Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δεν γίνεται να λες ότι "σέβεσαι" αυτό που απαγορεύει ο Θεός, δεν μπορείς να λες "σέβομαι την αμαρτία", δηλαδή την ομοφυλοφιλία!

ΣΧΟΛΙΟ: Σε περίοδο ειρήνης φιλοξενείς, φροντίζεις και ταΐζεις και τους εχθρούς σου! Αλλά σε καιρό πολέμου; Ή μήπως βρισκόμαστε σε καιρούς ειρήνης και ασφάλειας; Χριστιανέ ξύπνα πριν είναι αργά... Δεν γίνεται να λες ότι "σέβεσαι" αυτό που απαγορεύει ο Θεός, δεν μπορείς να λες "σέβομαι την αμαρτία", δηλαδή την ομοφυλοφιλία! Οι ομοφυλόφιλοι που είναι Ορθόδοξοι θα πρέπει να μετανοήσουν. Κατ' ουσίαν με το να πολεμούν τον Αμβρόσιο γίνονται θεομάχοι...Όσο για τους άθεους του Τσίπρα, οι άνθρωποι κάνουν τον "κανόνα" τους, δηλαδή την υπακοή τους στον Διάβολο... Την "σφαλιάρα" αργά ή γρήγορα θα την φάνε!


Ξανά στόχος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων για τη στάση του απέναντι στους ομοφυλόφιλους


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στοχοποιείται για ακόμα μία φορά αναφορικά με τη στάση του απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Μετά την καταδίκη του, έρχεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες καθώς, όπως υποστηρίζεται, έδιωξε ηλικιωμένο από το γηροκομείο λόγω ομοφυλοφιλίας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέχρι πρότινος δεχόταν τη φροντίδα των ανθρώπων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κοινωνικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων.

Παρά ταύτα, λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η φιλοξενία του σε ίδρυμα.
Οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ήρθαν σε επαφή με τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο», η οποία βρίσκεται στα Καλάβρυτα και υπάγεται στη Μητρόπολη.
Οπως αναφέρει το tempo24.news, το πρωί της Τετάρτης, ο δήμος Πατρέων το πρωί της Τρίτη ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος εκδιώχθηκε από το ίδρυμα, καθώς ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος -που φέρεται ότι έχει τον πρώτο… λόγο στο «Καλλιμανοπούλειο»- έμαθε ότι ο γέροντας είναι ομοφυλόφιλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πρόσφατη δίκη του για τα ομοφοβικά του σχόλια, όπως αναφέρει το avmag, οι δικηγόροι υπεράσπισης του κ. Αμβρόσιου είχαν παρουσιάσει ως ελαφρυντικό ότι περιθάλπτει στη Μητρόπολή του ακόμη και… ομοφυλόφιλους.