Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ένα βιβλίο της Κατερίνας Ντάση για τη δωρεά οργάνων

1. Η Κατερίνα Ντάση είπε: «Ό,τι έχω είναι και δικό σου»!

2. Ο απόστολος Παύλος λέγει προς πάντας: ΟΥΚ ΕΣΤΕ ΕΑΥΤΟΝ!

«Ουκ οίδατε ότι το σώμα υμών ναός του εν υμίν Αγίου Πνεύματος εστιν, ου έχετε από Θεού, και ουκ εστέ εαυτών;» (Α' Κορ. στ' 19) 

3. ΚΥΡΙΕ "Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ" 

4. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ...

                                                  

Ένα βιβλίο της Κατερίνας Ντάση για τη δωρεά οργάνων

Ένα βιβλίο της Κατερίνας Ντάση για τη δωρεά οργάνων

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΚΥΡΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 6-02-2020, 19:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Παρουσίαση του βιβλίου-ημερολογίου με τίτλο «Ό,τι έχω είναι και δικό σου» με την υπογραφή της εκπαιδευτικού σε σχολείο της Άρτας και συγγραφέα Κατερίνας Ντάση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Γιάννενα.
Το βιβλίο ασχολείται με το θέμα της δωρεάς οργάνων.

Ομιλητές θα είναι ο Αναστάσιος Χατζής, παιδίατρος-εντατικολόγος, διευθυντής ΜΕΘ και πρώην πρόεδρος του ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων), η Σουζάνα-Μαρία Νικολάου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του «Make a Wish».
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Μιχάλης Μήτσης, καθηγητής Χειρουργικής και Μεταμοσχεύσεων Νεφρού, ο Βασίλης Κουλούρας, καθηγητής Παθολογίας και διευθυντής Μονάδας Εντατικής  Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, και η Αγνή Νάκου, αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου.
Θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου από τη Μαρία Γκοντού, την Παναγιώτα Κοσμά και τον Νίκο Γράψα, μαθητές του νεανικού τμήματος του εργαστηρίου «Θεατρική Συμπαιγνία». Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλενα Χριστοφορίδου.