»

Από ΕΔΩ.
σ.σ. Κυρία Μπιτάδου, υποκλινόμαστε στην καθαρή σας ομολογία. Ο Κύριος να σας λούζει πάντα με τις ευλογίες Του. Είναι συγκλονιστικό πώς αποκαλύπτεται η Αληθινή Εκκλησία του Χριστού στις μέρες μας κάτω από τους πεπτωκότες πολυέλαιους.

Είμαι 43 χρονών και διασωληνώθηκα πριν 1 χρόνο από οξεία πνευμονία, λόγω κορωνοϊού, όπως γνωμάτευσαν οι θεράποντες ιατροί μου.

Θα ήθελα να πω στον π.Στέφανο πως και εγώ πέρασα ένα μαρτυρικό μήνα στην ΜΕΘ και στο νοσοκομείο και σώθηκα από θαύμα!, ήμουν πολύ σοβαρά!

Έκανα μήνες για να συνέλθω, (πόσο μάλλον εκείνος που έχει τα υπερδιπλάσιά μου χρόνια!), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τώρα θα κάνω το πειραματικό εμβόλιο!

Αν υπήρχε εμβόλιο που καταπολεμάει τον κορωνοϊό, εγώ θα το έκανα πρώτη!, που έφθασα στο θάνατο! Αντιθέτως, όπως μας λένε οι μεγαλύτεροι γιατροί του κόσμου και όπως αποδεικνύεται καθημερινά, υπάρχει ένα πειραματικό σκεύασμα, με χιλιάδες παρενέργειες και θανάτους, που μας εξαναγκάζουν και μας εκβιάζουν καθημερινά να το κάνουμε, για να μην χάσουμε την δουλειά μας και τις ελευθερίες που είχαμε και που κατακτήθηκαν με αίμα από τους προγόνους μας!

Υπάρχει όμως και κάτι χειρότερο στην υπόθεση «εμβόλια»… και σε ρωτώ ευθέως π. Στέφανε: Εσύ πάτερ, που διασωληνώθηκες και βασανίστηκες όπως εγώ! και έφθασες τόσο κοντά στο θάνατο!, δεν κατάλαβες ακόμη πως τίποτα δεν έχει αξία γύρω μας, παρά μόνο η αθάνατη ψυχή μας;;;

Τί σκεφτόσουν εσύ τις ατέλειωτες ώρες μοναξιάς, πόνου και απελπισίας στη ΜΕΘ; Δεν σκεφτόσουν σαν ηλικιωμένος ιερέας, πού θα πάει η ψυχή σου!!! Μόνο την υγεία σου σκεφτόσουν;;;

Εγώ πάντως, παρόλο που πίσω με περίμενε ένα μικρό παιδί 7 χρονών και ένας νέος σύζυγος, την ψυχή μου σκεφτόμουν στη ΜΕΘ! και την ψυχή μου σκέφτομαι και τώρα!, γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να εμβολιαστώ με σκευάσματα για τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κυτταρικές σειρές εκτρωθέντων εμβρύων, είτε κατά την παραγωγή τους, είτε κατά το στάδιο των δοκιμών τους !!!

Και δεν είναι μόνο αυτά…Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος μας προειδοποίησε πως θα έρθει εμβόλιο υποχρεωτικό και όποιος το κάνει θα τον «σφραγίζουν»!!!

Κατά τα άλλα, κοιμίζεις πάτερ τον κόσμο και λες πως το θέμα του εμβολιασμού είναι καθαρά ιατρικό και ουδέποτε πνεματικό!, ενώ ισχύει το αντίθετο!!!

Κρίμα, πολύ κρίμα! Θα είσαι αναπολόγητος στην άλλη ζωή, την αληθινή!, για όσους εμβολιαστούν εξαιτίας σου και χάσουν την ψυχή τους!, την υγεία τους ή και την ζωή τους!

Όλοι βλέπουμε πως οι εμβολιασμένοι νοσούν!, μεταδίδουν!, αρρωσταίνουν!, διασωληνώνονται!, πεθαίνουν από covid!, αλλά ιερείς και δεσποτάδες μας στέλνετε σε θάνατο ψυχικό και σωματικό!

Άλλοι δεν παίρνετε θέση για τα εμβόλια, άλλοι προτρέπετε τον κόσμο, άλλοι εκβιάζετε το ποίμνιο!!! Προδοσία και αηδία! Ελάχιστοι οι όρθιοι ιερείς και μοναχοί!

Γίνατε χειρότεροι από τους πολιτικούς και ασεβέστεροι όλων! Βαλθήκατε να εκπληρώσετε στα χρόνια μας όλες τις Προφητείες!

Γρήγορα ο Θεός θα πάρει σκούπα και ο καθένας μας θα λάβει αυτό που του αξίζει!!!

Μπιτάδου Ελένη 

https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/03/%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80-%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85/#more-42326