Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Σχόλιο (αγνώστου αλλ' όχι αβάπτιστου) μαθητή λυκείου για το Ουκρανικό

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθητή λυκείου

Σχόλιο μαθητή λυκείου για το Ουκρανικό

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Εκκλησία της Ελλάδος αποδέχθηκε τον αιρετικό, απολυταρχικό επίσκοπο Ουκρανίας ο οποίος είναι σε αυτήν τη θέση ορισμένος από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο για να σκανδαλίζει τον λαό που πιστεύει στην μια Καθολική και Αποστολική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Σώστε τον κόσμο από την πλάνη. Ο πραγματικός Αρχιεπίσκοπος Ουκρανίας μάχεται να σώσει τον ουκρανικό λαό από την παναίρεση του Οικουμενισμού.
Πρέπει να παραμείνουμε ακλόνητοι στους πατερικούς κανόνες και μακριά από τους οικουμενιστές αιρετικούς οι οποίοι ψάχνουν μόνον να βρουν τρόπους να κάνουν την εκκλησία του Χριστού πολυεθνική εταιρία.
Οι Πατερικοί Κανόνες ήταν, είναι και θα είναι επίκαιροι. Δεν ήταν καλοί μόνο για την εποχή τους, όπως λένε μερικοί οικονομολόγοι με ράσα. Δηλαδή, προσπαθούν να δείξουν πως αυτοί θα καθορίσουν αν θα είναι αίρεση ο Οικουμενισμός.
Μέγα λάθος, το οποίο χαρακτηρίζεται πλάνη και οδηγεί στην απομάκρυνση από τον Θεό.
Να μένετε άγρυπνοι και σε εγρήγορση. Να απορρίπτετε αυτούς που προσπαθούν μέσα στην εκκλησία να σας επιβληθούν, όπως οι Ουκρανοί του πατριάρχη που εκβιάζουν τον κόσμο να πάρει το μέρος τους. Κοινοποιήστε το για να βοηθήσετε τους Χριστιανούς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.