Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Για ποια δικτατορία ομιλούμε;











Για ποια δικτατορία ομιλούμε;

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κ. ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ

Πολύ ωραία και σοφά λόγια γράφονται και η ιδίως μετά από τη λεγόμενη πανδημία του 2020. Με σκληρά λόγια αναθεματίζοντας τους κυβερνώντες για το ολοκληρωτικό δικτατορικό καθεστώς που εγκατέστησαν και καταπιέζουν τον λαό με μέτρα ασύμμετρα καταδυναστεύοντας με τη βία και την τρομοκρατία τους πολίτες είτε για να πάνε να εμβολιαστούν είτε για να μασκοφορεθούν είτε για να μην εισέλθουν μέσα στους ναούς να προσευχηθούν… Κυβερνώντες και πολλοί ιεράρχες βγαλμένοι κατευθείαν από Στοές και σε διατεταγμένη προδοτική υπηρεσία. Σε ποιους όμως απευθύνονται τα κείμενα αυτά; Σε τι αναγνωστικό κοινό;

Όσα χρόνια γράφουμε και δημοσιεύουμε, αλληλοδιαβαζόμαστε από μερικές χιλιάδες αναγνωστών για να πείσουμε τι; Τους εαυτούς μας; Ή εαυτούς και αλλήλους; Ποιους; Εντάξει, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται. Οι περισσότεροι τουλάχιστον εξ ημών. Οι υπόλοιποι; Μας διαβάζουν; Υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος που μένει εκτός. Και όσοι μας διαβάζουν, με τόσα αδιάσειστα στοιχεία που παρατίθενται, θα έπρεπε από στόμα σε στόμα να διαδοθεί το νέο και η αλήθεια και να γίνει επανάσταση. Για τολμήστε να αποδείξετε ότι ένα ταπεινό γιαουρτάκι είναι βλαβερό και σκοτώνει! Θα βουίξει όλη η κοινωνία. Τα λεγόμενα εμβόλια που δεν είναι εμβόλια – μέχρι και τον ορισμό του εμβολίου άλλαξαν – αλλά  γενετικοί τοξικοί ανοσοδιεγέρτες με άμεση κυτταρική βραχύχρονη και μακροχρόνια παρέμβαση και που στατιστικά φέρεται ή φαίνεται να έχουν σκοτώσει μέσα στο 2021 27.000 ανθρώπους μόνο στην Ελλάδα, (τόση είναι η ανεξήγητη αύξηση των θανάτων) – μετριοπαθείς μετρήσεις ομιλούν για 16.000, στην ουσία δολοφονίες – και το θανατικό της ξαφνικίτιδας το οποίο ανεβαίνει παγκοσμίως σε εκατομμύρια, όσα κι αν τους λες όχι μόνο δεν τους πείθεις αλλά μέσα στο σπίτι τους ο άνθρωπός τους έχει πεθάνει και μάλιστα πολλές φορές νέος ή και σχεδόν παιδί, αθλητής και δεν κατανοούν. Επιλέγουν τον ύπνο τον βαθύ. Δεν βλέπουν τη γενοκτονία. Για την ακρίβεια είναι τόσος ό φόβος που έχουν πάρει για τη ζωή τους μην πεθάνουν από τον ιό και μην διαταράξουν την επαγγελματική και κοινωνική τους γαλήνη – προϋπόθεση βέβαια για αυτά είναι να παραμείνουν ζωντανοί ως το τέλος – και η θεολογική απιστία που τους δέρνει, η αλλοτρίωσή τους δηλαδή, που βρίσκεις και τον μπελά σου και χαλάς και φιλίες ετών εάν επιχειρείς να τους ξυπνήσεις. Μόνη ελπίδα να αντιδράσουν ως γνήσιοι υλιστές, είναι να στερηθούν το ψωμάκι, με όποιον τρόπο και αν συμβεί.

Και από πότε έχουμε ολοκληρωτισμό και δικτατορία; Δικτατορία επιβάλλεται στην αντιδρώσα πλειοψηφία με το στανιό. Εδώ γίνεται το εντελώς αντίθετο. Ο κύριος Μητσοτάκης και κάθε Μητσοτάκης εδώ και μία δεκαετία υλοποιεί τη βούληση της πλειοψηφίας. Ο λαός θέλει εμβόλια, απολύσεις υγειονομικών, ξεβράκωτες παρελάσεις υπερηφανείας, λοάτκι, διέμφυλα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεξουαλική αγωγή στο Δημοτικό, ελεύθερες εκτρώσεις, ελεύθερες γενετήσιες σχέσεις, συγκατοίκηση αστεφάνωτων ζευγαριών, αποδοχή πολλαπλών ψευδοφύλων, σεξουαλική ασυδοσία, τεχνολογική ευημερία, τεχνητή νοημοσύνη, αντικατάσταση από μετανθρώπους, θρησκειολογία αντί θρησκευτικά, όλες τις θρησκείες κι ας είναι ειδωλολατρίες, διωγμό της εκκλησίας, τον Πάπα για δημόσιες σχέσεις, τα δήθεν ευρωπαϊκά αλλά ξένα δαιμονικά ήθη, μάσκες παντού, καρναβάλια, μοίρασμα του Αιγαίου για να μη γίνει πόλεμος, λαθραίους εισβολείς για να δουλεύουν φτηνά και να κάθεται, ναζιστή Ζελένσκι αντί για ελευθερωτή της γενοκτονημένης από τα τάγματα Αζοφ Ρωσικής Ουκρανίας προτού προλάβουν να εγκατασταθούν νατοϊκοί πυρηνικοί πύραυλοι εναντίον της Μόσχας Πούτιν, τα σαχλά πρωινάδικα, ζώδια, σορβάιβορ, etc, etc…

Αυτή είναι η βούληση του λαού, αυτό κάνει με συνέπεια και ο πρωθυπουργός και τα συστηματικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι. Είναι ένας συνεπής καθ’ όλα αρχηγός κυβέρνησης σε πλήρη συντονισμό με τους ξένους συναδέλφους του και άδικα φωνάζουμε κόντρα στη βούληση του κυρίαρχου λαού. Εκτός αν δεν είναι το ιδανικό πολίτευμα η αυτοαποκαλούμενη δημοκρατία που οι αρχαίοι μας την εννοούσαν ως οχλοκρατία αλλά κάτι άλλο. Τότε και μόνον τότε θα είχε νόημα η συζήτηση. Διαφορετικά, τζάμπα παιδευόμαστε.

Αν υπάρχει αντίρρηση, «κοντός ψαλμός αλληλούια». Στις επόμενες εκλογές, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, θα συγκεντρώσουν και πάλι την εκλογική πλειοψηφία που μαζί με την εκκωφαντική αδιάφορη Αποχή θα σαρώσουν και θα συγκυβερνήσουν για να ισοπεδώσουν εντελώς την απείθαρχη μειοψηφία που χαλά την πιάτσα. Όσο για τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα, αυτά για την ώρα πάνε στην παραπάνω κατηγορία του καρνάβαλου. Αλλά και να ενώνονταν που δεν θα γίνει διότι απαρτίζονται από Έλληνες και ο Έλληνας ενώνεται μόνο όταν ο εχθρός φτάνει στην πόρτα του και όταν τον εκδιώξει ξαναδιαιρείται και ξαναφαγώνεται, και να έπαιρναν το 3% αλλά και το 6, θα γάβγιζαν μέσα στη δήθεν Βουλή λαμβάνοντας τα κονδύλια που τους αναλογούν, και ως εκεί. Παρακάτω δεν έχει διότι ο λαός δεν το θέλει και θέλει τους άλλους που θέλουν αυτά που θέλει. Δημοκρατικά.


Πηγή Απόστολος Σαραντίδης