Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΡΩΑΣ!!!



27/09/2018


Ομάδα Εθελοντισμού Ανδρόνικος: Επίσκεψη παιδιών σε μονάδες απασχόλησης ηλικιωμένων στην Πτολεμαΐδα

Η Ομάδα Εθελοντισμού Ανδρόνικος στην Πτολεμαΐδα γεννήθηκε μετά τις προσπάθειες για εύρεση συμβατού δότη για τον συμμαθητή των παιδιών μας, Ανδρόνικο, ο οποίος τόσο άδικα έχασε την μάχη με τον καρκίνο, με σκοπό να ενισχύσουμε το πνεύμα της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης που διακρίναμε στα παιδιά μας.



 Η 1η Οκτωβρίου υιοθετήθηκε ως  «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Στα πλαίσια του σκοπού μας, και σε συνεργασία με  το 2Ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας το πρώτο και το πέμπτο δημοτικό σχολείο, ορισμένα παιδιά θα επισκεφτούν μονάδες απασχόλησης  ηλικιωμένων της πόλης μας  και συγκεκριμένα το Α΄ ΚΑΠΗ στην οδό  Εθνικής Αντίστασης στο Πολύκεντρο, το Β΄ ΚΑΠΗ στην Π. Αδαμοπούλου 50 και στο ΚΗΦΗ στην οδό Γαλιάνης 2, προσφέροντας την συντροφιά τους και εδέσματα.

https://e-ptolemeos.gr/omada-ethelontismoy-andronikos-episkepsi-paidion-se-monades-apascholisis-ilikiomenon-stin-ptolema-da/