Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η διεξαγωγή του εν λόγω Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων!

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΟΓΟΣ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ Ή ΑΠΑΤΗ: 

"Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να πειραματίζονται με ποικίλες σεξουαλικές ταυτότητες και προσανατολισμούς και συμπεριφορές, προκειμένου να αναπτύξουν μια υγιή σεξουαλικότητα." [ ΔΕΣ ΕΔΩ: Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Παιδεία]


Υπ. Παιδείας: Διαγωνισμός στα σχολεία:

 «Ουπς Αλλάζω φύλο για μια μέρα»

Το υπουργείο ανακάλεσε τον διαγωνισμό που προ ημερών ενέκρινε
Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε στα Γυμνάσια και Λύκεια στις 18 Οκτωβρίου κάνει γνωστό στους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς ότι , μετά από σχετική εισήγηση του ΙΕΠ εγκρίνει τον  Πανελλήνιο  Μαθητικού Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων .

Μια εβδομάδα μετά σήμερα δηλαδή ,  με  εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη ανακαλείται  (σ.σ. χωρίς να εξηγεί τους λόγους της ανάκλησης)  ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) για μαθητές/μαθήτριες Δ.Ε. - σχ. έτος 2019-2020»
Η διεξαγωγή του εν λόγω Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα»,   απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων σε σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2019 – 2020