Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα ΔΕΝ είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ! Ω ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΗ ΤΡΑΝΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ Ή ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ;

εβασμός της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας χωρίς καμία διάκριση με βάση οποιοδήποτε (ΑΥΤΟ)προσδιοριστικό του ατόμου στοιχείο..." (Μ. Γιαννακάκη)

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΕΙ"! ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ! ΟΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ) ΑΦΕΝΤΗ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!  

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ; ΙΔΟΥ:
"Δεν θυσιάζω σε δαίμονες, παιδιά μου, απαντά σταθερά και γαλήνια ο άγιος" (https://www.impantokratoros.gr/6E86BFDB.el.aspx 
                                            

Μ. Γιαννακάκη: Τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα

Στην Ελλάδα, σε νομοθετικό επίπεδο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα με στόχο την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, την άρση των αδικιών του παρελθόντος, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως και την εμπέδωση και προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το σύνολο των πολιτών, αναφέρει η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη

Η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, αναφέρει σε δήλωσή της για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας (IDAHOΒΙT):
Ο σεβασμός της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας χωρίς καμία διάκριση με βάση οποιοδήποτε προσδιοριστικό του ατόμου στοιχείο, όπως η φυλή, το χρώμα, η εθνική ή εθνοτική καταγωγή, οι γενεαλογικές καταβολές, οι θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, η αναπηρία, η ηλικία, η οικογενειακή ή κοινωνική κατάσταση, ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς, επίσης, και η θεσμική κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελούν αξίες άρρηκτα συνυφασμένες με τις αρχές του Κράτους Δικαίου και του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, και ως εκ τούτου αποτελούν προτεραιότητα της Ελληνικής Πολιτείας.
Κατά το παρελθόν, μία από τις βασικότερες αιτίες που κατέστησε πολλούς συνανθρώπους μας δέκτες ρατσιστικών συμπεριφορών και διακρίσεων υπήρξε ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός και η ταυτότητα του φύλου τους. Μόλις 27 χρόνια πριν, στις 17 Μαΐου 1990, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφαίρεσε την ομοφυλοφιλία από τον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών, ενώ στις 19 Ιανουαρίου 2006 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με συντριπτική πλειοψηφία, αναγνώρισε τον συμβολισμό της ημέρας αυτής και με ψήφισμά του κάλεσε τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναλάβουν δράσεις για την εξάλειψη των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.
Στην Ελλάδα, σε νομοθετικό επίπεδο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα με στόχο την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, την άρση των αδικιών του παρελθόντος, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως και την εμπέδωση και προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το σύνολο των πολιτών.
Ειδικότερα, όσον αφορά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχουν ληφθεί μέτρα, τα οποία έχουν στον πυρήνα τους τον σεβασμό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στοχεύουν στην εξάλειψη των κρουσμάτων διάκρισης και άνισης μεταχείρισης, τα οποία είναι:
Η θέσπιση νέου Συμφώνου Συμβίωσης, με επέκταση στα ομόφυλα ζευγάρια και αναγνώριση πλήθους Δικαιωμάτων.
Η ενίσχυση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας κατά των διακρίσεων.
Η συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής κατά του ρατσισμού. Έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αλλά και των εμπλεκόμενων Αρχών, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του ρατσισμού και του ρατσιστικού εγκλήματος.
Η εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας.
Η υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος για μία ολιστική αντιμετώπιση του ρατσιστικού εγκλήματος.
Η ψήφιση του Ν. 4443/2016 (Ίση μεταχείριση), με τον οποίο επήλθαν σημαντικές αλλαγές στο συναφές θεσμικό πλαίσιο. Διευρύνθηκε το πεδίο εφαρμογής του νόμου και ενισχύθηκαν οι αρμοδιότητες του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος ανέλαβε πλέον και τις καταγγελίες για παραβίαση της Αρχής της ίσης μεταχείρισης στον ιδιωτικό τομέα.
Ο ορισμός 24 Ειδικών Εισαγγελέων για τη ρατσιστική βία σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.
Η κατάργηση του άρ. 347 του ΠΚ.
Η ψήφιση του νόμου 4491/2017 για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς προηγούμενη ιατρική επέμβαση, χωρίς ψυχιατρική εξέταση, με την απλή, γρήγορη, μη κοστοβόρα διαδικασία που προβλέπεται για κάθε Έλληνα πολίτη που επιθυμεί να μεταβάλλει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του.
Η κύρωση της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των Γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία, η οποία θεσπίζει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και της κακοποίησης και αποτελεί ένα σημαντικότατο βήμα για την προστασία και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, επεκτείνεται το πεδίο εφαρμογής του νόμου για την ενδοοικογενειακή βία (ν. 3500/2006) και στα ομόφυλα ζευγάρια.
Τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο σεβασμός και η προστασία των οποίων είναι στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας, της δημοκρατικής κοινωνίας στην οποία πιστεύουμε και του πολιτισμού μας, ενώ η ανάπτυξη και η πρόοδος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο θα επέλθει μόνο μέσω της εξάλειψης κάθε είδους διακρίσεων και της διασφάλισης της ειρηνικής συμβίωσης, με στόχο την τελική χειραφέτηση της κοινωνίας. Ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Εξάλλου, όπως διακηρύσσεται στο προοίμιο της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο σεβασμός στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια «αποτελεί τον ακρογωνιαίον λίθο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο».
Ενόψει των Ευρωεκλογών, η σημερινή Ημέρα αποκτά ένα πιο χειροπιαστό και συμμετοχικό ρόλο εκ μέρους των πολιτών. Η συμμετοχή όλων στις Ευρωεκλογές, σε λίγες μέρες, μας δίνει ουσιαστικό δικαίωμα λόγου στην κατεύθυνση που θα πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση  στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.  Οι ευρωβουλευτές δεν διαμορφώνουν και αποφασίζουν μόνο για τη νέα νομοθεσία, ελέγχουν παράλληλα και τα άλλα Όργανα της ΕΕ.
Απέναντι στο φάντασμα του φασισμού και των μισαλλόδοξων πρακτικών εκ μέρους νοσταλγών του πιο μαύρου παρελθόντος  της Ευρώπης, ας δώσουμε με την ψήφο μας την απάντηση για το ποια Ευρώπη θέλουμε, το μήνυμα ολοκλήρωσης του ευρωπαϊκού ιδεώδους της ειρηνικής συνύπαρξης, ισονομίας, ισοπολιτείας και δικαιοσύνης, του ιδεώδους του πλούτου της διαφορετικότητας.