Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ! ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2019 ΧΡΟΝΙΑ... ΕΝ ΤΕΛΕΙ μην είναι καιρός να πούμε τα λιγοστά μας λόγια γιατί η ψυχή μας ΣΗΜΕΡΑ κάνει πανιά;


εφηβικό μανιφέστο δηπεθε Κοζάνης
ΣΧΟΛΙΟ: 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! ΒΑΡΒΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΟΝ ΕΩΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΝ! ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ. ΠΗΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ: "ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΑΠΕΙΡΟ"!!! ΑΚΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ: "ΕΛΑ, ΕΛΑ, ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ, ΔΩΣΕ ΦΩΣ, ΔΩΣΕ ΦΩΣ (ενν. αυτό που κατεβαίνει από ΑΝΩΘΕΝ στους έφηβουςτην ώρα του μαθήματος (των θρησκευτικών;) και λίγο πριν ή λίγο μετά μια "άκαιρη αναφορά" στοΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: "ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΝΥΦΗ" [ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΝΤΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ... ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ....ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ..." 
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛ' ΕΝ' ΑΡΘΡΟ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ!)

Ο δασκαλάκος
Δημήτριος Β. Εμμανουήλ, Εκπαιδευτικός ΠΕ11

 Υ.Γ
Συγγνώμη για το ΥΦΟΣ
                                          



Κι όμως πρέπει να λογαριάσουμε πώς προχωρούμε.
Κι όμως πρέπει να λογαριάσουμε κατά πού προχωρούμε…
Δε θέλω τίποτε άλλο παρά να μιλήσω απλά, να μου δοθεί ετούτη η χάρη. Γιατί και το τραγούδι το φορτώσαμε με τόσες μουσικές που σιγά σιγά βουλιάζει και την τέχνη μας τη στολίσαμε τόσο πολύ που φαγώθηκε από τα μαλάματα το πρόσωπό της κι είναι καιρός να πούμε τα λιγοστά μας λόγια γιατί η ψυχή μας αύριο κάνει πανιά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ