Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Λυκούργος Νάνης, Σχόλιο για την προδοσία της Μακεδονίας και τους 153 εθνοπροδότες "εθνοπατέρες" και "εθνομητέρες"

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ! ΑΔΕΛΦΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ!



Σχόλιο για την προδοσία της Μακεδονίας και τους 153 εθνοπροδότες "εθνοπατέρες" και "εθνομητέρες"

Αφού οι πλείστοι εξ αυτών ψήφισαν όλα τα νομοσχέδια της ανωμαλίας με τα οποία η κυβέρνηση των ανδρεικέλων προάγει το διαστροφικό μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας επέπρωτο να ψηφίσουν και τη συμφωνία με την οποία προδίδεται ασύστολα η πατρίδα. Η προδοσία της πατρίδας συνιστά αναντιλέκτως ηθική αθλιότητα πρώτου μεγέθους αλλά και κορυφαία εκδήλωση ψυχικής διαστροφής.
153 "εθνοπατέρες", πιόνια της διεθνούς νέας τάξης, αναίσχυντοι, απάτριδες, ανθέλληνες εζήλωσαν τη "δόξα" των Εφιαλτών και των Πηλιογούσηδων, των οποίων και "άξιοι" απόγονοι κατέστησαν με την προδοτική τους ψήφο… Ασέβησαν, κατά τρόπο αισχρό και βάναυσο στη μνήμη των μακεδονομάχων που έχυσαν το αίμα τους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Από δω και πέρα θα φέρουν ανεξίτηλο το στίγμα του εθνοπροδότη και τα ονόματά τους με απέχθεια, αηδία και αποτροπιασμό θα προφέρουν οι μελλοντικές γενιές-θύματα της προδοσίας τους.

Χωρίς τσίπα, σήμερα, ο αρχιεργάτης της προδοσίας, ο σπιθαμιαίος και ολίγιστος πολιτικάντης, αλλά τόσο επικίνδυνος για το εθνικό συμφέρον της χώρας πρωθυπουργός, σε μία ιδιαζόντως προκλητική τοποθέτησή του, μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος, μίλησε για "ιστορική μέρα για την Ελλάδα", και για, άκουσον, άκουσον!!! "θωράκιση της κληρονομιάς της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας" αλλά και για "ευγνωμοσύνη προς τους προδότες" των μελλοντικών γενεών!
Ουδέποτε Έλληνας πρωθυπουργός πρόδωσε κατά τόσο αναίσχυντο και χυδαίο τρόπο την πατρίδα του και επεχείρησε να δικαιολογήση εκ των υστέρων με τόσο άθλια επιχειρηματολογία τη βδελυκτή του πράξη. Μια πράξη που στερείται πανηγυρικά της λαϊκής νομιμοποιήσεως προς "δόξαν" της δημοκρατίας για την οποία κατά τα άλλα τόσο υποκριτικά και φαρισαικά κόπτεται η σημερινή κυβέρνηση!
Οι 153 εθνοπροδότες βουλευτές, Ιούδες της Ελλάδας, θλιβερά ανδρείκελα της Νέας Τάξης, ουτιδανοί και "τεράστια" πολιτικά μηδενικά, παντελώς ανυπόληπτοι, μετά τα εγκλήματα που διέπραξαν, μπορούν προσωρινά να επιχαίρουν και να μειδιούν. Το ιδιαζόντως ειδεχθές και στυγερό, όμως, έγκλημά τους δεν πρόκειται επ ουδενί να μείνη ατιμώρητο. Η αδέκαστη Ιστορία θα τους αναγράψει πανηγυρικά στη μαύρη βίβλο της, δίπλα από τα ονόματα του Εφάλτη, του Νενέκου και του Πηλιογούση. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού όχι μόνο τους θεωρεί προδότες αλλά και θα τους το φωνάζει συνέχεια από δω και πέρα, κανοντάς τους το βίο αβίωτο. Αλλά ακόμη και να μην τους επεφύλασσαν αυτήν την τύχη τόσο η Ιστορία όσο και ο λαός, η Θεία Δίκη, όσο και να μην πιστεύουν σε αυτή οι ανιστόρητοι, α-φιλοσόφητοι και α-θεολόγητοι μεγάλοι ένοχοι-η απιστία μερικών δεν μπορεί να καταργήσει τις μεταφυσικές πραγματικότητες- θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Ο πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης θα επιπέσει επί των θρασειών κεφαλών τους. Από αυτήν δεν πρόκειται να γλυτώσουν, ό,τι και να κάνουν!