Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Πλύση εγκεφάλου, μήπως η Κλιματική Αλλαγή; Γιατί άραγε;

 


Αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν

Σε αντίθεση με την θεόσδοτη εντολή “αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς”  ο δυτικός κόσμος ακολουθεί τα τελευταία χρόνια μία εντελώς αντίθετη πορεία: “Μην κάνετε παιδιά, διότι ο πλανήτης έχει υπερπληθυσμό και παρουσιάζει εξάντληση των διαθέσιμων πόρων”. Το επιχείρημα αυτό δεν ευσταθεί, διότι μας αποκρύπτουν, ότι ένα ελάχιστο ποσοστό ανθρώπων λυμαίνεται όλους τους διαθέσιμους πόρους του πλανήτη και αφήνεται η πλειοψηφία να πεινάσει. Ο πλανήτης μας έχει την δυνατότητα να θρέψει όλους τους ανθρώπους αρκεί οι “πολιτισμένοι¨ να καταναλώνουν με εγκράτεια τα αγαθά ώστε να επαρκούν για όλους!

Ανατριχιαστικό ωστόσο αληθινό: Η σέχτα της Κλιματικής Αλλαγής και του υποτιθέμενου υπερπληθυσμού διαφημίζει την μη γέννηση παιδιών.

Αρκετές διαφημίσεις που ενθαρρύνουν οικογένειες με ένα παιδί ή χωρίς παιδιά αρχίζουν να εμφανίζονται στο Βανκούβερ.

Το «One Planet, One Child» λέει ότι η καμπάνια του ξεκίνησε για να επιταχύνει την πρόοδο προς ένα μικρό οικογενειακό πρότυπο, οδηγώντας σε έναν «βιώσιμο παγκόσμιο πληθυσμό».

Στον ιστότοπό της, η ομάδα λέει ότι ο στόχος τους είναι να «εκπαιδεύσουν ότι ο υπερπληθυσμός είναι η βασική αιτία της εξάντλησης των πόρων, της εξαφάνισης ειδών, της φτώχειας και της κλιματικής αλλαγής».

Ορισμένες από τις διαφημίσεις, οι οποίες εμφανίζονται σε πολλές στάσεις συγκοινωνίας και περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, περιλαμβάνουν ορισμένες οικογένειες με τίτλο «Εμείς επιλέξαμε ένα»!, ή «Εμείς επιλέξαμε το Childfree!», ενώ άλλες γράφουν: «Το πιο στοργικό δώρο που μπορείτε να δώσετε στο πρώτο σας παιδί είναι να μην κάνετε δεύτερο».

Κατά τα άλλα το γεγονός ότι η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί μείωση πληθυσμού, είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ «θεωρία συνωμοσίας». Το ότι κάνει μάλιστα ό,τι περνάει από το χέρι της για να το πετύχει, επίσης.

Η διαφήμιση πάντως δέχτηκε μεγάλη κριτική από πολύ κόσμο που δήλωσε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύσει πόσο μικρή ή μεγάλη οικογένεια θα κάνει.

igata.gr

https://orthodoxostypos.gr/%CE%B1%E1%BD%90%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B8%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B8%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/