Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

Ενσωματωμένη εικόνα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
 ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ  Ή «ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ»;

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η «ΑΛΗΘΕΙΑ»

«Τίποτε δεν είναι τόσο απαραίτητο, για να δούμε το Θεό, όσο η αρετή της αγνότητας» (MG 57, 227)
Σέβομαι την διαφορετικότητα σημαίνει πως λέγω την αλήθεια στον συνάνθρωπό μου, κυρίως δε, όταν είναι παιδί ή μαθητής! Πού όμως θα βρω την αλήθεια; Στην επιστήμη ως «άθεα γράμματα» ή στην Ορθόδοξη Πίστη ως αποκεκαλυμμένη αλήθεια; Η αλήθεια ως προϊόν που σχετίζεται με τη συμπεριφορά των ανθρώπων και την ηθική τους καλλιέργεια έχει άμεση σχέση με την πίστη στον ένα αληθινό Θεό, γι’ αυτό και είναι αδύνατον ο άπιστος και ο άθεος να βρει έστω και ίχνη της, εννοείται «θεωρητικά» και πόσο μάλλον «πρακτικά»! Η αλήθεια και η ηθική είναι λοιπόν δύο έννοιες άκρως θρησκευτικές (δεξιόστροφες, ως η διπλή έλικα του DNA*) που σπέρνουν τον φόβο του Θεού  στις ψυχές των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων. Τελικό προϊόν αυτών, ως αλυσίδας προϊόντων που προκύπτει, είναι η Σώζουσα Αλήθεια, ή διαφορετικά η Ορθή Πίστις, που με τη σειρά της γεννά τη μετάνοια και τα καλά έργα, όχι λόγια. Ετοιμάζει δε, τον άνθρωπο ώστε την παγκόσμια ημέρα των εξετάσεων ή διαφορετικά της Κρίσης του από τον αληθινό Θεό, να βρεθεί άξιος επαίνου και εισόδου στην ουράνια Βασιλεία Του και όχι ντροπής! Σωτηρίας και όχι Κολάσεως!


Σέβομαι λοιπόν, τη διαφορετικότητα σημαίνει σέβομαι την αληθινή Αποκάλυψη του Θεού. Σέβομαι τον Θεό και τον άνθρωπο μαζί, σέβομαι την αλήθεια και όχι το ψέμα. Για τον λόγο αυτό, τόσο η αθεΐα όσο και η απιστία είναι αδύνατον να παράγουν Σωτηρία, παρά μόνον Κόλαση και ακολασία, δηλαδή κάθε είδος ανωμαλία μέσα στην ψυχή του παιδιού και πάνω στο σώμα του! Όχι, ηθική αλλά ανηθικότητα. Όχι οικοδόμηση του προσώπου και της κοινωνίας αλλά αποδόμηση καθολική των στερεοτύπων ή αλλιώς των ηθικών θεμελίων της ελληνικής κοινωνίας αλλά και της παγκόσμιας. Ο ιερός Χρυσόστομος λέγει πως «Τίποτε δεν είναι τόσο απαραίτητο, για να δούμε το Θεό, όσο η αρετή της αγνότητας» (MG 57, 227. Βλ. και Ματθ. ε' 8).

Όχι λοιπόν, στον αμοραλισμό των αθέων, όχι στην ακολασία πάνω στο σώμα της γυναίκας αλλά και του άντρα λόγω του ότι ο διπλός αυτός και αριστερόστροφος έλικας της αμαρτίας φέρνει την οικουμενική οργή του αληθινού Θεού. Δεν είναι δυνατόν ο πιστός άνθρωπος να λέγει: «Σέβομαι την αμαρτία» ή «Σέβομαι την ελευθερία του άλλου" και να αμαρτάνει. Ή «Σέβομαι τον διαφορετικό προσανατολισμό»! Επειδή ο όρος «διαφορετικότητα» κλείνει μέσα του και τα «αντίθετα» δηλαδή το μαύρο και το άσπρο, το γλυκό και το πικρό,  την Αλήθεια και το ψέμα, δεν γίνεται νοήμονες άνθρωποι και μάλιστα στελέχη της ελληνικής Εκπαίδευσης και Αγωγής να υποστηρίζουν άνευ συζητήσεως και κριτικού διαλόγου τα ψηφίσματα ή τα εντάλματα αθέων κυβερνητικών που εισάγουν στα ελληνικά σχολεία τα ακριβώς αντίθετα. Τα ανήθικα και ανώμαλα, εν αγνοία των γονέων.

Εν σχέσει με ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ που απορρέει από το Ν.Δ. 53/1974 – ΦΕΚ 256/Α ́ που κύρωσε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ ή Σύμβαση της Ρώμης) και σύμφωνα με το άρθρο 2 του Προσθέτου Πρωτοκόλλου αυτής «Δικαίωμα στην εκπαίδευση» γνωρίζουμε ότι : «Ουδείς δύναται να στερηθή του δικαιώματος όπως εκπαιδευθή. Παν Κράτος εν τη ασκήσει των αναλαμβανομένων υπ’ αυτού καθηκόντων επί του πεδίου της μορφώσεως και της εκπαιδεύσεως θα σέβεται το δικαίωμα των γονέων όπως εξασφαλίζωσι την μόρφωσιν και εκπαίδευσιν ταύτην συμφώνως προς τας ιδίας αυτών θρησκευτικάς και φιλοσοφικάς πεποιθήσεις»…

Η πρακτική αυτή της ισοπέδωσης - αποδόμησης μόνο ανωμαλίες θα φέρει στο σώμα της κοινωνίας μας και μαζί την Οργή του Θεού λόγω διαστροφής της δικής του Αποκεκαλυμμένης Αληθείας που καθιστά όλους μας, μικρούς και μεγάλους, μαθητές και διδασκάλους, άξιους πάσης παιδαγωγικής τιμωρίας από μέρους Του. Κι ας λένε κάποιοι ότι «ο Θεός είναι μόνο αγάπη και όχι Δικαιοσύνη»! Αυτοί οι δήθεν θρησκευόμενοι άνθρωπο, είναι όχι μόνον οι χειρότεροι όλων κατά τον άγιον Κοσμά τον Αιτωλό αλλά και η βασική αιτία της μεγάλης πτώσης των νυν αθέων που κυβερνούν εσχάτως και τη χώρα μας!

Αδελφοί μου, Ορθόδοξοι Έλληνες, μετανοείτε καθώς κατανοείτε τα σημεία των καιρών.

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ) ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ «ΣΕΒΟΝΤΑΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΝΤΙΘΕΤΑ». ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ, ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ! ΕΛΕΟΣ! ΤΟΣΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΟΤΑΝ Ο ΑΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ» (ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ»), ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΕΊΝΑΙ «ΣΚΟΤΑΔΙ», «ΑΠΑΤΗ», «ΨΕΜΑ», «ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ»! ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ «ΥΓΕΙΑ», ΑΣΘΕΝΕΙΑ (ΨΥΧΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ - ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ). ΑΝΤΙ ΖΩΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ…

Επιτέλους! Όσοι συνάδελφοι θέλουν να κάνουν καριέρα στην Ακολασία ας πάνε οικονομικοί μετανάστες στην Αγγλία όπου έχει και επισκόπους ομοφυλόφιλους! Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ, Ελλάδα των ομοφυλοφίλων «επισκόπων», αλλά θα παραμείνει  έως συντελείας των αιώνων χώρα των Αγίων Καλογήρων, όπως των νεοφανέντων Αγίου Παϊσίου και Αγίου Πορφυρίου των Αγιορειτών!

Δημήτριος Β. Εμμανουήλ, Εκπαιδευτικός ΠΕ11

Πτολεμαΐδα 9-02-2019

Υ.Γ.


 * Αξίζει να "γκουγκλάρετε" τη φράση κλειδί: «Κηρύκειο: Το έμβλημα του Θεού Ερμή και οι ομοιότητες με το DNA»! Εν σχέσει με τη διπλή έλικα του DNA και την περιέλιξη των δύο φιδιών διαβάζουμε  ό,τι θα μπορούσε να βρει ένας μαθητής «χάριν εργασίας» στην έρευνά του στο μάθημα π.χ. της Βιολογίας: «Το σχήμα του σύγχρονου DNA είναι σε όλους μας γνωστό. Αυτό που είναι επίσης γνωστό είναι η μεγάλη του ομοιότητα (ενν. με το έμβλημα του Θεού Ερμή)… Σύμφωνα με τον Απολλόδωρο, το Κηρύκειο του Ερμή είχε επινοηθεί από τον μάντη Τειρεσία, όταν βρήκε στην Κυλλήνη δύο φίδια ζευγαρωμένα και, επειδή τα πλήγωσε, έγινε γυναίκα. (…)Ύστερα από λίγο καιρό ο Τειρεσίας ξαναβρήκε τα ίδια φίδια ζευγαρωμένα και ξανάγινε άνδρας»! Και συνεχίζει: «Άλλος μύθος για το πώς προήλθε το κηρύκειο αναφέρει ότι κάποτε ο Ερμής διαχώρισε με το ραβδί του δύο φίδια που πάλευαν άγρια μεταξύ τους. Από τότε λοιπόν το ραβδί με τα δυο φίδια, στολισμένο και με τις φτερούγες του «φτεροπόδαρου» θεού Ερμή, έγινε σύμβολο της ομόνοιας και της καταπαύσεως της διχόνοιας (παρόμοιος μύθος του μάντη Τειρεσία)….»! (http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/dna.html)

Ενσωματωμένη εικόνα