Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΟ

«Το Ιερό Σύμβολο του Σταυρού στα γεννητικά όργανα των Ελλήνων διεθνών!»


«Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Ρόκας, είμαι κατηχητής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αναγνώστης του makeleio.gr εδώ και χρόνια και ταυτόχρονα φίλαθλος του πόλο τα τελευταία 20 χρόνια περίπου.
Σας γράφω διότι έχω εξοργιστεί σε υπέρμετρο βαθμό και θα ήθελα να σας καταγγείλω τα παρακάτω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, έτσι ώστε να τα αναδείξετε μέσα από την ιστοσελίδα σας, να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να σταματήσει επιτέλους αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.

Όπως παρακολουθούσα από την τηλεόραση στις 21 Ιουλίου τον αγώνα της Εθνικής μας των ανδρών με την Ιταλία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που γίνεται στη Βουδαπέστη, αλλά και στις 23 Ιουλίου τον αγώνα της Εθνικής μας επίσης των ανδρών με τη Σερβία για την ίδια διοργάνωση, παρατήρησα κάτι το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ, όσο και ΒΛΑΣΦΗΜΟ και ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ταυτόχρονα!
Στα μαγιό των Ελλήνων διεθνών υπήρχε το Ιερό Σύμβολο του Σταυρού, το Οποίο τιμά την Ελληνική Σημαία, ακριβώς στο σημείο που βρίσκονται τα γεννητικά τους όργανα!!!
Αυτά δηλαδή, που πριν από λίγα χρόνια καταγγείλαμε πως τα έκαναν οι Τούρκοι, οι οποίοι είχαν κατασκευάσει εσώρουχα με την Εικόνα του Χριστού μας, τώρα φτάσαμε στο σημείο να τα πράττουμε εμείς και να μην μιλάει κανένας!!!
Ανατρέχοντας σε προηγούμενες αναμετρήσεις της Εθνικής μας των ανδρών, βρήκα και σας παραθέτω συνημμένες σε αρχείο word, τρεις φωτογραφίες από αγώνες της Εθνικής ανδρών του πόλο που αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές (και όχι μόνο, αφού στην πρώτη εικονίζεται η Ελληνική Σημαία στα οπίσθια των Ελλήνων διεθνών)!!!
Μετά λοιπόν από όλα τα παραπάνω, επικοινώνησα με την ΚΟΕ (την αρμόδια ομοσπονδία δηλαδή) και έστειλα φαξ και e-mail ταυτόχρονα στον πρόεδρο της ΚΟΕ κύριο Δημήτριο Δ., στις 23/7/2014, αναφέροντάς του μεταξύ άλλων:
«Βάσει του Συντάγματος και του νόμου που προβλέπει τον σεβασμό των Θρησευτικών Συμβόλων από όλους μας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να μην επιτρέψετε ποτέ στο μέλλον (και ούτε φυσικά και σήμερα), να αγωνιστεί ξανά οποιαδήποτε Ελληνική Εθνική ομάδα (ή γενικότερα Ελληνική ομάδα) με τέτοιου είδους βλάσφημη ενδυμασία! Να είστε απόλυτα σίγουρος πως με τέτοιες Βλάσφημες πράξεις, επιφέρουμε την Οργή του Θεού εναντίον μας, αλλά και εναντίον της πατρίδος μας γενικότερα.
Ζητώ λοιπόν να αποσυρθούν ΑΜΕΣΑ τα συγκεριμένα μαγιό από την Εθνική μας ομάδα που βρίσκεται στη Βουδαπέστη, και ταυτόχρονα να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.
Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλω να σας ενημερώσω πως θα κινηθώ νομικά εναντίον σας και εναντίον του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας σας, αλλά και εναντίον παντός υπευθύνου και σχετικού με το Θέμα αυτό, όχι μόνο εγώ αλλά και ολόκληρος ο Εκκλησιαστικός κόσμος της Χώρας μας, τον οποίο είμαι σε θέση να ενημερώσω και να κινητοποιήσω.
Εύχομαι και ελπίζω, πως δεν είχατε καν αντιληφθεί το συγκεριμένο γεγονός, και πως θα δώσετε εντολή να αποσυρθούν ΑΜΕΣΑ τα συγκεκριμένα μαγιό και να αναζητηθούν οι ένοχοι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα και περιμένω την απάντησή σας στο e-mail μου, που είναι: … .»
Όχι μόνο όμως δεν έχω λάβει καμία απάντηση από τότε, αλλά το βράδυ στις 23/7 στον αγώνα με τη Σερβία, όπως επίσης και απόψε (στις 26/7) στον αγώνα με την Κροατία, η Εθνική μας ομάδα των ανδρών κατέβηκε με την ίδια Βλάσφημη εμφάνιση!
Σας παρακαλώ θερμά, εξετάστε τις φωτογραφίες που σας έχω στείλει συνημμένες, ερευνήστε το θέμα σε βάθος, και ταυτόχρονα ζητήστε μου ό,τι άλλα στοιχεία ή πληροφορίες θέλετε, έτσι ώστε να σταματήσει εδώ αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα και περιμένω την απάντησή σας.
Με εκτίμηση
Κ.Ρ.»