Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Αυτό που αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτό του.... χωρίς Χριστό! [Με συγχωρείτε, αυτά που σας λέω, έτσι! Τι να κάνω; Αφού τα λέει ο απόστολος Παύλος θα τα πούμε και ‘μεις!]


















Το δεξί αυτί διαπερνάται από άνδρες που επιδιώκουν την αγάπη του ιδίου φύλου;

π. Αθανάσιος Μυτιληναιός:    Έτσι μπορώ να σας πω- δεν το λέω εγώ- ότι, εφόσον η  ομοφυλοφιλία διαρκώς αυξάνει αδιάντροπα! να σου φοράει από εδώ ένα σκουλαρίκι, τώρα αν φοράει ένα αριστερά ή ένα δεξιά ή και τα δυο, τι σημαίνουν, τον κωδικό δεν τον ξέρω! αλλά  δηλωτικά φιγουράρουν στην κοινωνία, στους δρόμους που περπατούν.

                    

Τι σημαίνει ένα σκουλαρίκι στο δεξί αυτί του ατόμου


Αποδεικνύεται ότι τα σκουλαρίκια σχεδιάστηκαν αρχικά για τους άνδρες. Πριν από 7000 χρόνια έγιναν στην αρχαία Ασία. Στην Ασσυρία και την Αίγυπτο, φορούσε τέτοια κοσμήματα σήμαινε υψηλή κατάσταση. Στη Ρώμη, ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν δούλος. Λοιπόν, οι Κοζάκοι εξακολουθούν να φορούν σκουλαρίκια, πράγμα που σημαίνει μόνο ότι ο άνθρωπος είναι ο οικογενειάρχης και ο διάδοχος της φυλής. Κατά τον Μεσαίωνα, πίστευε ότι το γυναικείο κόσμημα διαθέτει τις ιδιότητες του "τάλμισμα" πρώτα για τα μικρά αγόρια, στη συνέχεια για τους εφήβους. Τα σκουλαρίκια προστατεύουν τα παιδιά από τα κακά πνεύματα.


Είναι κατάλληλα κοσμήματα ανδρών;

Όσον αφορά το κόσμημα, δεν υπάρχει επί του παρόντος διαχωρισμός μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας · όχι μόνο σκουλαρίκια, αλλά και αλυσίδες, βραχιόλια και δαχτυλίδια παράγονται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες σε σχεδόν ίσους όγκους. Με τον αριθμό των τρυπών μπορείτε να πείτε πολλά για ένα άτομο. Η διάτρηση στους άνδρες και η θέση των οπών στο αυτί έχουν διαφορετικό νόημα από τις ονομασίες που υιοθετήθηκαν για να περιγράψουν τη φύση των γυναικών.
Εάν πρόσφατα δόθηκε προτίμηση στα κλασσικά τρυπήματα (δηλαδή, μία τρύπα στο ένα αυτί ή μία παρακέντηση μόνο σε ένα αυτί), τώρα οι νέοι κάνουν αρκετές τρύπες στο ένα αυτί, εκτός από τους λοβούς αλλά και τους χόνδρους της εξωτερικής χείλους των αυτιών.
Μόλις υπήρχαν ακόμη και απόψεις ότι η χρήση σκουλαρίκια για τους άνδρες δεν είναι παρά ένα σημάδι ομοφυλοφιλίας. Το ίδιο ανδρικά κοσμήματαΤα σκουλαρίκια είναι φυσιολογικά, αλλά όχι όλα, φυσικά, μοιράζονται αυτή την άποψη. Οι άνδρες αγαπούν επίσης να διακοσμήσουν τον εαυτό τους, το οποίο είναι ακόμα ασυνήθιστο. Μην κάνω αμέσως το λάθος συμπέρασμα και κρέμεται μια συντόμευση σε έναν άνδρα. Πολλοί τρυπώνουν τα αυτιά τους για χάρη της μόδας και δεν επενδύουν σε αυτό το άλλο νόημα. Η παρουσία σκουλαρικιών δεν στερεί από τον άντρα της αρρενωπότητας.

Διάτρηση στα αυτιά και τον χαρακτήρα

Λέγεται ότι οι άνδρες με σκουλαρίκια στα αυτιά τους έχουν τέτοια χαρακτηριστικά όπως:
- ειδύλλιο;
- ικανότητα εμφάνισης.
- νοημοσύνη ·
- ονειρική.
Πιστεύεται επίσης ότι τέτοιοι άντρες έχουν πολλά ενδιαφέροντα χόμπι και ίσως είναι χαλασμένοι και ναρκισσιστές. Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι ο τόπος που φοράει τα σκουλαρίκια μπορεί να πει με αρκετή ακρίβεια για το χαρακτήρα και τις κλίσεις των νέων ανδρών, των νέων και των ανδρών. Έτσι, για παράδειγμα, εάν το αριστερό αυτί διατρυπηθεί, ο άνθρωπος έχει ικανότητες στη δημιουργικότητα. Και όταν ένας νεαρός θέλει να έχει ένα σκουλαρίκι ακριβώς στο κέντρο του λοβού, αυτό σημαίνει ότι είναι ευγενής και κοινωνικός. Ένας άνθρωπος που έχει μερικές τρύπες στο αυτί του είναι απόλυτα αποφασισμένος και αγάπης για την ελευθερία, θέλει να υποστηρίζει και δεν είναι συνηθισμένος να υπολογίζει με τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.
Μερικές φορές οι άνδρες τρυπούν τα αυτιά τους από μόνα τους, γεγονός που υποδηλώνει έναν ισχυρό χαρακτήρα και την ικανότητα να εστιάζουν την προσοχή στην επίτευξη των στόχων τους.

Ανεξάρτητα από το πόσες διατρήσεις στα αυτιά, και ανεξάρτητα από το πόσες σχεδιάζονται, δεν πρέπει να τις κάνετε μόνοι σας. Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, διότι σε αυτό το είδος διάτρησης υγείας και ασφάλειας παραμένουν υψίστης σημασίας.
Σήμερα, δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι οι άντρες, μαζί με τις γυναίκες, τρυπώνουν τα αυτιά τους και φορούν σκουλαρίκια. Σήμερα είναι η πιο δημοφιλής διάτρηση όλων των τύπων. Ο πρώτος στην κατεύθυνση αυτή επέστρεψε στην αρχαιότητα σε πειρατές της θάλασσας και σύμφωνα με αυτό, από μια ομάδα προσλήψεων, η ομάδα έλαβε απόφαση για το αν θα τον πάρει ή όχι.

Αυτό που αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτό του

Τι είναι οι άνδρες με κανονικό προσανατολισμό; Η απάντηση είναι σίγουρα αριστερά. Το δεξί αυτί διαπερνάται από άνδρες που επιδιώκουν την αγάπη του ιδίου φύλου. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι, και μερικές φορές αναφέρεται σε άνδρες με τρυπημένα αυτιά στο μπλε, χωρίς να βρεθούν σε λεπτομέρειες.
Οι γυναίκες επίσης αναφέρονται σε αυτό με δύο τρόπους, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι οι άνδρες δεν πρέπει να διακοσμήσουν τον εαυτό τους με κάποιο είδος μπιχλιμπίδιων. Αλλά στους άνδρες αυτό είναι μια τάση. σύγχρονη μόδακαι μερικοί ακολουθούν έντονα.
Τι γκέι άντρες; Υπάρχει μια άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι τρυπώνουν τον σωστό λοβό για να δείξουν στο ευρύ κοινό τις προτιμήσεις τους με σεξουαλική έννοια. Η σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν θα λειτουργήσει. Ίσως μερικοί από αυτούς να το κάνουν αυτό, αλλά σίγουρα όχι όλοι.

Είναι το αριστερό ή το δεξί αυτί τρυπημένο από τους άνδρες; Αυτή η ερώτηση έχει εξίσου πολλές απαντήσεις, καθώς υπάρχουν απόψεις στην κοινωνία. Υπάρχει μόνο ένα γενικώς αποδεκτό διαίρεση, αλλά το κάνει είναι τόσο υποκειμενικό όσο φοράει ένα γαμήλιο δαχτυλίδι ή ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Κάποιος φοράει το δεξί χέρι, κάποιος - στα αριστερά, και κάποιος δεν φοβάται καθόλου.
Τώρα, πάντως, συχνά δίνει έξω ανήκει σε μια ομάδα. Τι αυτί διαπερνά τους άνδρες σε κάθε τέτοια περίπτωση, είναι δύσκολο να απαντηθεί - όλα εξαρτώνται από την ιδιαίτερη εστίασή τους. Αλλά, κατά κανόνα, εκτός από το γεγονός ότι τα μέλη αυτών των ομάδων διαπερνούν το ίδιο αυτί, φορούν όμοια σκουλαρίκια ως διακριτικό σημάδι.

Μήπως κάποιος χρειάζεται κοσμήματα

Τώρα τα όρια μεταξύ ανδρικών και γυναικείων κοσμημάτων είναι σχεδόν σβησμένα. Είτε πρόκειται να φορέσει σκουλαρίκια είτε όχι, κάθε άτομο αποφασίζει μόνος του. Υπάρχουν πάντα πολλοί αντίπαλοι και υπερασπιστές αυτής της μοντέρνας τρέλας. Και μην βιαστείτε σε πρόωρα συμπεράσματα - η παρουσία σκουλαρίκια στα αυτιά των ανδρών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ανήκουν σε μια μειοψηφία, ίσως αυτό είναι απλώς ένα φόρο τιμής στη μόδα.

Τα σκουλαρίκια που επιλέγουν οι άντρες για τον εαυτό τους είναι συνήθως πολλών τύπων:
  • stud σκουλαρίκια?
  • Σήραγγες σκουλαρίκια.
  • δαχτυλίδια σκουλαρίκια.
Τα studs έχουν την ευρύτερη επιλογή. Μπορούν να έχουν οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος, με διάφορες εικόνες και πέτρες, από χρυσό, ασήμι και ιατρικό χάλυβα. Αλλά με αυτά τα σκουλαρίκια, το τραύμα στα αυτιά θεραπεύει το χειρότερο από όλα, αφού τα κοσμήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν έχουν δυνατότητα κίνησης στο αυτί. Ως εκ τούτου, επιλέγοντας τα πρώτα σκουλαρίκια για μια παρακέντηση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε άλλα.
Σκουλαρίκια, σήραγγες, ίσως το πιο ακραίο από όλα. Κατά τη διάρκεια της φθοράς τους, ο ιστός του δέρματος είναι πολύ έντονος και για να διορθωθεί ένα τέτοιο ελάττωμα στο μέλλον, θα χρειαστεί καλλυντική χειρουργική επέμβαση.
Το πιο βολικό και πρακτικό είναι δαχτυλίδια σκουλαρίκια. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τους αγαπούν και δεν θέλουν πάντα να φορούν τέτοια κοσμήματα.

Η διάτρηση του αυτιού ενός ανθρώπου εξαρτάται από τον χαρακτήρα του;

Πιστεύεται ότι τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι χαρακτηριστικά των ανδρών με διατρήσεις αυτιών:
  • ρομαντισμό;
  • ευγένεια;
  • ονειρικότητα?
  • συναισθηματικότητα

Εκείνοι που ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες από ψυχολόγους που δίνουν πολλές ερμηνείες για το πώς και γιατί οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου διαπερνούν τα αυτιά τους.

Πώς και πού τρυπά τα αυτιά

Στα σύγχρονα σαλόνια ομορφιάς ή τα τρυπήματα, μπορείτε να τρυπήσετε το λοβό σας με δύο γνωστούς τρόπους:
  • χρησιμοποιώντας ιατρική βελόνα.
  • χρησιμοποιώντας ένα ειδικό όπλο.
Η διάτρηση των αυτιών μπορεί να είναι διαφορετικών τύπων:
  • Διάτρηση του λοβού του αυτιού.
  • Τρυπήστε το αυτί.
  • "Βιομηχανική" - διάτρηση δύο οπών στο πάνω μέρος του χόνδρου του αυτιού.
  • Διάτρηση τραγωδία - τραγωδία.
  • Διάτρηση protivokozelka - antitragus.

Τα αυτιά του Piercing είναι απαραίτητα μόνο από επαγγελματίες τεχνίτες. Αυτό θα σας επιτρέψει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανή μόλυνση ή φλεγμονή στο μέλλον.

Αντενδείξεις για διάτρηση

Τι αυτί διαπερνούν τους άνδρες, αποφασίζουν μόνο. Αλλά κάθε διάτρηση έχει αρκετές αντενδείξεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη: διάφορες ασθένειες του δέρματος, του αίματος, των νεφρών κλπ. Πριν διαπεράσετε το αυτί σας, θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε διάτρηση μπορεί να σχηματίσει χηλοειδείς ουλές, οι οποίες στη συνέχεια παραμένουν μαζί σας για τη ζωή. Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά με τη βοήθεια της αισθητικής κοσμετολογίας, αλλά θα είναι πολύ ακριβό.

Μερικές φορές είναι δυνατόν να μάθετε για την ευαισθησία σας σε τέτοια ουλές μόνο αφού έχετε ήδη κάνει μια παρακέντηση. Ένας άλλος κρυμμένος κίνδυνος διάτρησης αυτιών και σκουλαρίκια είναι η εμφάνιση αλλεργίας σε κάποιο είδος μετάλλου.
Και η διάτρηση στο σώμα σας μπορεί να διαταράξει ορισμένες διαδικασίες στο σώμα. Μετά από όλα, ο καθένας έχει ακούσει για τον βελονισμό, που συνεπάγεται την παρουσία ορισμένων σημείων στο σώμα μας, ο αντίκτυπος στον οποίο μπορεί να αλλάξει τη λειτουργία ορισμένων οργάνων. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
Η ιστορία του τι αυτί να επιλέξει για μια παρακέντηση προέρχεται από τη στιγμή που εφευρέθηκε το ανθρώπινο κόσμημα αυτιών. Και σε σχέση με αυτό, η λύση του ζητήματος πώς να τρυπηθεί ένα αυτί για την επακόλουθη εγκατάσταση κοσμημάτων σε αυτό έχει αποκτήσει κάποιο συμβολισμό και κανόνες που, σε ορισμένες περιπτώσεις, καθοδηγούνται ακόμα από εκείνους που αποφάσισαν να διακοσμήσουν τον εαυτό τους με σκουλαρίκια. Έτσι, πριν να πάρουμε μια τελική απόφαση για την επιλογή του αυτιού για τη διάτρηση και τη διακόσμησή του με ένα σκουλαρίκι, οποιουδήποτε είδους υλικού και σχήματος, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την αρχική σημασία των πραγματοποιημένων χειρισμών.

Τι συμβολίζει το τρυπημένο αυτί;

Ξεκινώντας από τους αρχαίους χρόνους και αν και σε μικρότερο βαθμό στη σύγχρονη εποχή, κάθε στολίδι που φορούσε ένας άνθρωπος αντιπροσώπευε σε ένα ή άλλο βαθμό ένα σύμβολο που υποδεικνύει ότι ανήκουν σε μια φυλή, μια κοινωνική ομάδα ή, για παράδειγμα, σχετικά με το είδος της απασχόλησης, το πρόσωπο που την εφαρμόζει. Η απόδειξη αυτής της διατριβής μπορεί να χρησιμεύσει ως μελέτη ιστορικών και αρχαιολόγων, οι οποίοι, ειδικότερα, δείχνουν την εξάρτηση που παρουσιάστηκε παραπάνω σε σχέση με το οποίο αυτί στη διάτρηση - αριστερά ή δεξιά.
  Οι κύριες συμβολικές κατευθύνσεις που χαρακτηρίζουν τη διάτρηση αυτιών για τους αρχαίους λαούς της Ασίας, της Ρώμης και της Ελλάδας είναι ότι οι μεταφορείς τους ανήκουν σε ένα ορισμένο τμήμα της κοινωνίας, κατά κανόνα, άνθρωποι με μη παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό ή εκείνοι που έχουν επιλέξει «αρχαίο επάγγελμα» ως κατοχή τους - .

Αυτί piercing στη Ρωσία

Για την ρωσική κοινωνία, από την αρχή του χρόνου, η επιλογή του αυτιού που διέσχισε και του είδους του κοσμήματος και του υλικού που θα χρησιμοποιούσε ήταν τα σημάδια με τα οποία ήταν δυνατό να προσδιοριστεί, εκτός από την κοινωνική κατάσταση του φέροντος, την ιστορία της οικογένειάς του. Την εποχή της θρησκείας, η διάτρηση των αυτιών και η χρήση σκουλαρίκια μέσα σε αυτά ήταν το προνόμιο των "δουλοπαίκων" των αυλών, που ήταν για αυτούς ένα σημάδι ότι ανήκαν σε μια συγκεκριμένη κυρίαρχη οικογένεια. Ο επείγων χαρακτήρας του αυτιού που επιλέξατε για τη διάτρηση, ιδίως για τους άνδρες, μειώθηκε κατά τη διάρκεια της μόδας μακριά μαλλιά   και περούκες. Οι Κοζάκοι, ως αναπόσπαστο τμήμα του ρωσικού λαού, έχουν τη δική τους προσέγγιση για την επιλογή αυτιών για διάτρηση, η οποία βασίζεται στα δημογραφικά χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης οικογένειας των κοζάκων και επηρεάζει τη στρατιωτική συνιστώσα του τρόπου ζωής του Κοζάκ. Με αυτό τρυπημένο αριστερό αυτί   και το σκουλαρίκι έδειξε ότι ο γιος είναι ο μόνος στη μητέρα, το τρυπημένο δεξί αυτί σήμανε τον τελευταίο άνδρα αυτού του είδους ή τους γονείς, αν και τα δύο αυτιά είναι ο τελευταίος που μπορεί να συνεχίσει τη γραμμή.

Η ομοφυλοφιλία ως φαινόμενο στη Ρωσία συνδέεται στις περισσότερες περιπτώσεις με αρνητικά συναισθήματα. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι μια ασθένεια, άλλοι - έλλειψη χαρακτήρα και ηθική παρακμή. Η άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι φορούν ένα σκουλαρίκι σε ένα συγκεκριμένο αυτί εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των Σοβιετικών χρόνων. Εκείνη την εποχή, η ομοφυλοφιλία όχι μόνο καταδικάστηκε, αλλά υποβλήθηκε σε κάθε είδους διώξεις και διώχθηκε από το νόμο.
Ως εκ τούτου, το σύστημα των σημάτων ταυτοποίησης για άντρες μη παραδοσιακού σεξουαλικού προσανατολισμού δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα. Πιθανότατα, λόγω των διώξεων στο παρελθόν και στο παρόν. Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι καθόλου κερδοφόροι για να είναι στο προσκήνιο και να προσποιούνται ότι είναι κάθε είδους Μέχρι στιγμής, η νομιμοποίηση των συνδικάτων ιδίου φύλου έχει πραγματοποιηθεί μόνο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Εκτός από τα σκουλαρίκια στο δεξί αυτί, οι θηλυκοί ομοφυλόφιλοι μπορούν να αναγνωριστούν από τρόπους, χειρονομίες, βάδισμα, καλές καλλυντικές εφαρμογές. Παρεμπιπτόντως, τέτοια γυναικεία μέλη σεξουαλικών μειονοτήτων δεν είναι δημοφιλή μεταξύ των ομοφυλοφίλων. Παρέχονται περιφρονητικά ψευδώνυμα και δεν είναι πολύ ευπρόσδεκτοι.

Είναι το σκουλαρίκι στο δεξί αυτί πάντα σημάδι ομοφυλοφιλίας;

Τώρα ο ορισμός του σεξουαλικού προσανατολισμού στο αυτί στο αυτί θεωρείται ανάξιος. Πράγματι, συχνά τα σκουλαρίκια στα αυτιά των ανδρών δεν έχουν σεξουαλικούς συσχετισμούς. Αν και σαφώς δηλώνει την πρωτοτυπία του αντιπροσώπου του ισχυρότερου φύλου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ομοφυλόφιλος. Απλά, το ισχυρότερο σεξ αγαπά κοσμήματα και επιδιώκει να εκφραστεί μέσω αυτών. Κομψό και μοντέρνο τύπος μπορεί να συνδυάσει ικανοποιητικά σκουλαρίκια και με αθλητικά ρούχα, και επαγγελματικό κοστούμι. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο.
Πολύ πιο συχνά σκουλαρίκια για άνδρες μιλούν για το ανήκουν σε ανεπίσημες ομάδες.
Στη δεκαετία του '80 και του '90, τα σκουλαρίκια στα αυτιά ήταν σύμβολο της ελευθερίας στις συγκεντρώσεις των νέων. Όπως κιθάρα, μακριά μαλλιά και άλλα χαρακτηριστικά των hippies.
  Εδώ μπορείτε να σχεδιάσετε ένα παράλληλο με την κοινότητα των Κοζάκων. Πράγματι, μεταξύ των Κοζάκων, τα σκουλαρίκια είχαν ιδιαίτερη σημασία. Έτσι, το σκουλαρίκι στο δεξί αυτί έδειξε ότι ο άνθρωπος είναι ο μόνος γιος των γονέων. Ένα σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί του ανθρώπου χρησίμευσε ως ένδειξη του μοναδικού γιου μιας μητέρας.
Οι Πειρατές διαπέρασαν τα αυτιά τους για λόγους υγείας. Ήξεραν πώς να βελτιώνουν την όρασή τους, τρυπώντας τα αυτιά τους σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ήταν δυνατό να ανακαλυφθεί ο αριθμός των νίκων του θύλακας της θάλασσας από τα σκουλαρίκια.
Στην αρχαία Αίγυπτο και την Ασσυρία, ένα εξειδικευμένο σκουλαρίκι στο ένα αυτί ήταν ένα σημάδι υψηλής κατάστασης. Και στην αρχαία Ρώμη, τα αδιάκοπα σκουλαρίκια στο αυτί φορούσαν οι δούλοι. Οι Έλληνες που ασχολήθηκαν με την πορνεία μπορούσαν επίσης να αναγνωριστούν από ένα σκουλαρίκι στο αυτί.

Τώρα τα σκουλαρίκια βρίσκονται στα αυτιά δημιουργικών ανθρώπων: τραγουδιστές, ηθοποιούς. Βλέπουν τον κόσμο μέσα από το δικό τους πρίσμα, οπότε η διάτρηση των αυτιών τους μπορεί να σημαίνει κάτι προσωπικό.
Αν θέλετε να μάθετε αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, πρέπει να τον παρακολουθήσετε για λίγο, με κάποια προσοχή. Ωστόσο, δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι στις εικασίες σας όσο το άτομο δεν το παραδέχεται στον εαυτό σας.
Οδηγία
Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος που γνωρίζετε είναι γκέι, μην προσπαθήσετε να το μάθετε από τους γνωστούς του. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου στους φίλους του. Ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει, ίσως οι φίλοι του δεν γνωρίζουν αυτό. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες έρευνες θα βλάψουν αυτό το άτομο, είτε πρόκειται για ομοφυλόφιλο είτε όχι. Με τέτοιες ενέργειες, είτε διαδίδετε αβάσιμες φήμες για ένα άτομο είτε παρεμβαίνετε ανοιχτά στην προσωπική του ζωή, την οποία μπορεί να θέλει να κρύψει. Επιπλέον, εάν κάποιος ανακαλύψει τις ενέργειές σας, δεν θα σας παραδεχτεί σε αυτό το θέμα.
Μην κρίνετε ένα άτομο σύμφωνα με το ύφος των ρούχων του. Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι εάν ένας άνδρας φοράει σφικτά ρούχα φωτεινών χρωμάτων, είναι πολύ πιθανό να είναι ομοφυλόφιλος. Δεν είναι, κανείς δεν μπορεί να ντύσει με αυτόν τον τρόπο, δεν έχει καμία σχέση με τον προσανατολισμό του. Επιπλέον, πολλοί αθλητές και μετροσεξουαλικά φορούν τέτοια ρούχα, αυτό είναι ακριβώς το στυλ που πολλοί ακολουθούν.
Δώστε προσοχή στο πώς ένα άτομο αντιδρά να μιλάει για ομοφυλόφιλους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αντίδραση που να προδίδει ομοφυλόφιλους, όμως σε αυτήν την περίπτωση, ορισμένα σημάδια μπορεί να το υποδηλώνουν. Εάν ένας άνθρωπος υπερασπιστεί έντονα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, βγαίνει προς υποστήριξη αυτών, η πιθανότητα ότι είναι ομοφυλόφιλος είναι υψηλός. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που έχουν κάτι να κρύψουν για τον εαυτό τους πιθανώς δεν θα δείξουν τέτοια ανησυχία για τους ομοφυλόφιλους. Προσπαθήστε να μιλήσετε για αυτό το θέμα με κάποιον στην παρουσία του και να δούμε την αντίδραση του ατόμου που υποψιάζεστε. Αν είναι ομοφυλόφιλος, πιθανότατα θα ακούσει προσεκτικά τη γνώμη του συνομιλητή σας.
Η αντίδραση στο αντίθετο φύλο μπορεί επίσης να δώσει μερικές υποθέσεις σχετικά με τον προσανατολισμό του ατόμου. Αλλά δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη ούτε εδώ. Εάν ένας άνδρας δεν έχει φίλη ή ακόμα και φίλο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι ομοφυλόφιλος, αν και είναι επίσης πιθανό ότι είναι απλώς ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος. Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η ηλικία του. Αν κάποιος πηγαίνει στο σχολείο και ποτέ δεν είχε φίλη, η πιθανότητα ότι είναι ομοφυλόφιλος είναι πολύ χαμηλότερη από ότι αν ένας άνδρας σαράντα χρονών βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση.

Τέλος, μπορείτε να ρωτήσετε απευθείας το άτομο για τον προσανατολισμό του. Ωστόσο, γι 'αυτό πρέπει να έχετε καλούς λόγους. Για παράδειγμα, είστε πολύ κοντά σε έναν άνθρωπο και θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτόν ή αυτός είναι ο φίλος σας και εσείς ως γυναίκα θέλετε μια σχέση μαζί του. Εάν οδηγείτε μόνο από περιέργεια, ξεχάστε αυτή τη μέθοδο. Επιπλέον, ό, τι καθοδηγείτε στην προσπάθεια να μάθετε από κάποιον για τον προσανατολισμό του, να είστε έτοιμοι για μια αρνητική αντίδραση από την πλευρά του. Αυτό θα σημαίνει μόνο ότι δεν είναι έτοιμος για ανοικτή επικοινωνία σε αυτό το θέμα, δεν έχετε απολύτως καμία σχέση με αυτό.
Ο πιο δημοφιλής τύπος piercing είναι piercing αυτιών. Αποδεικνύεται ότι από μακρού οι πειρατές θα μπορούσαν να καθορίσουν τη φύση και τη συμπεριφορά ενός ατόμου από τον τρόπο που το αυτί του τρυπήθηκε. Όταν πήραν ένα νέο άτομο στο πλοίο, επικεντρώθηκαν σε αυτή την ιδιαίτερη προσοχή.


Λίγη ιστορία

Αποδεικνύεται ότι τα σκουλαρίκια σχεδιάστηκαν αρχικά για τους άνδρες. Πριν από 7000 χρόνια έγιναν στην αρχαία Ασία. Στην Ασσυρία και την Αίγυπτο, φορούσε τέτοια κοσμήματα σήμαινε υψηλή κατάσταση. Στη Ρώμη, ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν δούλος. Λοιπόν, οι Κοζάκοι εξακολουθούν να φορούν σκουλαρίκια, πράγμα που σημαίνει μόνο ότι ο άνθρωπος είναι ο οικογενειάρχης και ο διάδοχος της φυλής. Κατά τον Μεσαίωνα, πίστευε ότι το γυναικείο κόσμημα διαθέτει τις ιδιότητες του "τάλμισμα" πρώτα για τα μικρά αγόρια, στη συνέχεια για τους εφήβους. Τα σκουλαρίκια προστατεύουν τα παιδιά από τα κακά πνεύματα.

Είναι κατάλληλα κοσμήματα ανδρών;


Όσον αφορά το κόσμημα, δεν υπάρχει επί του παρόντος διαχωρισμός μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας · όχι μόνο σκουλαρίκια, αλλά και αλυσίδες, βραχιόλια και δαχτυλίδια παράγονται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες σε σχεδόν ίσους όγκους. Με τον αριθμό των τρυπών μπορείτε να πείτε πολλά για ένα άτομο. Η διάτρηση στους άνδρες και η θέση των οπών στο αυτί έχουν διαφορετικό νόημα από τις ονομασίες που υιοθετήθηκαν για να περιγράψουν τη φύση των γυναικών.
Εάν πρόσφατα δόθηκε προτίμηση στα κλασσικά τρυπήματα (δηλαδή, μία τρύπα στο ένα αυτί ή μία παρακέντηση μόνο σε ένα αυτί), τώρα οι νέοι κάνουν αρκετές τρύπες στο ένα αυτί, εκτός από τους λοβούς αλλά και τους χόνδρους της εξωτερικής χείλους των αυτιών.
Μόλις υπήρχαν ακόμη και απόψεις ότι η χρήση σκουλαρίκια για τους άνδρες δεν είναι παρά ένα σημάδι ομοφυλοφιλίας. Ωστόσο, ανδρικά κοσμήματα, σκουλαρίκια - ένα φυσιολογικό φαινόμενο, αλλά όχι όλα, φυσικά, μοιράζονται αυτήν την άποψη. Οι άνδρες αγαπούν επίσης να διακοσμήσουν τον εαυτό τους, το οποίο είναι ακόμα ασυνήθιστο. Μην κάνω αμέσως το λάθος συμπέρασμα και κρέμεται μια συντόμευση σε έναν άνδρα. Πολλοί τρυπώνουν τα αυτιά τους για χάρη της μόδας και δεν επενδύουν σε αυτό το άλλο νόημα. Η παρουσία σκουλαρικιών δεν στερεί από τον άντρα της αρρενωπότητας.

Διάτρηση στα αυτιά και τον χαρακτήρα

Λέγεται ότι οι άνδρες με σκουλαρίκια στα αυτιά τους έχουν τέτοια χαρακτηριστικά όπως:
- ειδύλλιο;
- ικανότητα εμφάνισης.
- νοημοσύνη ·
- ονειρική.
Πιστεύεται επίσης ότι τέτοιοι άντρες έχουν πολλά ενδιαφέροντα χόμπι και ίσως είναι χαλασμένοι και ναρκισσιστές. Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι ο τόπος που φοράει τα σκουλαρίκια μπορεί να πει με αρκετή ακρίβεια για το χαρακτήρα και τις κλίσεις των νέων ανδρών, των νέων και των ανδρών. Έτσι, για παράδειγμα, εάν το αριστερό αυτί διατρυπηθεί, ο άνθρωπος έχει ικανότητες στη δημιουργικότητα. Και όταν ένας νεαρός θέλει να έχει ένα σκουλαρίκι ακριβώς στο κέντρο του λοβού, αυτό σημαίνει ότι είναι ευγενής και κοινωνικός. Ένας άνθρωπος που έχει μερικές τρύπες στο αυτί του είναι απόλυτα αποφασισμένος και αγάπης για την ελευθερία, θέλει να υποστηρίζει και δεν είναι συνηθισμένος να υπολογίζει με τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.
Μερικές φορές οι άνδρες τρυπούν τα αυτιά τους από μόνα τους, γεγονός που υποδηλώνει έναν ισχυρό χαρακτήρα και την ικανότητα να εστιάζουν την προσοχή στην επίτευξη των στόχων τους.
Ανεξάρτητα από το πόσες διατρήσεις στα αυτιά, και ανεξάρτητα από το πόσες σχεδιάζονται, δεν πρέπει να τις κάνετε μόνοι σας. Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, διότι σε αυτό το είδος διάτρησης υγείας και ασφάλειας παραμένουν υψίστης σημασίας.
Πίσω στη δεκαετία του '70 του εικοστού αιώνα, το σκουλαρίκι στο δεξί αυτί του τύπου συμβόλιζε την ανάρτησή του στους ομοφυλόφιλους. Σήμερα, το ερώτημα σε ποιο αυτί είναι καλύτερο να τρυπηθεί, έχει χάσει τη σοβαρότητα και τη συνάφεια του και τώρα έχει διαφορετικό υπόβαθρο. Τώρα η παρακέντηση στο αρσενικό αυτί, δεξιά ή αριστερά, ήταν μια ακόμη ευκαιρία να είναι κομψή, μοντέρνα, ενδιαφέρουσα και να ξεχωρίζει στο πλήθος. Αλλά οι παππούδες μας, οι παππούδες μας, φορούσαν σκουλαρίκια μόνο με νόημα.

Ιστορία των σκουλαρικιών της μόδας

Η μόδα για κοσμήματα σώματος εμφανίστηκε στην αρχή της ανθρώπινης ανάπτυξης και τα πρώτα σκουλαρίκια ήταν υποχρεωτικό κόσμημα και σημάδι πλούτου και δύναμης στους άνδρες. Στην αρχαία Αίγυπτο, το σκουλαρίκι στο αρσενικό αυτί συμβόλιζε τη θέση του στην κοινωνία, τη δύναμη και την εξουσία πάνω από τα χαμηλότερα στρώματα του πληθυσμού. Και στην αρχαία Ρώμη θα έπρεπε να φοριούνται μόνο τα σκουλαρίκια στο δεξί αυτί, για να ξεχωρίζουν σε νομική βάση από τους υποτελείς. Οι Πειρατές φορούσαν σκουλαρίκια ως ένδειξη θάρρους και θάρρους, Ρόμα - ως επιβεβαίωση της εξουσίας τους και του προσδιορισμού του καθεστώτος. Και οι κλέφτες και οι δολοφόνοι, με τη βοήθεια σκουλαρικιών, κατέδειξαν ότι ανήκουν στα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας και έδειξαν την αδιαφορία τους για την εκκλησία και τους κανόνες της.
Χρυσά σκουλαρίκια με διαμάντια και topazes, SL. χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια, SL (τιμές σύνδεσης)
Η ιστορία της μόδας για τα σκουλαρίκια που αιχμαλωτίστηκαν και η αρχαία Ρωσία. Έτσι, ανάμεσα στους Κοζάκους, η διάτρηση των αυτιών ήταν δημοφιλής όχι ως εξωραϊσμός, αλλά ως αναγκαιότητα: όσοι ήταν ο μοναδικός γιος μιας μητέρας φορούσαν σκουλαρίκια στο αριστερό τους αυτί και οι μόνοι γονείς των γονέων τους στο δεξί αυτί. Αυτό έδωσε στους στρατολόγους μια σειρά από προνόμια: δεν είχαν σταλεί στη μάχη για ορισμένο θάνατο, ήταν ιδιαίτερα προστατευμένοι και υπερασπισμένοι.

Δαχτυλίδι αυτιού για έναν άνδρα στην ΕΣΣΔ

Στη σοβιετική περίοδο, οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ίδιων φύλων διώκονταν από το νόμο και τιμωρούνται για μη παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό. Ως εκ τούτου, οι ομοφυλόφιλοι, καθώς και οι "ομοϊδεάτες" τους από την Αμερική και την Ευρώπη, έκαναν το δικό τους τρύπημα στα αυτιά τους για να αναγνωρίσουν "δικοί τους". Την ίδια στιγμή, το σκουλαρίκι ενός άνδρα στην ΕΣΣΔ στο δεξί του αυτί έδειξε τον "ενεργό" του ρόλο, όταν σε συνεργατικές σχέσεις ομοφυλοφίλων έπαιξε ρόλο ενός ανθρώπου, και στο αριστερό - ένα "παθητικό" που έπαιξε το ρόλο μιας γυναίκας.

Σκουλαρίκι στον σύγχρονο κόσμο

Αλλά μια τέτοια έκδοση κοινής στη Σοβιετική Ένωση ότι το σκουλαρίκι στο δεξί αυτί συμβολίζει τον μη παραδοσιακό προσανατολισμό, αυτές τις μέρες δεν είναι τόσο σχετικές και το κόσμημα στα αυτιά έχει γίνει χαρακτηριστικό ενός δημιουργικού ανθρώπου που παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αγαπώντας τη «βαριά μουσική» που θέλει να ξεχωρίζει γκρίζα μάζα ή εμφάνιση που ανήκει στα άτυπα. Ούτε είναι καθόλου γκέι!


Χρυσά σκουλαρίκια με μαύρα και άσπρα διαμάντια, SL. λευκά και ροζ χρυσά σκουλαρίκια με ζαφείρια, ΤΡΙ Ο ΚΕΡΔΟΣ (οι τιμές αναφέρονται στους συνδέσμους)
Και ο διαχωρισμός σε ομάδες γενετήσιου προσανατολισμού, ανάλογα με τον τόπο του τρυπώματος του αυτιού υπό όρους, επομένως, κάθε νεαρός άνδρας έχει το δικαίωμα να φορέσει σκουλαρίκια, όπως ευχαριστεί. Εξάλλου, ακόμη και αν φορούσε υποτιθέμενο θηλυκό χαρακτηριστικό, αποδεικνύει ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει εξαιρετικές ιδιότητες και μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή του κατά την κρίση του.
Μεταξύ των ταλαντούχων, έξυπνων και εξαιρετικών προσωπικοτήτων που φορούσαν ή φορούσαν σκουλαρίκια στα αυτιά τους, υπάρχουν οι Will Smith, Hugh Jackman, Harrison Ford και άλλοι. Και αυτοί οι εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας δεν μπορούν να κατηγορηθούν για γκέι.

Σκουλαρίκι για ιατρικούς σκοπούς

Το να φοράτε σκουλαρίκια στα αυτιά είναι επίσης σημαντικό από ιατρική άποψη. Οι γιατροί συστήνουν τη διάτρηση των αυτιών σε ορισμένα σημεία προκειμένου να ενεργήσουν στα νευρικά απολήξεις και έτσι να βοηθήσουν στη θεραπεία ορισμένων ασθενειών.