Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Επιτροπή Αγώνα (για την ελληνικότητα της Μακεδονίας): ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Επιτροπή Αγώνα (για την ελληνικότητα της Μακεδονίας): ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΎ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΤΗ ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Υ.Γ Ο π. Μάξιμος Καραβάς (από το αποτειχισμένο Μοναστήρι του λόγω Βαρθολομαίου του Α') θυμώνει και μάς λέγει: Για την Μακεδονία 2.000.000, για την Ορθοδοξία ούτε 10.000 δεν θα κατέβαιναν στην Αθήνα! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Πρόεδρος του συλλόγου "Στρατηγός Μακρυγιάννης", Έδρα Πτολεμαΐδα)

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλους τους Βουλευτές: Παραίτηση για το Εθνικό Συμφέρον

Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας
ΠΡΟΣ:
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο
Όλους τους κ. Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
ΚΟΙΝ:
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
ΘΕΜΑ: Παραίτηση για το Εθνικό Συμφέρον
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Κύριοι Βουλευτές,
Αν πραγματικά δεν επιθυμείτε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, πλέον υπάρχει μόνο μία πράξη: Η παραίτησή σας.
Παρακαλούμε αναλάβετε τις ευθύνες που σάς αναλογούν και μπείτε μπροστά με την παραίτησή σας, ώστε να σταματήσει εδώ αυτή η μειοδοτική, για τα εθνικά μας συμφέροντα, Συμφωνία. Οφείλετε να παραιτηθείτε, ασχέτως αν αυτή η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει και να δείξετε έτσι πως είναι μόνη της.
Το μεσημέρι πρόκειται να διαπραχθεί εθνικό έγκλημα, και μόνο αν παραιτηθείτε αποδεικνύεται πως δεν συμμετέχετε σε αυτό, μα τάσσεστε με την πραγματική Βουλή των Ελλήνων.
Είναι η ύστατη στιγμή. Είναι η ύστατη ευθύνη.
Με αγωνία και ελπίδα,
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ –
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ