Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΙ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ! ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ! ΠΕΣ ΟΧΙ!" (9) ὁ δὲ Μιχαὴλ ὁ ἀρχάγγελος, ὅτε τῷ διαβόλῳ διακρινόμενος διελέγετο περὶ τοῦ Μωσέως σώματος, οὐκ ἐτόλμησε κρίσιν ἐπενεγκεῖν βλασφημίας, ἀλλ᾿ εἶπεν· ἐπιτιμήσαι σοι Κύριος". Δηλαδή, Ενώ ο Μιχαήλ ο αρχάγγελος, όταν φιλονικώντας με το Διάβολο συνδιαλεγόταν για το σώμα του Μωυσή, δεν τόλμησε να επιφέρει βλάστημη κρίση, αλλά είπε: «Να σε επιτιμήσει ο Κύριος». (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΟΥΔΑ)

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια σοφια κλεισουρας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ (ενν. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ: "Τα μαλιά μου θα τα δώσω πίσω στον Κύριο! εσυ να παρεισ το τσεμπερι μου"! και πραγματι το μαντηλι τησ αγιασ θαυματουργει καιρο τωρα στα χερια τησ γιαγιασ κυριακησ απο την πτολεμαϊδα.

Αδελφοί, όταν χωρίζεται η ψυχή από το σώμα, η μεν ψυχή αναχωρεί ενώ στο σώμα μένει το Άγιον Πνεύμα λόγω ότι ο ναός του Θεού δεν διαλύεται παρά μόνο στα στοιχεία που το συνθέτουν, δεν καταστρέφεται, δεν καταλύεται ! Χώμα είσαι και στο χώμα θα πας, είπε ο Θεός! ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ! Οι Πατέρες ονομάζουν την είσοδό μας στο χώμα ως το «οφειλόμενο επιτίμιο»! Οφείλουμε να κατέβουμε στον τάφο κι εκεί μέσα στο χώμα γίνονται οι καλύτερες χημικές αναλύσεις! Ό,τι αμαρτωλό διαλύεται και ό,τι αγιάσαμε μένει ως "λείψανο" άφθαρτο κι αν είναι όλο το σώμα πλήρης Πνεύματος αγίου διασώζεται και ονομάζεται «σκήνωμα», λόγω ότι κατοικεί το Άγιον Πνεύμα σαν σε σκηνή! Τελικά όποιος αρνείται το χώμα και τον τάφο αρνείται την αγιότητα, την καθαρότητα, την δικαιοσύνη του, τον τρόπο της ανάπλασής μας δια της Αναστάσεως των σωμάτων. Σταματώ εδώ για να πω κι αυτό μιας και πήρα «φόρα»! Καλά παπά μου άγαμε και ιερομόναχε, λες πως θέλεις να δωρίσεις όλο σου το σώμα, τα όργανά σου και τους ιστούς σου όλους! Εσύ που υποσχέθηκες παρθενία δεν ξέρεις ότι μέσα στον κατάλογο των μεταμοσχεύσεων είναι και η μεταμόσχευση πέους και ακόμη του σάκου των όρχεων; Όταν λοιπόν δωρίζεις όλο σου το σώμα, ενώ ξέρεις ότι ο Θεός σιχαίνεται τρία πράγματα και το τρίτο είναι ο πόρνος γέρος, λοιπόν το πέος σου το καθαρό πού και πώς θα το ασφαλίσεις; Ή δεν σε πειράζει κι αυτό, να σου το μεταμοσχεύσουν σε άλλο σώμα! Ούτε αυτό λοιπόν στο χώμα; Και θέλεις να σε ακούνε ακόμα, που λες ότι όποιος είναι σε ΚΩΜΑ είναι ΝΕΚΡΟΣ; Επιπλέον!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΟΥΔΑ: (9) ὁ δὲ Μιχαὴλ ὁ ἀρχάγγελος, ὅτε τῷ διαβόλῳ διακρινόμενος διελέγετο περὶ τοῦ Μωσέως σώματος, οὐκ ἐτόλμησε κρίσιν ἐπενεγκεῖν βλασφημίας, ἀλλ᾿ εἶπεν· ἐπιτιμήσαι σοι Κύριος". Δηλαδή,  Ενώ ο Μιχαήλ ο αρχάγγελος, όταν φιλονικώντας με το Διάβολο συνδιαλεγόταν για το σώμα του Μωυσή, δεν τόλμησε να επιφέρει βλάστημη κρίση, αλλά είπε: «Να σε επιτιμήσει ο Κύριος». 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ




                                                Αθήνα, 31/12/2018

ΕΚΔΟΣΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΙΣΤΩΝ


Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων προχώρησε στην έκδοση και αποστολή των πρώτων καρτών στους εγγεγραμμένους πολίτες του Εθνικού Μητρώου Δωρεάς Οργάνων και Ιστών. Η αποστολή των καρτών πραγματοποιήθηκε με συστημένη επιστολή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).
Ο ΕΟΜ ευχαριστεί  όλους τους πολίτες που εξέφρασαν έμπρακτα τη στήριξη τους στην Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών με την εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εθνικό Μητρώο Δωρεάς Οργάνων & Ιστών παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 213 2027020 – 213 2027028 – 213 2027009 – 213 2027016 – 213 2027010 και στην ιστοσελίδα του ΕΟΜ www.eom.gr.