Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Εκπαιδευτική εκδρομή στον Δημόκριτο για να μάθουν τα παιδιά μας για το εμφυτεύσιμο τσιπάκι;


Εκπαιδευτική εκδρομή στον Δημόκριτο για να μάθουν τα παιδιά μας για το εμφυτεύσιμο τσιπάκι!!!!


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Έχω πει πολλές φορές και έχω γράψει και άρθρο, για τον ΒΡΩΜΙΚΟ ρόλο που επιτελούν σήμερα τα Ελληνικά σχολεία και πραγματικά λυπάμαι τους γονείς που δεν το έχουν καταλάβει και εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στο εκπαιδευτικό σύστημα του αντίχριστου.

Και δεν υπερβάλλω καθόλου, διότι όχι μόνο δεν διδάσκονται αρχές Ορθοδοξίας και Ελληνικής παράδοσης, όπως λέει το Σύνταγμα, αλλά περνάνε με ΔΟΛΟ στα παιδιά, αντιχριστιανικά και αντιπατριωτικά μηνύματα.

Και ότι αντιχριστιανικό «μάθημα» δεν μπορούν να το κάνουν στο σχολείο, το κάνουν ΔΟΛΙΩΣ με τις ..... «εκπαιδευτικές» εκδρομές.
Και τώρα κάνουν τις «εκπαιδευτικές» εκδρομές στον .... «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ». Εκεί λοιπόν όπως πληροφορηθήκαμε από παιδιά του Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ, που τα πήγαν εκεί «εκδρομή», οι υπεύθυνοι του «Δημόκριτου», τα πήγαν και σε μία αίθουσα, όπου τους έδειξαν και έδωσαν στα παιδιά να τα πιάνουν και στα χέρια τους, τα ΤΣΙΠΑΚΙΑ με τα οποία θέλουν να σφραγίσουν τους ανθρώπους, και τα οποία ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ κάτω από το δέρμα.

Οι «ειδικοί» του «Δημόκριτου», έλεγαν στα παιδιά για ....τα «ΩΦΕΛΗ» που προσφέρει στον άνθρωπο αυτή η τεχνολογία, που στο εξωτερικό εφαρμόζεται, αλλά εδώ στην «καθυστερημένη»... Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα.

Και βέβαια ... οι καθηγητές, δεν ενημέρωσαν τους γονείς ότι θα κάνουν στα παιδιά «μάθημα» για το ΤΣΙΠΑΚΙ του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, αλλά τους έστειλαν να υπογράψουν μία δήλωση, ότι τα παιδιά θα πάνε εκδρομή στον .. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ». Που να φανταστεί ο γονέας πριν υπογράψει την δήλωση, ότι θα κάνουν στο παιδί του «μάθημα»...... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;

Τέτοιοι ΑΘΛΙΟΙ και ΣΑΠΙΟΙ σατανιστές, είναι στις θέσεις των διευθυντών και των καθηγητών. Και αλίμονο στους γονείς που δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει σήμερα στα ελληνικά σχολεία. Και περισσότερο αλίμονο στα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σήμερα, κάνουν στα παιδιά αντίχριστες διδασκαλίες. Και τα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από καιρό και θα κλαίτε με την κατάντια των παιδιών σας και δεν θα ξέρετε τι έφταιξε και ποιος τους τα έμαθε αυτά.

Οι εκπαιδευτικοί σήμερα είναι ΑΙΣΧΡΟΙ και ΣΑΠΙΟΙ «δολοφόνοι» των ψυχών των παιδιών σας και τα σπρώχνουν προς τον αντίχριστο.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Έχω μιλήσει με δικηγόρο και μου είπε ότι μπορούν οι γονείς να κινηθούν νομικά και με μηνύσεις κατά των καθηγητών για εξαπάτηση περί της «εκπαιδευτικής» εκδρομής, που είναι αντίθετη προς τις επιταγές του Συντάγματος, αλλά και με αγωγές για ηθική βλάβη και της οικογένειας και του παιδιού. 

Αν έχετε παρόμοιο κρούσμα, επικοινωνήστε μαζί μου για ομαδική προσφυγή στην δικαιοσύνη.

πηγή

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/