Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ: Γιατί να τα φάν τα σκουλήκια (ενν. τα όργανα) και να μην τα δωρίσω...

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ...


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ



Μία εκδήλωση για τη «δωρεά ζωής» στην κυριολεξία από τη «Γέφυρα ζωής», το Σύλλογο Ηπειρωτών και τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης. Μετά από πέντε χρόνια σιγής για τα θέματα ειδικά της δωρεάς οργάνων, ε, με αφορμή την επανέκδοση της Κάρτας Δωρητή Οργάνων που εγκρίθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.), και τον Σύλλογο Ηπειρωτών που κλείνει τρία χρόνια- ως δωρητής οργάνων ο πρόεδρός της Κώστας Τσιάντας, και μια κοπέλα μέλους του συλλόγου η Κορέλλα, η Σοφία -, ε, θέλαν κι αυτοί κάτι να κάνουν, οπότε συνδυάσαμε οι δύο σύλλογοι την δράση και ο Ιατρικός σύλλογος ως επιστημονικός φορέας συμμετάσχει κι αυτός για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση ενημέρωσης ώστε να ξέρουν οι συμπολίτες μας’ γιατί πρέπει να γίνουν δωρητές, αν πρέπει να γίνουν. Από τι κινδυνεύουν, αν κινδυνεύουν.

Σήμερα μας την είχαν στημένη. Όλη την ημέρα στην Κοζάνη μοιράζανε φυλλάδιο – γιατί ξέραν για την ημέρα, την εκδήλωσή μας- ένα φυλλάδιο’ ζωή και θάνατος, έγκλημα και πανηγύρια. Ανώνυμο και ανυπόγραφο. Ε.., δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν έρχονται κοντά μας να ενημερωθούνε, απλά πετάνε φυλλάδια και μοιράζουνε φυλλάδια στους δρόμους.

Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ να δώσουμε απαντήσεις. Να δώσουμε απαντήσεις στην κυριολεξία σε αυτούς που πράγματι αγαπούν τον συνάνθρωπό τους και θέλουνε να βλέπουν τη ζωή με χαμόγελο κι όχι με πίκρα και μαυρίλα.

Η ζωή είναι μπροστά μας, η ζωή του καθένα είναι μοναδική κι αν φύγω από τη ζωή – πάντα σε κάποια εντατική, αλλιώς δεν μπορώ να δωρίσω όργανα- γιατί να τα φάν τα σκουλήκια και να μην τα δωρίσω, και να γίνουν ελπίδα ζωής για τον συνάνθρωπο!